Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133 no lekara som mala aj nemala, ja som podpisala zmluvu, no zmluva nebola este podpisana vedenim, takze lekar nemomhol prist, no bola tam fakt sikovna lekarka. Lekar, ktoreho som chcela mal sluzbu od 7 hod rano a zhodli sa s lekarkou, ktora sluzila, ze porod nebude skor, no malicky sa narodil 4.57, takze lekara nepockal. Personal na porodnici bol profesionalny. Ja som nevedela dychat, takze, maleho doslovne vytlacili, lebo ja som bola na kysliku a ani si uplne nepametam ten koniec porodu, bola som na maske. Rodila som v skoncenom 36 tt, takze som stihla iba prvu poradnu na Kramaroch.
@mysenac aj ja si masírujem hrádzu, mám olej z matherlove zdá sa mi veľmi dobrý. Robím to každý večer asi 3-4 minútky. Ale nemám pri tom žiadne bolesti ako tu ziza55 spomínala. Zdá sa mi kožička taká jemnejšia. Ale či pomohlo budem vedieť až po pôrode. 🙂 Uškodiť to nemôže a neobťažuje ma to, tak prečo to neskúsiť. Ja už mám aj hemeoridy , či zlatú žilu či ako sa to volá, tak som si kúpila z matherlove aj masť na to a vlastne aj olej na hrádzu po pôrode.
@stanka02 Dakujem za info....ja som este nebola na poradni na Kramaroch, zajtra idem posl.krat k mojmu doktorovi a uvidime co sa bude diat dalej....ak by mi povedal ze mam nejaky problem ,tak si zazmluvnim k lekara, a ak mi povie vsetko Ok, tak to asi necham tak. ale epi si urcite zaplatim. Tak sa tesim ze si mala dobry pocit z Kramarov...Mala si vsetky veci zbalene podla ich zoznamu? Co si potrebovala a nemala si a naopak? A aky je tvoj drobcek? Poslucha, alebo nestihas?
Babulky posielam tabuľky 🙂 troška som ich pozmenila 🙂 sa nám to tam už rozbieha 🙂, ktorá bude ďalšia 🙂
dobré ránko tehulky a maminky 🙂 🙂 🙂
koxinka sa nám ešte neozvala že???
jáj koľko prekrásnych bábätiek sa nám narodilo a tá moja lenivá babuľa -mňa tuším nechce ani vidieť 😅
včera som sa jej snažila dohovárať,ale kašle na mňa 😅
@mysenac no já masáž dělám - respektive na tom pracuje můj manžel 😉 snažíme se alespoň 3x do týdne, mě to teda popravdě řečeno nijak nepříjemné není, ale netlačíme na pilu a snažíme se to dělat tak, abysme mi nezpůsobili nějaké zranění (to je důležité - protože ten masážní olej by udržel všechny bakterie a pak by se příp. zánět mohl zvrhnout - tak si na toto dej pozor), olej používáme masážní od Weledy. Manžel tvrdí, že to trošku už změklo, tak nevím, ale v každém případě mám dobrý pocit, že jsem pro to něco udělala. Prvorodičky stejně většinou nastřihnou, takže se to bude třeba nebude potřeba tolik, nebo se to aspoň bude líp hojit. Každopádně pak napíšu jak jsem s tím dopadla 😎
haha tak to jeprčca Hirunka bžva v královej mi tam máme naj kamošov a sme tam boli každý vík...teraz uz dva vík nie aby sme nestresovali 😉 Ale sranda a v šuri majú mm rodičia dom 😀
Ahojte...aj vas tak priserne bolia lonove kosti??? chodim jak kripel a v noci ani nehovorim... sa ledva otocim... hrozne... ☹
@cukruska1920 no lonová kosť áno ..hlava našťastie nie ale chrbát a spávať neviem už dlho ... 😒
@malemimi mna hlava tiez neboli ...len tie kosti a hrozne

@hirunka prajem vsetko dobre, hlavne vela zdravicka 🙂