Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@skipy byval chory a nas doktor je proti antibiotikam, takze mu stale predpisoval len sirupy a stale sa mu to vracalo...stale mal zapalene mandle, v noci chrapal a maval sopliky, tak sme isli na krcne a tam nas objednali na tie mandle...inak predtym nez zacal chodit do skolky, tiez nebyval chory. Ale zvladol to vyborne, po operacii deti nastastie nemaju ziadne bolesti a na druhy den sa ide domov...takze pohoda 🙂
@skipy ....práveže ,čo sa čudujem žltačku vôbec nemala--ja ked si na to spomeniem--bola strašná bojovníčka a na 4.deň bola aj vonku z inkubátora a fungovala v postieľke.....ked som ju prišla pozrieť- až sa mi srdce zastavilo,ked som zbadala jej inkubátor prázdny---skoro som skolabovala , ale duchaprítomná sestrička mi hned ukázala prebaľovací pult a moja malinká tam ležala pripravená na kojenie 🙂 🙂 🙂
@mysenac.... to áno s nimi už počítam,že nás predbehli 😀 ,ale tu medzi nami momentálne,čo sedíme pri pc...
Caute kocky zajtra mam aj ja poradnu tka som zvedava, ud vecra rana mi hrozne tvrdne brucho ho mam skoro stale ako skalu, ja uz chcem ist rodit, toto je na nervy, najma ked clovek neviem, co kde ako a kedy, zle sa mi dycha a spat sa mi tiez moc neda. Dnes vybehnem kupit ten caj ostruziny maliny, zacnem ho pit.
@lenkaoravcova ...ahoj...ja som na tom rovnako ako ty a aj tá túžba je už neprekonateľne silná a veľká a som už smutná,ked sa mojej malinkej vôbec nechce ...už to chcem mať za sebou,aby ma už nič nebolelo a trošku lepšie sa aj vyspala 😅
Ahojte babule,
ja sa ešte vôbec necítim, že by to už čoskoro malo byť a to doktorka povedala, že ma pre istotu pošle tento týždeň na sono, aby sa upresnil termín, lebo asi to bude skôr (podľa posledného sona by to malo byť 16.10), tak uvidím v stredu na CTG a v poradni, čo bude.
Keď si to tu čítam, tak mi príde, že som dáka iná, nebolí ma podbruško, ani mi netvrdne, ani žiadne falošné kontrakcie, ani mi bruško zatiaľ nekleslo, spím ako zabitá, len sa horko ťažko otáčam v posteli ako taká hrošica 😉
Dúfam, že je to normálne 😖 Len sa bojím, aby mi náhodu nemuseli vyvolávať pôrod, alebo aby si to telo potom všetko nevynahradilo, keď nemám postupnú príparvu ☹
@miroslavazh tak ohledně homeopatik mám k porodu taky nakoupeno přesně to co píšeš 😎
@mircova mna tiez neboli podbrusko, ani mi netvrdne a tiez nemam nijake kontrakcie ani nejake bolesti 🙂 akurat sa mi horsie dycha a keby mi vecer nechodili po rozume kadejake myslienky o porode a babatku, kvoli comu nemozem zaspat, tak sa tiez v pohode vyspim 😀 a to mam termin uz za 10 dni...
ja idem do poradne zajtra, tak som zvedava, co mi povie...aj ked v poslednej mi povedala, ze ma uz vysetrovat zdola nebude (ani naposledy ma nevysetrovala, tak vobec neviem ako na tom som), a neviem ako chce zistit, ci sa uz porod blizi 😒 to jej mam povedat, ze chcem aby ma vysetrila? 😲 alebo to nechat na nu a zas ist domov s tym, ze zas neviem na ako na tom som... 😒
@mysenac no tak ste si uzili aj vy so soplikami, ale super, ze sa to po vybrati zlepsilo.Len nech to vydrzi.Tie nosove dorastaju, len neviem ako rychlo.My sme uz mali zopar krat ATB ☹ nevyhli sme sa tomu.
@nivejka faakt?Ja som myslela , ze vsetky predcasniatka maju. ved v ktorom tt sa to narodila?
@mircova tebe este teraz upresnuju termin podla sona?To podla velkosti, ci podla coho?
