icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alex1983
28. sep 2010

@hirunka prajem vsetko dobre, hlavne vela zdravicka 🙂

stanka02
28. sep 2010

@nivejka mne hovorili, ze mam dychat ako pri plavani, no vtedy sa ma zastal manze, ze ja neplavam lebo neviem dychat, tak vtedy pochopili, ze robim co mozem

stanka02
28. sep 2010

@tanija133 no lekara som mala aj nemala, ja som podpisala zmluvu, no zmluva nebola este podpisana vedenim, takze lekar nemomhol prist, no bola tam fakt sikovna lekarka. Lekar, ktoreho som chcela mal sluzbu od 7 hod rano a zhodli sa s lekarkou, ktora sluzila, ze porod nebude skor, no malicky sa narodil 4.57, takze lekara nepockal. Personal na porodnici bol profesionalny. Ja som nevedela dychat, takze, maleho doslovne vytlacili, lebo ja som bola na kysliku a ani si uplne nepametam ten koniec porodu, bola som na maske. Rodila som v skoncenom 36 tt, takze som stihla iba prvu poradnu na Kramaroch.

malemimi
28. sep 2010

@stanka02 chúdatko to ma mrzí že máš problém s dýchaním

stanka02
28. sep 2010

@malemimi teraz je to uz ok, aj pocas tehu to bolo ok, no pocas porodu sa to nejako pokaslalo.

miroslavazh
28. sep 2010

@mysenac aj ja si masírujem hrádzu, mám olej z matherlove zdá sa mi veľmi dobrý. Robím to každý večer asi 3-4 minútky. Ale nemám pri tom žiadne bolesti ako tu ziza55 spomínala. Zdá sa mi kožička taká jemnejšia. Ale či pomohlo budem vedieť až po pôrode. 🙂 Uškodiť to nemôže a neobťažuje ma to, tak prečo to neskúsiť. Ja už mám aj hemeoridy , či zlatú žilu či ako sa to volá, tak som si kúpila z matherlove aj masť na to a vlastne aj olej na hrádzu po pôrode.

vejinka
28. sep 2010

@nivejka mne ani smiech nepomaha ...ale dnes sa citim zle..celkovo ...slabiny ma bolia ako keby ma pretiahla cela armada 😀

hirunka
28. sep 2010

......tak to sme my 😀.........mala sa narodila s vahou 3150 g a 47cm

vejinka
28. sep 2010

@hirunka je zlatuckaaaaa 😉

tanija133
28. sep 2010

@hirunka Mala bambulka kraaasna , blahozelam....))) aby ste boli obidve zdravucke....)))

tanija133
28. sep 2010

@stanka02 Dakujem za info....ja som este nebola na poradni na Kramaroch, zajtra idem posl.krat k mojmu doktorovi a uvidime co sa bude diat dalej....ak by mi povedal ze mam nejaky problem ,tak si zazmluvnim k lekara, a ak mi povie vsetko Ok, tak to asi necham tak. ale epi si urcite zaplatim. Tak sa tesim ze si mala dobry pocit z Kramarov...Mala si vsetky veci zbalene podla ich zoznamu? Co si potrebovala a nemala si a naopak? A aky je tvoj drobcek? Poslucha, alebo nestihas?

zuzana_m
28. sep 2010

@hirunka no kraaasna bambulka 🙂

malemimi
29. sep 2010

@hirunka jeeeee no kjásnučká je!!!! 😉 😀

ika33
29. sep 2010

@hirunka - gratulujem, malinká je strašne krásna 😵, želám veľa zdravíčka a šťastných chvíľ

ika33
29. sep 2010

Babulky posielam tabuľky 🙂 troška som ich pozmenila 🙂 sa nám to tam už rozbieha 🙂, ktorá bude ďalšia 🙂

nivejka
29. sep 2010

@stanka02 .....na 100% verím,že u mňa bude ten istý problém z dýchaním,lebo vážne neviem dýchať a neviem sa to nejako naučiť....ked ma mm zobral do posilovne a tam mi to vysvetloval,tak som nedokázala sklbiť cvik s nádychom---no ako trafená 😅

nivejka
29. sep 2010

@hirunka .....nádherná princeznička 🙂 🙂 .....strašne moooc gratulujem 😉 😉

mysenac
29. sep 2010

@hirunka aka je nadherna, prajem vela zdravicka 😉

mysenac
29. sep 2010

@ika33 dakujem za tabulku, super premakana 🙂

nivejka
29. sep 2010

dobré ránko tehulky a maminky 🙂 🙂 🙂
koxinka sa nám ešte neozvala že???
jáj koľko prekrásnych bábätiek sa nám narodilo a tá moja lenivá babuľa -mňa tuším nechce ani vidieť 😅
včera som sa jej snažila dohovárať,ale kašle na mňa 😅

bonninka
29. sep 2010

@hirunka jaj, tak to gratuluju 😎

bonninka
29. sep 2010

@mysenac no já masáž dělám - respektive na tom pracuje můj manžel 😉 snažíme se alespoň 3x do týdne, mě to teda popravdě řečeno nijak nepříjemné není, ale netlačíme na pilu a snažíme se to dělat tak, abysme mi nezpůsobili nějaké zranění (to je důležité - protože ten masážní olej by udržel všechny bakterie a pak by se příp. zánět mohl zvrhnout - tak si na toto dej pozor), olej používáme masážní od Weledy. Manžel tvrdí, že to trošku už změklo, tak nevím, ale v každém případě mám dobrý pocit, že jsem pro to něco udělala. Prvorodičky stejně většinou nastřihnou, takže se to bude třeba nebude potřeba tolik, nebo se to aspoň bude líp hojit. Každopádně pak napíšu jak jsem s tím dopadla 😎

jana_toky
29. sep 2010

@hirunka mala je skutocne nadherna, este raz gratulujeme 🙂

ika33
29. sep 2010

@mysenac - neni zač 🙂, aspoň vidíš ako sa moc doma nudím 😀 😀 😀 ale už nie dlho 🙂

malemimi
29. sep 2010

@ika33 jee vynovená tabuľka... Super!!! 😉 šikula

malemimi
29. sep 2010

haha tak to jeprčca Hirunka bžva v královej mi tam máme naj kamošov a sme tam boli každý vík...teraz uz dva vík nie aby sme nestresovali 😉 Ale sranda a v šuri majú mm rodičia dom 😀

horalka777
29. sep 2010

@hirunka to je krasna babulka 😵 gratulujem z celeho srdca 😵
@ika33 aj ja dakujem za tabulku 🙂

cukruska1920
29. sep 2010

Ahojte...aj vas tak priserne bolia lonove kosti??? chodim jak kripel a v noci ani nehovorim... sa ledva otocim... hrozne... ☹

malemimi
29. sep 2010

@cukruska1920 no lonová kosť áno ..hlava našťastie nie ale chrbát a spávať neviem už dlho ... 😒

cukruska1920
29. sep 2010

@malemimi mna hlava tiez neboli ...len tie kosti a hrozne