Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte baby vôbec vás nestíham čítať 😅 ,drobec je v noci zlatý ale cez deň si to vynahrádza 😉 .Akýsi sme vyhádzaný na celej tváričke tak možno aj pre to 😢 .Tu pár fotiek 😉 .
S tým klistýrom je fakt príšerné.Ja som teda nevydržala ani dve minuty a v tých krčoch som upalovala na wc okamžite,darmo na mna vykrikovala sestrička že mám aspoň 5minut vydržať 😠 .
@11dara jeeej, tak aj ty už máš svoje zlatíčko doma? no krásny. No moja je tiež celá vyhádzaná, no hrôza, hlavne na tvári, trochu aj na hlavičke a a pleciach. Včera som bola s tým u deckej, vraj ma tú seboreu, no mám čo robiť, aby som sa toho zbavila. Najprv som si myslela, že sú to tie novorodenecké akné, úplne to tak vyzeralo a nakoniec toto.
Dakujem baby,máme s neho radosť 🙂.
@udada -mne sa drobček vyházdal až dnes ráno,nechcem ho vláčiť po pohotovosti tak dúfam že do pondelka to vydrží 😅 .A ako vyzerá tá seborea?On to má po tváričke, na uškách, za uškami a trošku aj vo vláskoch. Sú to také červené fliačky so žltým pupienkom v strede.Presne ako si písala myslela som že to môže byť to novorodenecké akné.
baby, tiež máte bolesti v podbrušku? Celý deň ma bolí v podbrušku a v noci sa budím na neskutočné pálenie záhy a bolí ma žalúdok, takže na spánok môžem zabudnúť. Včera som bola na poradni a doktorka mi povedala, že ešte pôrod nehrozí, tak čo s tým mám robiť? Poraďte ☹
@dakra ahoj,tiež sa na poslednu chvilu pridavam k oktobrovkam,termin mam 13.10..a to čo čitam u teba,je aj moj pripad..neskutočne palenie zahy mam v noci,aj cez den ☹ takisto ta bolesť žalúdka...okrem toho sa mi ťažko chodí,posledny týžden ma velmí bolí slabina na pravej strane,vystreluje až do stehna,no fuuuuu,už som hotová 😝
@jani255 nuž, tak to ma teší, že to nemám len ja 🙂 no a s tou chôdzou je to podobné, včera sme sa boli s manželom prejsť a ja som dostala taký krč od pravej panvovej kosti až k zadku a manžel sa mi smial, že to vyzeralo fakt perfektne, keď mi to až nohu vystrelo, nuž asi je už bábo veľké a tie naše telá to ťažšie nesú 🙂
@11dara vyzerá to tak ako píšeš, mne to pripomína to akné, ale je to trochu červenšie, malá to má tiež na tváričke, vo vlasoch, aj na uškách, za uškami a na pleciach a vrchu hrudníka, no vyzerá to teda úžasne, normálne som bola z toho nešťastná, že či som niečo nepojedla, ale ja sa vyhýbam všetkým alergénom a tiež jem len to, čo mi dala detska papier, že čo môžem a čo nie.
- doktorka mi predpísala: na vlasatú časť a ušká salycilový olej, na tvár holtovú masť a telo mám natierať excipialom hydrolotio, ale ja jej všetky tie pupáčiky na tele natieram tiež tou holtovou masťou
Ahojte... neprispievam sem lebo povodne som bola novembrovka len sa mi upravil termin a nakoniec budem oktobrovka... uz vas chyta porodna panika? mne to zatial nedochadza
@dakra
@jani255 dievcata ono to uz lepsie nebude az po porode mam to to iste a kazdym dnom sa to zhorsuje...nic ine nepomoze len zatat zuby a vydrzat do terminu neexistuje nic co by vam zabralo na zmiernenie keby daco bolo uz by som to skusala...ani prechadzky nepomahaju skor naopak je to este horsie lezat nepomaha vobec vsetko boli..a ja naviac nemozem poriadne dychat a mam tak stlaceny drudny kos ze taku bolest neprajem nikomu ani najvacsiemu nepriatelovi ale uz zatim zuby a zvdavam to...stazovanie tiez nepomaha ba naopak ked sa budeme este viac sledovat tak tu bolest vnimame dva krat cize jedina metoda ako to prezit je : nesledovat sa a zaoberat sa niecim co nam prinasa radost 😉
@cukruska1920 cau cau.. 😀 takze budes tu s nami? no super ja sa asi do septembroviek uz nezmestim..a zostavbam na oktober aj ked furt cakam na datum 27.9 lebo sak Erik je 27.8 tak by to bolo pekneeee 😉
@cukruska1920 a pozeram ze ty mas termin 27.10 no supeeer 😉
baby no už som koneče hodila do fotoblogu moju malinkú
@vejinka budem pobehovat aj tu aj tam aby sa baby neurazili ze som ich opustila 😀
@cukruska1920 sak aj ja beham kade tade 😀
@vejinka a ty co uz nejdes rodit? cakas na vianoce?? mne dnes povedali ze do dvoch tyzdnov porodim...tak som zvedava
@cukruska1920 nakoniec ma este aj prebehnes..len do toho ma slak trafi 😀
@vejinka aaale cosi...to by si uz musela fest prenasat...inak mne sa uz brutal zle spi 😝
@cukruska1920 no mne sa brutalne spi uz asi mesiaac 😔
@vejinka mne posledny tyzden... no ja som strasne zvedava co mi doky povie vo stvrtok...

@ziza55 ja študujem liečebnú pedagogiku ale mám prerušené štúdium ale asi nič také doma nemám..čo konkrétne by to malo byť? myslím tému..