Ani gretchen som tu nevidela, mozno uz aj ta porodila 🙂
@skipy ...vtedy sa to ešte nepočítalo na týždne a dni ,ale len na mesiace....akurát som začínala 8.mesiac--podľa doktorov ,ale ja si myslím,že som už v polke 8.mesiaca bola---lebo mala veľmi dobrú váhu na ten mesiac---2450g a 46cm a keby som ju porodila na termín,tak mám asi malú Xenu 😀
Ja som tiez uuuplne v pohode, nic ma neboli, sem tam ma krpaty kopne , to som vzdy stastna, ked ho citim, spim ako zabita, ziadne kontrakcie, ale my niektore to mame este daleko,ja som v 36 tt necele 4 tyzdne pre terminom, u lekara som uz nebola 3 tyzdne, ale konecne v stredu idem na poradnu , nech zasa viem co noveho, lebo naposledy pred 3 tyzdnami mi povedal ze mi zacina maknut krcok, ze to nie je nic vazne, ze telo sa iba pripravuje na porod.....Ale myslim si ze tak 2 tyzdne este som v klude, a tamtie dalsie 2 od 38 tt uz budem stresovat a ocakavat vsetko..... 😉
@miroslavazh jej dakujem, pojdem sa popytat do lekarne, ved ked si mozme pomoct tak preco nie? uvidime ci to pomoze, ale mne osobne homeopatia doteraz pomahala 😉
Ak by ste niektora chcela ja mam od homeopaticky napisane aj homeopatika po porode na hojenie ran, stahovanie maternice a aj na mlieko. Posuniem dalej, ak by ste mali zaujem.
@lenkaoravcova jasné že chcem vedieť o tých homeopatikách na mňa síce ešte žiadne nikdy nezabrali, ale všetko treba skúsiť 😉 tak pošli info, dík
@mysenac tuším si, ale písala, že ti kleslo bruško (alebo si ťa s niekym pletiem)? 😉
Ani mňa minulý týždeň nepozerala, tak neviem z čoho vydedukovala, že by to mohlo byť skôr a asi preto pôjdem na to sono. Len keď sme počúvali srdiečko tak povedala, že už je nižšie a veru sme ho inde tým prístrojom počúvali ako predtým, tak možno podľa toho 😕 Fakt neviem. Som zvedavá, či ma v stredu bude pozerať.
@skipy u mňa bol problém určiť termín podľa poslednej menštruácie, tak mi ho určili podľa sona a teraz sa jej niečo nezdalo tak povedala, že pôjdem ešte na jedno sono kôli upresneniu termínu pôrodu. Inak sa už na ďalšie sono u nás nechodí pokiaľ je všetko o.k., posledné sono v 30 t.t.
@nivejka ja sa ráno zobudím a pokiaľ je všetko o.k, ešte sa chvíľku potmolím po byte a až potom idem do obchodu a naivne si namýšľam, že keď som v pohode tak mi voda po ceste neodtečie 🙂 🙂 🙂 , ale ked idem k doktorke, tak to musím isť hneď ráno a to sa nachodím a v tedy ma veru napadne, že čo ak to na mňa príde teraz a odtečie mi po ceste voda, že ups 😎 čo budem robiť 😖
@mircova ano ja som to pisala...ale to si myslim, ze mi kleslo, len podla toho, ze uz mi tak hore na rebra netlaci a nemam to palenie zahy, ale na pohlad to nie je nijako poznat -aspon ja som si nevsimla a manzel tiez nie....takze v podstate to ani neviem na 100%...ale hadam uz je nizsie...ved uz ma najvyssi cas 😉
@tanija133 tak to som rada, že nie som iná, že aj niekto iný je o.k, len asi sa tu častejšie píše, čo komu je ako, že je všetko o.k., to by tak nerozprúdilo debatu 😉
..........mne keby niečo bolo tiež to tu hodím, lebo baby sú fakt zlaté vždy niekto odpíše, čo to môže byť, alebo že je to v pohode a tak 🙂 dokonca ma potešila aj reakcia, že aj mysenac je o.k
Ja sa tiež vždy poteším keď ma malý kope, že sme v poriadku a vtedy mu poviem: "neboj maminka nezabudla, že si v brušku 🙂 "
@mysenac... tak som si dobre pamätala 😉 vieš čo je zvláštne ja som mávala záhu keď som nebola tehotná a tak som si myslela, že keď budem tehotná tak to bude hrôza a nič ešte som ju nemala ani raz 😉 klop, klop, klop aby som to neuriekla 🤐
...ty budeš mať podľa povier asi vlasáča aj plešouna 😀 😀 😀

ahojte, no ja mam pocit, ze kazda rodi akosy viac predcasne... 🙂 . Dnes ma caka poradna a sono po obede, tak som zvedava, ze co mi lekar povie. Inak mavam v poslednej dobe take male bolesti v podbrusku docela casto a stahy maternice tiez... 😀