Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ty musis mat dost sil tam malo byt 🙂 🙂 ...
joj baby kym vas ja docitam..mno ja tu nechodim vobec doobedu ani poobede sak sa mi neda pri malom...len takto na vecer alebo ked mi ho nevezmu svokrovci dole co su unaveni zo zahrady tak chodim sem az po deviatej ked drobca uspim..takze ziadne poplasne spravy proste cez den je to nerealne sa sem dostat tak aby ste vedeli 😉
@vejinka podobne, len vecer a len kym neporodime, potom tu budeme este menej asi 😀
@horalka777 no uvidime..v kazdom pripade aspom na par minut denne by som sem xcela zavitat...ale uvidim ako sa to bude stihat pri dvoch detoch 😉
no moj obvod brucha je 115 cm akoze kde sa mam este rozsirit? uz by malo padnut a zmensit sa a nie sa natahuje ako balon ktory stale niekto fuka...sak prasknem 😅
Haha dnes mi švagrina volala že sa jej snívalo že som rodila 😀 a že som rodila pri nej a po štvornožky že nechápala prečo tak rodím ....a že sa ma aj pýtala, že prečo tak rodím a že mi volala sanitku a potom sa zobudila 😀
@nivejka ahoj ahoj, no ja stale drzim. ty by si sa uz mohla pridat ku mne, lebo moja mala je dohodnuta s tatom,ze v pondelok pride na svet, tak sa cin 😀 Priviaz svojho muza o barsco a sup na vyvolavanie 😀 Jasne neboj budem ti tam drzat flek, len aby si kym ja odidem aj prisla. Ak sa tu dlhsie neukazem,tak som urcite v porodnici.
@hirunka aha, tak gratulujem 🙂 Som myslela,ze dalsia zienka s rovnakym datumom porodu ako mam ja. No hlavne,ze ste v poriadku. A kde si rodila?
ozaj ked sa ide na prijem a prezleciem sa, tak co vsetko mam mat na sebe? Napadlo ma,ze sa na to opytam, minule ked som bola na monitor, tak vedla mna lezala na monitere zena, co uz mala kontrakcie a rodila uz par hodin. No a ona uz mala na sebe tie poporodne nohavicky a aj tu vlozku, To sa dava uz pocas porodu? Sorac,ze sa tak blbo pytam ale ja mam zbalene aj klasicke bavlnene nohavicky a obycko vlozky,ze asi mi ich bude treba ked dostanem ten cipok na vyprazdnenie.......
@emily327 no ja som mala na sebe len nocnu koselu, nohavicky som nemala lebo ma vysetrovali........tu vlozku si mozes dat v pripade ak zacnes krvacat..........ja som rodila cisarskym rezom takze ked ma uz isli operovat aj tu koselu mi dali dole a potom mi ju obliekli spat............rodila som v dunajskej strede..........a co sa tyka vloziek tak si kup porodne vlozky......normalne vlozky mat nemozes
zase mám tie bolesti dole take pichaie a tak.. 😖
@hirunka aha no aspon viem co a ako. Len som chcela vediet,ze ako to chodi. Ja stale po vysetreni krvacam, tak budem asi aj ked uz budem na prijme. Poporodne vlozky mam kupene ale co je zoznam v poradni, co si treba na prijem priniest, tak tam je,ze vlozky podla vlastneho vyberu. Tak ma napadlo,ze mozno by som mohla mat este do porodu klasicke co bezne pouzivam pocas MS.
A ako sa mate s malou?

@ika33 supni si ale jednorazovu rusku...normalne bez hanby...teraz by ti nepadlo dobre keby si ochorela...lebo iste to este v sebe maju...musim mat dost sil na porod... 😉 😉 takze bud ruska...alebo radsej ziadna navsteva...moj nazor..sa potom navstivite neskor...alebo oni dojdu kvam gratulovat coskoro k babatku 🙂 🙂