icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
24. sep 2010

@lenkaoravcova haha no ani u mňa nič nepomáha na zapečenie a to ešte aj železo jem (tebletky ) 😀

@syssi hihi to som rada a aké máš zveri?

no ja som prd vybavila v textilke vlnu nemali 😖 to je čo za textilku....

malemimi
24. sep 2010

@syssi jedna pre teba 😀

syssi
24. sep 2010

@malemimi No ja skapem.... dakujem ta je fakt kraasna - spinka ako male mimi 🙂

Ja mam u mojej maminy na Zahori čuvača Maximiliana a kocura Murka - to su moji dobijaci energie 🙂
A Maxik vzdy ked som sedela na stolicke tak si polozil hlavu k brusku a pocuval maleho 🙂 a ja som mu vzdy hovorila ze tam je maly Renko a ze ked sa narodi tak ho bude strazit - tak to keby si videla ten mudry pohlad 🙂
Len uz teraz za nimi nemozem ist - lebo mame z bytu este taku malu stavbu a musime co najviac veci dat dokopy - kedze mam len tyzden.... ale akonahle budem po porode ready tak maly Rene hned spoznava moje zvieratka 🙂

malemimi
24. sep 2010

@syssi no potvorka jedna 😀

ono nepatrí to sem ale dám ešte ak sa nenahneváte

nusika11
24. sep 2010

@malemimi jéj vy máte dogu,takú ako sme aj my mali,presne s tym bielym pásikom pod hlavou,a tiez sa rada vyvalovala na gauci alebo pred krbom,ked sme ju pustili do domu.A veru bol problém ju dostat odtial dole,ani klobaska ju nevylákala,bola strasne prefíkana,ale bohuzial uz nie je medzi nami:(

malemimi
24. sep 2010
malemimi
24. sep 2010

@syssi hihi no super...inak aj Alina si položí na moje brucho hlavu len niekedy si ju uvolní tak jej musím nadvihovať hlavičku lebo to bolí 😉
mačky moc nemusím ale Althejka ich miluje 😀

syssi
24. sep 2010

@malemimi tak tato fotto nema chybu!!! 😀

malemimi
24. sep 2010

@nusika11 tak jej keď povieš dole tak ide 😉
ona je domáci havinko aj keď sme na dome tak spí vnútri je strašne spoločenská a nemá rada samotu aj keď je vonku tak veľa krát pozerá do vnútra kde sme a kňučí 😀
hmm koľko sa dožila ?

malemimi
24. sep 2010

tu je stránka greatalthea.wbl.sk

nusika11
24. sep 2010

@malemimi no presne takto casto spala aj nasa....s roztiahnutymi nohami...🙂

syssi
24. sep 2010

@malemimi Jeeej ako keby som videla Maxa s Murkom 😀 Oni su tiez velki kamarati 🙂 Tiez sa strasne lubia 🙂
Tak to verim ze ked si polozi hlavu na teba ze to uz boli!!!! Potom mi musis napisat aka bola reakcia ked uvidela 1x male BAby 🙂 Ja sa tiez na to tesim ze ako bude Max pozerat do kocika - ze co to tam je 🙂

nusika11
24. sep 2010

@malemimi presne tak,a skrabala na dvere,take sme ich mali doskrabane,a tomu pohladu sa nedalo odolat,museli sme ju pustit,a potom uz spokojne lezala pri nas.Dozila sa asi 9 rokov,a mala uz problemy so zadnymi nohami,ochrnula,chudinka nasa...

