icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
28. sep 2010

@nivejka čooooooo no ty máš zlatého muža haha 😀 😀 😀 😀

malemimi
28. sep 2010

@mircova haha no to je zlaté haha vy si fakt mozte podat ruky 😀 😀

horalka777
28. sep 2010

@nivejka mozno je TM farboslepy...? 😀
@mircova 😀 😀 😀
Mi pripominate toho mojho...podobny pripad 😀

malemimi
28. sep 2010

@nivejka no strašne fučí !!!!

nivejka
28. sep 2010

@horalka777 ...a čo robíš s igelitkami???

nivejka
28. sep 2010

@malemimi .....inak mňa rozosmeje mm každučký deň 😀 ...na neho sa veru ani hnevať nedá 😀

malemimi
28. sep 2010

@nivejka haha tak to máš super!!!

nivejka
28. sep 2010

zmenila som si teda termín pôrodu 😅 ...ked som mala poslednú mrchu 6.1.--tak mne to vychádza na 13.teho nie??

horalka777
28. sep 2010

@nivejka v igelitkach su vselijake detske vecicky, co koluju v anasom sirokorodinnom fonde 😉 Takze preberame, triedime, vyradujeme a taaaak

nivejka
28. sep 2010

@malemimi ...za chvíľku mi aj obed prinesie že :kuracie prsia v cestíčku + zemiaková kaša...bože ja som už hladná 😀 😀

nivejka
28. sep 2010

@horalka777 ....jááj ..tak teda tried 😉 😉 ....a povyberaj len to najlepšie 🙂 ...ja mám pre malú len ten základ a potom postupne uvidíme,čo treba---ešte aj niečo určite dostaneme 😉

malemimi
28. sep 2010

@nivejka hej 13.
daj si to do tehotenskej kalkulacky

franziska
28. sep 2010

ahojte, tak ja som dnes tiez dosla na to, ze vlastne ani nemam nic malemu navrch, bola som kuknut v jednom obchode ale nula bodov. Ze buduci tyzden dostanu tovar, no to uz nemusim stihnut 😀

Akurat som sa dala skracovat zavesy, dobra cinnost, ze?

malemimi
28. sep 2010

@nivejka haha ja mám knedlu vo vajci 😀

nivejka
28. sep 2010

@franziska ..no super činnosť--tak akurát na dobre rozbolenie krížov 😉 ...ale čo už treba to niekedy spraviť 😉

nivejka
28. sep 2010

už aj malinká v brušku je hladná,lebo sa mi tam nejako dosť vrtí a kopká o dušu 😀
@malemimi

malemimi
28. sep 2010

@nivejka no moja asi spi konecne 😀

bonninka
28. sep 2010

@nivejka tak bych řekla, že 13. je správně 🙂 ti to kdo tak blbě prvně spočítal?

nivejka
28. sep 2010

@bonninka môj doktor,ale to bola moja chyba,lebo som si nevedela najprv spomenúť presne ,kedy som mala posl.menzes a tak som mu povedala,že okolo 12.teho. a on to takto vypočítal....až po čase som si spomenula,že som si všetko presne zapisovala a nakoniec som to aj našla v notese,,takže to bolo nakoniec 6.teho
ešte aj na 3D mi hovorili,že o týždeň napreduje 😉 ....takže to bude ono 🙂

bonninka
28. sep 2010

Tak já si dnes uvařila noky se špenátem a se slaninkou 😎 je to dobré, ale pracné a veľa nádobí na mytí 😒

bonninka
28. sep 2010

@nivejka no, ale i tak to nebude velkej frajer, protože já měla PM 10.1., a termín mám 17.10. a to jsem ověřovala i podle lékařské literatury 😎 takže bych to měla mít spočítaný dobře .

lenkaoravcova
28. sep 2010

Ahojte kocky, tak som doma z poradne, v piatok rano idem znovu povedal, ze ma chce vidiet pred vikendom, som vraj otvorena na spicku prsta, no neviem co to znamena, ale kupila som si ten caj ostruziny maliny a idem si uvarit. No najradsej by som porodila este tento tyzden.

malemimi
28. sep 2010

@lenkaoravcova hihi tak asi to už ide 😉 😀

mysenac
28. sep 2010

@nivejka mne ked odisla hlienova zatka pri prvom tehotenstve, tak to bolo vacsie mnozstvo takeho husteho hlienu s takou zrazenou krvou 😒 to som hned poznala, ze je to ono...navyse, mi ta zatka odisla v case ked mi zacali pravidelne kontrakcie (ale nemusi to prist spolu)

mysenac
28. sep 2010

@malemimi ja som si zbalila do porodnice do sprchy zabky co som nosila v lete 😀

malemimi
28. sep 2010

@mysenac no len som si nechcela brať dvoje prezúvky , chcela som jedny 😉 😀

mysenac
28. sep 2010

@malemimi no tak to ti asi neporadim 😒 ja som mala aj prvykrat dvoje, lebo ked ich budes mat mokre zo sprchy,tak to tak dobre nevysusis....a ked bude chladnejsie a obujes si ponozky do takych vlhkych prezuviek....radsej by som odporucala dvoje 😉

mysenac
28. sep 2010

Ja som dnes bola na poradni, takze planovana sekcia sa nekona (ani nebude konat), vraj ma babo nieco cez 3 kg. A ak by sa nieco skomplikovalo, tak ze na sekciu ma pripravia aj za 10 minut, ked bude treba...Zas ma nevysetrila, vraj az nabuduce (aby este nejake nabuduce bolo 😒 ) a to ma byt zas o tyzden utorok - takze 2 dni pred terminom. Ale ze zatial vsetko OK. 🙂 a neviem pri akych casovych odstupoch medzi kontrakciami sa ma ist do porodnice (tusim nam na cviceniach hovorili 5 - 8 minut), ale kedze mam streptokoka, tak mam prist uz ked budem mat kontrakcie po 10-15 minutach, kvoli tej infuzke s antibiotikami. Takze tak, ale necitim sa, ze by som mala v najblizsich dnoch porodit.

lenkaoravcova
28. sep 2010

@malemimi no bodaj by si mala pravdu 🙂

lenkaoravcova
28. sep 2010

@mysenac to nechapem ze ta nevysetrila, ved to by mala kazdy tyzden zospodu aby vedla ci sa otvaras nie?