icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
2. okt 2010

@ika33 supni si ale jednorazovu rusku...normalne bez hanby...teraz by ti nepadlo dobre keby si ochorela...lebo iste to este v sebe maju...musim mat dost sil na porod... 😉 😉 takze bud ruska...alebo radsej ziadna navsteva...moj nazor..sa potom navstivite neskor...alebo oni dojdu kvam gratulovat coskoro k babatku 🙂 🙂

nivejka
2. okt 2010

@malemimi .....mojenko bili ťa po šuške??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nivejka
2. okt 2010

@11dara ...ahoj 🙂 🙂 🙂 🙂

nivejka
2. okt 2010

@ika33 ahoj.....ani ja by som ti neodporúčala ísť na návštevu po ich chorobe,lebo veru ešte to majú v sebe a ty už čoskoro pôjdeš rodiť aby si náhodou neochorela---začína chrípkové obdobie..

ziza55
2. okt 2010

ty musis mat dost sil tam malo byt 🙂 🙂 ...

malemimi
2. okt 2010

@zucha myslím že áno 😉

inak toto co opisujes..ze ked zaspis na jednom mieste..napr.na boku potom sa od bolesti nevladzes ani pretocit..mavam aj ja posledne dni...hruuuza.. ))
toto mávam aj ja a často..

malemimi
2. okt 2010

@nivejka noo haha inak normálne neviem sedieť na riti ma to bolí...a tlačí 😖

vejinka
2. okt 2010

@nivejka ja to uz berem sportovo...sak raz musi vyjst ale dnes sa ma svokra pytala co zajtra na obed..a ja jej urobte co chcete ja to jest nebudem 😀 a ona ze preco..a ja ze v porodnici budu urcite nieco ine davat 😀

vejinka
2. okt 2010

joj baby kym vas ja docitam..mno ja tu nechodim vobec doobedu ani poobede sak sa mi neda pri malom...len takto na vecer alebo ked mi ho nevezmu svokrovci dole co su unaveni zo zahrady tak chodim sem az po deviatej ked drobca uspim..takze ziadne poplasne spravy proste cez den je to nerealne sa sem dostat tak aby ste vedeli 😉

ziza55
2. okt 2010

@vejinka no vidis to 🙂 a my sme uz boli myslienkami s tebou 🙂

horalka777
2. okt 2010

@vejinka podobne, len vecer a len kym neporodime, potom tu budeme este menej asi 😀

vejinka
2. okt 2010

@ziza55 tak preto sa mi cely den ckaaaa 😀

vejinka
2. okt 2010

@horalka777 no uvidime..v kazdom pripade aspom na par minut denne by som sem xcela zavitat...ale uvidim ako sa to bude stihat pri dvoch detoch 😉

vejinka
2. okt 2010

no moj obvod brucha je 115 cm akoze kde sa mam este rozsirit? uz by malo padnut a zmensit sa a nie sa natahuje ako balon ktory stale niekto fuka...sak prasknem 😅

elixia
2. okt 2010

@vejinka ja mam tiez pocit ze prasknem 🙂 ako ked fukas nejaku loptu a uz sa do nej viac vzduchu jednoducho nevojde 😀 Od zajtra mi tu bude svietit 42.tyzden, to uz je fakt na nervy.... 😒

malemimi
2. okt 2010

@vejinka na tehotenskej kalkulačke je písané že by sa už nemalo zväčšovať ale asi to nie je pravda ,či?! 😖 🙂

malemimi
2. okt 2010

Haha dnes mi švagrina volala že sa jej snívalo že som rodila 😀 a že som rodila pri nej a po štvornožky že nechápala prečo tak rodím ....a že sa ma aj pýtala, že prečo tak rodím a že mi volala sanitku a potom sa zobudila 😀