malemimi
24. sep 2010

@syssi mame kamarátov ktorý majú mimi teraz už 8 mes a videla malého od malička a nič keď tak čuchla a šla preč nezajem a aj keď som ho mala na rukách a tak ale minule prišli k nám domov tak ho stále lýzala nechali sme ju a ako keby sa s ním chcela hrať ale potom si ľahla a ležala ale potom zase ho lýzala a tak a v nedeľu sme dohodnutý s našou výcvikárkou že sa o tom porozprávame aby sme mi nespravili nejakú chybu 🙂

malemimi
24. sep 2010

@nusika11 jee no krásny vek...!!! 🙂
hej hej no ona je dosť ničivá haha hlavne keď mala falošku to bolo strašné..!!! a teraz robí bordel ale na dome teraz som aj doma tak už nemá ani kedy haha 😀

malemimi
24. sep 2010

@malemimi holky vy máte aký cervix??
ja som mala dňa 23.9. 36+5 tt 6cm

syssi
24. sep 2010

@malemimi ale ona nic nespravi Babatku - to sa nemusis bat!!! Uvidis bude Baby strazit 🙂

syssi
24. sep 2010

@malemimi ja som mala 7.9. 35 tyzden CS 4 a odvtedy sa to asi nezmenilo...

malemimi
24. sep 2010

@syssi ja sa ako nebojím len veľa vecí urobí zle človek a najlepšie je sa vyhovoriť na psa...vieš čo myslím... chcem aby boli naj kamoši... Ali je totiž môj havinko vysnívaný a je to taký môj cecok aj keď idem na WC tak leží pri dverách alebo sa sprchujem tak si ľahne k dverám alebo ju pustím dnu a tam leží a tak ... 🙂
proste ja som pán u nás
haha práve sa jej niečo sníva a je pod stolom v obyvke a beží a tak chrochká 😀 😀

malemimi
24. sep 2010

@syssi hmm ako môžeš vedieť?=) veď si bola u pôrodnika ti nenapísal do knižky?

malemimi
24. sep 2010

neviete čo znamenajú tie machule a čísla na UZV som si až teraz všimla že mi dal aj včera haha 😀 prvá fotka z ľava je dňa 16.9.2010 a druha včerajšia 23.9.10

tanija133
24. sep 2010

@lenkaoravcova Ahoj, nie nebola, ja do Ruzinova nechodim, iba do GPN v ruz. poliklinike k mojmu gynekologovi,a rodit budem na Kramaroch.....Vam zavidim , skoro vsetky, chodite do Ruzinova, na Kramaroch budeme iba 3..... 😉

malemimi
24. sep 2010

u tu mám ten cervix ale hento poškrkané neviem čo je 😲

ziza55
24. sep 2010

@bonninka marti prosim napises sem cislo na ten uzv?ja sa objednam radsej v predstihu 🙂
@jana_toky no vidis 🙂 si to zvladla sa sem registrovat...tak super

ozaj kocky..kedze uz sa nedava klistir pred porodom iba cipky...zevraj co nevycisti az tak uplne...budete si robit ten domaci co predavaju v lekarnach ten yal?

malemimi
24. sep 2010

@ziza55 akože nerobia klistir ? ja som počula že robia... kto ti povedal asi mám zle info

ziza55
24. sep 2010

@malemimi kolegyne byvale odtial priamo z porodnice...zevraj sa daju len 2glycerinove cipky....ze stane sa ze lekar naordinuje...ale to musia mat v chorobopise ze tej a tej pani podat klystir...inak nerobia...dobre co?

malemimi
24. sep 2010

@ziza55 no nám to môže byť v podstate jedno on bude osra..ý 😀 😀 😀 😀

ziza55
24. sep 2010

@malemimi 🙂 😉 ...no to heeeej..ale myslim si ze predsa by to mali dat kazdej asi pred spontannym porodom ...ved ja sa budem hambit asi aj normalne tlacit 🙂

mysenac
24. sep 2010

@mircova aj ja som vcera zacala pit caj z ostruziny malinovej 🙂 aj ked mi slecna v cajovni povedala, ze to mam zacat pit az tak tyzden pred terminom, aby som si vraj zbytocne skoro nevyvolala porod...no ale pochybujem, ze to bude mat az take ucinky.....

malemimi
24. sep 2010

@ziza55 haha no to je tiež pravda teraz som si predstavila toho pína Drába aký je sympoš a keď si to tak predstavým že by som mu mala tie okuliare a tváričku ošpliechať tak asi by som sa aj hanbila ísť k nemu do poradne 😀 😀 😀 😀