Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@horalka777 ...a čo robíš s igelitkami???
zmenila som si teda termín pôrodu 😅 ...ked som mala poslednú mrchu 6.1.--tak mne to vychádza na 13.teho nie??
@nivejka v igelitkach su vselijake detske vecicky, co koluju v anasom sirokorodinnom fonde 😉 Takze preberame, triedime, vyradujeme a taaaak
@horalka777 ....jááj ..tak teda tried 😉 😉 ....a povyberaj len to najlepšie 🙂 ...ja mám pre malú len ten základ a potom postupne uvidíme,čo treba---ešte aj niečo určite dostaneme 😉
ahojte, tak ja som dnes tiez dosla na to, ze vlastne ani nemam nic malemu navrch, bola som kuknut v jednom obchode ale nula bodov. Ze buduci tyzden dostanu tovar, no to uz nemusim stihnut 😀
Akurat som sa dala skracovat zavesy, dobra cinnost, ze?
@bonninka môj doktor,ale to bola moja chyba,lebo som si nevedela najprv spomenúť presne ,kedy som mala posl.menzes a tak som mu povedala,že okolo 12.teho. a on to takto vypočítal....až po čase som si spomenula,že som si všetko presne zapisovala a nakoniec som to aj našla v notese,,takže to bolo nakoniec 6.teho
ešte aj na 3D mi hovorili,že o týždeň napreduje 😉 ....takže to bude ono 🙂
Tak já si dnes uvařila noky se špenátem a se slaninkou 😎 je to dobré, ale pracné a veľa nádobí na mytí 😒
Ahojte kocky, tak som doma z poradne, v piatok rano idem znovu povedal, ze ma chce vidiet pred vikendom, som vraj otvorena na spicku prsta, no neviem co to znamena, ale kupila som si ten caj ostruziny maliny a idem si uvarit. No najradsej by som porodila este tento tyzden.
@lenkaoravcova hihi tak asi to už ide 😉 😀
Ja som dnes bola na poradni, takze planovana sekcia sa nekona (ani nebude konat), vraj ma babo nieco cez 3 kg. A ak by sa nieco skomplikovalo, tak ze na sekciu ma pripravia aj za 10 minut, ked bude treba...Zas ma nevysetrila, vraj az nabuduce (aby este nejake nabuduce bolo 😒 ) a to ma byt zas o tyzden utorok - takze 2 dni pred terminom. Ale ze zatial vsetko OK. 🙂 a neviem pri akych casovych odstupoch medzi kontrakciami sa ma ist do porodnice (tusim nam na cviceniach hovorili 5 - 8 minut), ale kedze mam streptokoka, tak mam prist uz ked budem mat kontrakcie po 10-15 minutach, kvoli tej infuzke s antibiotikami. Takze tak, ale necitim sa, ze by som mala v najblizsich dnoch porodit.
@malemimi no bodaj by si mala pravdu 🙂
@mysenac to nechapem ze ta nevysetrila, ved to by mala kazdy tyzden zospodu aby vedla ci sa otvaras nie?

@nivejka čooooooo no ty máš zlatého muža haha 😀 😀 😀 😀