Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
caute kocky tak ja som bola dnes prvy krat na poradni u mojho dr.v nemocnici...cerv.skore 1,5-2...ani uzv ani CTG...no nevim....myslite ze to netreba&,?
@cukruska1920 no, ak bude zdravotne ok, tak uz by malicke nemuselo byt v inkubatore.
Dnes som mala poslednu kontrolu u mojho lekara, zasa vsetko v poriadku, buduci tyzdne uz na Kramaroch... Povedal ze to moze prist uz hocikedy , aj zajtra a aj o 3 tyzdne... 😲 Povedal mi ze krpec bude velky, ked sa pozrel na moje brucho, mam ho dost velke, ale podla mier je maly uplne v norme....Tak dufam ze to druhe je spravne.....Kolko ste uz pribrali? Dnes som sa vazila pred poradnou , ze 90 Kg !!!!!!! Uz mi je to smiesne a prestala som to riesit, plus 23 kg, zatial..... ☹
ahojte tehulky,ja akosi nič nestíham 😅 .Maličký je stále zavesený na prsníku,už ma teda riadne bolia bradavky 😝 . Akosi bez prsníka nechce zaspinkať a to som už skúšala všeličo,okrem nosenia na rukách.Tak dúfam že pri tom nakoniec aj tak neskončíme 😉 .
hurinka-srdečne gratulujem,nech ste zdravučký 🙂
Držte sa kočky nech vám to rýchlo ubieha a máme čím skôr dalšie mamičky s drobčekmi na svete 🙂 .
dakujem baby...........nejako som sa sem cez den nedostala.........malinka je super, stale len spinka a place uplne malo aj v noci mi spinka tych 4 -5 hodin v kuse
a kleslo vam uz brusko baby?prave sme dosli od svokrusy a ona hned ze uz ho mam nizsie...a ozaj...vcera ma ani nepalila zaha a nezadychala som sa az tak dnes ked som vyslapala tie 4posch.domov 😉 ako nic...xi...asi natom nieco bude 🙂
@ziza55 akurat pozeram v preukaze, ja som od 36. tyzdna pribrala 2,5kg...(ale posledny tyzden nic) - no zalezi aj od toho kolko mas pohybu a ako sa stravujes...ja som posledny trimester doslova zrala 😅 ale posledny tyzden ma uz akosi presla chut...niektore baby dokonca aj schudnu tie posledne tyzdne 🙂 (kamoska pribrala spolu 6kg a jej mala mala porodnu hmotnost cez 3kg)
baby sak ma kludne predbehnite...nemusite cakat kym ja porodim...inak budeme mat vianocne deti..takymto tempom 😀
ale dnes som znasilnila muza..teda nie znasilnila ale siel dobrovolne...a dufam ze to bdue mat ucinok aky cakam...a zajtra rano mam poradnu tak nech mi povie ze som otvirena aspom na 5 prstov a budem spokojna 😀
@mysenac ja vas mile rada prepustim predomna.. aj ked rada by som to uz fakt mala za sebou...stale do seba tlacim cokoladu a ine maskrty ..viem ze po porode par tyzdnov nebudem moct sladke ani vidiet ale kto vie mozno maly bude pbre znasat cokoladu ked sa jej teraz neviem nabazit...a uz mam 70kil co som nikdy v zivote nemala..no najradsej by som bola keby som uz zajtra z poradne ani nemusela domov len by mi muz doniesol tasku 😅
@cukruska1920 na tie lonove kosti si zvykni este apr tyzdnov ta to bude boliet..ja placem zakazdym ked vstavam je to takmer neznesitelna bolest 😔
ahojte baby, musim sa s vami podelit o zazitok z poradne! v nemocnici na poradni som dnes bola po tretikrat a vzdy mi doktor robil ultrazvuk.... ale nikdy mi nic nevysvetlil a rozpraval iba tymi svojimi odbornymi vyrazmi. No a dnes tam nebol lekar ale lekarka, velmi mila, ukazala mi male ako robila ultrazvuk, vsetko mi podrobne popisovala co robi, ze prietoky, kolko male vazi a tak. No a ked som sa jej spytala ze ci to uz vyzera na porod tak povedala ze som uz pekne otvorena a ze mimi mozeme cakat kazdu chvilku 🙂 Bolo to velmi mile a povzbudzujuce.Viem ze lekari maju vela prace ale keby kazdy bol takyto mily a ochotny vsetko tej mamicke vysvetlit, tak by sme boli pocas tehotenstva omnoho viac kludnejsie,istejsie a to nehovorim o poslednych tyzdnoch tehotenstva,nie? 🙂
Baby, mozte mi poradit? Ako treba prat nove detske veci? Davate len prasok, alebo aj avivaz?

@cukruska1920 to zalezi od velkosti, ale ak je primerane velke, tak by v tom 37. tyzdni uz nemalo hadam(mne sa syn narodil v 40. tyzdni) a par dni v inkubatore bol (bol velmi malicky)