hirunka
2. okt 2010

@emily327 ano ano uz tyzden je na svete len to este nemam zmenene

hirunka
2. okt 2010

@nivejka no dnes sme pri nej dokonca aj vysavali ked spala a vobec sa nezobudila

emily327
2. okt 2010

@nivejka ahoj ahoj, no ja stale drzim. ty by si sa uz mohla pridat ku mne, lebo moja mala je dohodnuta s tatom,ze v pondelok pride na svet, tak sa cin 😀 Priviaz svojho muza o barsco a sup na vyvolavanie 😀 Jasne neboj budem ti tam drzat flek, len aby si kym ja odidem aj prisla. Ak sa tu dlhsie neukazem,tak som urcite v porodnici.

emily327
2. okt 2010

@hirunka aha, tak gratulujem 🙂 Som myslela,ze dalsia zienka s rovnakym datumom porodu ako mam ja. No hlavne,ze ste v poriadku. A kde si rodila?

ozaj ked sa ide na prijem a prezleciem sa, tak co vsetko mam mat na sebe? Napadlo ma,ze sa na to opytam, minule ked som bola na monitor, tak vedla mna lezala na monitere zena, co uz mala kontrakcie a rodila uz par hodin. No a ona uz mala na sebe tie poporodne nohavicky a aj tu vlozku, To sa dava uz pocas porodu? Sorac,ze sa tak blbo pytam ale ja mam zbalene aj klasicke bavlnene nohavicky a obycko vlozky,ze asi mi ich bude treba ked dostanem ten cipok na vyprazdnenie.......

hirunka
2. okt 2010

@emily327 no ja som mala na sebe len nocnu koselu, nohavicky som nemala lebo ma vysetrovali........tu vlozku si mozes dat v pripade ak zacnes krvacat..........ja som rodila cisarskym rezom takze ked ma uz isli operovat aj tu koselu mi dali dole a potom mi ju obliekli spat............rodila som v dunajskej strede..........a co sa tyka vloziek tak si kup porodne vlozky......normalne vlozky mat nemozes

malemimi
2. okt 2010

zase mám tie bolesti dole take pichaie a tak.. 😖

emily327
2. okt 2010

@hirunka aha no aspon viem co a ako. Len som chcela vediet,ze ako to chodi. Ja stale po vysetreni krvacam, tak budem asi aj ked uz budem na prijme. Poporodne vlozky mam kupene ale co je zoznam v poradni, co si treba na prijem priniest, tak tam je,ze vlozky podla vlastneho vyberu. Tak ma napadlo,ze mozno by som mohla mat este do porodu klasicke co bezne pouzivam pocas MS.
A ako sa mate s malou?

emily327
2. okt 2010

@malemimi to mam aj ja moja, nie je malinka otocena hlavickou dole? Lebo moja ked sa naspanuje v brusku tak ti poviem,ze mam pocit,ze uz aj vybehne, tak mi zatlaci dole,ze to hrozne boli.

malemimi
2. okt 2010

@emily327 no je a už dlho ...mam pocit ako by ma tam kúsala alebo škrabala 😀

emily327
2. okt 2010

@malemimi jaj moja to ja poznam. A tieto posledne dni je to coraz horsie. Moja je v brusku dole hlavkou uz od 7, mesiaca 🙂 Ja len dufam,ze tak zostane az do porodu.

malemimi
2. okt 2010

@emily327 no aj moja je už dlho ..a tiež dúfam že vydrží... 😉 ..no už chcú ísť von..

emily327
2. okt 2010

@malemimi no moja by uz aj mohla 🙂 Uz mi je fakt dlho a to cakanie je hrozne. Som zvedava aka bude dnesna noc. Dufam,ze zase s planymi poplachmi ☹ Uz by som sa chcela trosku aj vyspat. Dobru nocku a do napisania zajtra. Dufam 😀

malemimi
2. okt 2010

@emily327 no inak aj ja by som sa chcela vyspať haha...
no to hej ...
pekný večer prajem... 🙂