icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
27. sep 2010

@malemimi ...tuším to tu meníme na horor 😀

malemimi
27. sep 2010

@nivejka a prečo potom odporúčajú aby netvrdlo brucho ,magnézium?

.(((..tuším to tu meníme na horor ))
haha no tuším áno

asi u nás chcú kúriť počujem v spálni ako v radiatore tečie voda...

vejinka
27. sep 2010

baby ja uz tri alebo mesiac neuzivam magnezium...niekde som citala ze to zabranuje kontrakciam.. 😖

jana_toky
27. sep 2010

ahojte, prave som sa vratila z poradne. Drobcek ma aktualne 2870g a vsetko je ok. Krcok je nacaty, ale stale este drzi. Takze kto sa hlasi ako dalsia na rade? 😀

malemimi
27. sep 2010

@vejinka no mne to preto aj odporučila ešte gynda aby som to nemala

malemimi
27. sep 2010

@jana_toky ahoj ! jeee no super !!!!! 😀 😀

vejinka
27. sep 2010

@malemimi ved uz ti moze byt jedno nie? 😉

nivejka
27. sep 2010

@malemimi ...odporúčajú ho preto: ked si ešte rannom štádiu tehotenstva,aby ti to nevyvolalo kontrakcie...posledný mesiac pred pôrodom ho už netreba užívať a väčšinou dr.povie.....niekedy zase nie

nivejka
27. sep 2010

@vejinka ....halo,halo dnes sme ťa tu spomínali a nakoniec sme skonštatovali,že rodíš a ty si ešte doma????????????

malemimi
27. sep 2010

@vejinka no ja si tiež už nedávam tam bolo napísane že max 10 dní používať...tak radšej nebudem dlhšie 🙂 ale chútí mi .v šumivých tabletkách ...je to také ružové..mňam 😀

cukruska1920
27. sep 2010

baby aj vas bolia lonove kosti?? mna dnes priserne..ledva chodim 😝

nivejka
27. sep 2010

@jana_toky .....keby to záviselo odo mňa , tak sa hlásim ja ako daľšia v poradí , ale ako tak veľmi chcem--tak sa mi to úplne inak otočí a budem nakoniec prenášať 😅

vejinka
27. sep 2010

@nivejka hehehhe kiezby ste mali pravdu dnes je ten den kedy som xcela...ale zjavne nic nebdue...som cela a cela asi aj zostarnem 😀

vejinka
27. sep 2010

@malemimi uz neuzivaj lebo este bdues prenasat 😉

vejinka
27. sep 2010

@cukruska1920 mna lonove kosti bolia uz cca dva tyzdne 😔

malemimi
27. sep 2010

@vejinka no to sa môže ešte zmeniť...ešte neskončil deň...

holky zase ma dáko berie idem spať..papaaaaaaaaaaaa

cukruska1920
27. sep 2010

@vejinka mna tiez pobolievali ale dnes to je brutus...ako ked vydrzim do 38tt tak si zjem topanky

nivejka
27. sep 2010

@vejinka ...zostarneš tehotná 😀 😀 😀 --tak potom aj ja a stretneme sa niekde o paličke na lavičke 😀

malemimi
27. sep 2010

@vejinka oki hihi ale veď nivejka vravela že keď majú prísť kontrakcie tak prídu a nepomôže žiaden magnezium

nivejka
27. sep 2010

@malemimi ...spachtoška!!!!

malemimi
27. sep 2010

@nivejka ...zostarneš tehotná --tak potom aj ja a stretneme sa niekde o paličke na lavičke ( s pupkom ) 😝 😀

vejinka
27. sep 2010

kurnik zasa ma boli...ja uz neviem co to je..bud maly sa tak natiahne ze ma boli cele brucho a stvrdne ako kamen albo blby poslovia ...uz chodia dobry mesiac a nic 🙄

vejinka
27. sep 2010

@malemimi no ja neviem..naco riskovaat? 😉

malemimi
27. sep 2010

@nivejka za to nemôžem... zase ma hrozne bolí chrbát ☹

vejinka
27. sep 2010

@nivejka z velkymi bruchami a ceckami po kolena 😀 😀 😀 😀

vejinka
27. sep 2010

@cukruska1920 ja som sa uz chystala zjest zachodovu misu...ale taky apetit nemam hlavne ked som sa tam vcera dobre vytoto 😀 😀

malemimi
27. sep 2010

@vejinka no ani mi nevrav ja som taký debil že aj keď som bola na sone tak mi pôrodník povedal že mi stvrdlo brucho a ja ze no viem ona sa hýbe a to sú kontrakcie čiže ja sa bojím že začnem rodiť a nebudem ani vedieť že rodím haha 😀 😀

vejinka
27. sep 2010

@malemimi spat? teraz? neblazni 😀 spi sa v noci,...sice ja uz v noci nespavam hrozne dlhooooo

vejinka
27. sep 2010

a teraz prezmenu tlacim do lepky margotku..uz vidim ako mi uskodi 😅

malemimi
27. sep 2010

vejinka @nivejka inak ako ste došli k týmto prezývkam sú rovnaké len písmena poprehadzované 😀 😀