icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

horalka777
3. okt 2010

@emily327 absolutne nestresuj, hlavne mas porodit, ostatne je nepodstatne 😉 A netreba ziadnu prirucnu, staci ti obycajna prazdna igelitka, tu si hod do tasky a opytaj sa nejakej sestricky, co so sebou na vzdycharen. Ja som to brala normalne do ruk, tiez som netusila, co mam kedy kde mat 😅 a pamatam sa, ze som sa tiez bala najviac toho, ze mam udrzat vlozku medzi nohami bez gatiek, ale nie je to nic strasne 😎 😀 Velmi drzim palce, hlavne nech stastne porodis a je vsetko v poriadku 😵

horalka777
3. okt 2010

@mysenac drzim palce, nech urychlovanie s manzelom zaberie 😀 ja tuto noc ani nebudem komentovat, malej sa nechcelo spat, takze aj keby sa mne chcelo, mam smolu 😠 🙂

emily327
3. okt 2010

@jana_toky no ja som prechladla, tak mi to zacalo hrdlom a preslo na dutiny - nos. A vincentku si davam uz 4 dni non stop a nejako to moc nepomaha. Ale ja viem,ze ked mam prechladene dutiny ( mam ich chronicke) tak to je na dlho. Ja som doteraz bola uplne v pohode. Ziaden plny nos. No ale ved to nejako zvladneme 😉

@mysenac no ved spolieham,ze tam bude nejaka mila sestricka. Ozaj vy stale este neviete co to bude? Ci dievcatko alebo chlapcek? Inak ty si aka mlada mamicka 😉 No je super,ze teraz uz si nachystana a vsetko co potrebujeme mame. Skoda,ze sa aj porod tak neda nachystat 🙂

emily327
3. okt 2010

@horalka777 ved ja nestresujem. Len je dobre mat co najviac info 🙂 Ale si zlata, dakujem pekne. Ved nejako bolo nejako bude a ja nie som jedina zena, co ide rodit 🙂 Ved nas je tu viac xixi a pri druhom babatku uz budem vediet presne co mam robit 🙂 aj tebe drzim palce, nech je vsetko ok a ste obe v poriadku cmuk

horalka777
3. okt 2010

@emily327 😵 diiik

mysenac
3. okt 2010

@emily327 zatial podla ultrazvuku dievcatko, ale vsetci mi hovoria, ze podla bruska chlapec, aj sestricka na cviceniach ked babatka pocuvala, povedala, ze chlapec...a ostatnym babam uhadla...takze ja to stale beriem tak 50 na 50. Ale uz sme podostavali kopu ruzovych veci 😉 a ako mlada mamicka som si pripadala, ked sa nam narodil Matko, to si mnohi mysleli, ze s manzelom kocikujeme surodenca niektoreho z nas 🙂 teraz tych 25 mi pripada uz tak viac v pohode. Tebe by som podla fotky tipovala, ze mas tolko rokov ako ja....

@horalka777 no myslim, ze urychlovanie urychlovaci efekt nemalo...uplne sa citim v pohode, ako keby som ani v najblizsich dnoch nemala ist rodit.... 😕

miroslavazh
3. okt 2010

Ahojte baby. Ja som bola v piatok na poradni. Predpokladaný plánovaný pôrod 15.10.. A to je už dnes 3.10. Mám zvláštne zmiešané pocity. Asi sa viac bojím ako sa to blíži.

malemimi
3. okt 2010

@miroslavazh hihi ja mám 16 termín ale asi pôjde skôr von a nejak necítim strach ale som nedočkavá kedy už ten deň D a ten čas nastane...veľa ľudí si tipuje že 4.10. tak uvidíme tak som zvedavá 😉

emily327
3. okt 2010

@mysenac jaj no aj mne vsetci vraveli,ze to bude chlapcek, podla toho ako vyzeram,podla bruska atd. Ale ja viem,ze to bude dievcatko. Videla som ciarocku na ultrazvuku a aj v IRL kde sme zili, tak povedali,ze to bude dievcatko. Ja len dufam,ze to tak bude lebo mame nakupenu vybavicku pre malu az do 2 rokov 🙂 Ale istota bude az ked sa mala narodi 😀 Jaj moja no ja mam o 6 rokov viac ako ty 😉 ale dakujem za tip 😉

@miroslavazh neboj sa, to su normalne pocity, to mas este skoro 2 tyzdne do porodu, ja to mam za 4 dni a poviem ti,ze to cakanie a sledovanie sa kazdym dnom a chvilou je fakt dobre na nervy. A je to normalne,ze mas zmiesane pocity, to ja mam tiez. Neboj zvladnes to, tak ako kazda z nas 😉 To je jedine co si stale hovorim, aby som to psychicky zvladla 🙂

mysenac
3. okt 2010

@emily327 ja si tiez viac menej myslim, ze to bude dievcatko - mala som take tusenie odkedy som zistila, ze som tehotna a povedali mi ze dievca na dvoch ultrazvukoch dve rozne doktorky...tak ale iste to bude az ked sa narodi 😉 my mame vybavicku aj po synovi aj po neteri, takze...takze veci a veci...aj dvojicky mozu byt 😀 😀 😀 pozerala som tvoj album, aka bude ta vasa mala kocka 😉

ja sa porodu zatial nebojim...skor sa uz neviem dockat...aj pri prvom som bola v pohode a hlavne som sa velmi tesila...moju radost mi kazila len skutocnost, ze zatial co mamicky okolo mna rodili o 106, ja som mala dva dni a dve noci kontrakcie a otvorena na jeden prst...to som si hovorila, ze ja budem uz asi fakt navzdy tehotna 😀 (tak preto mi robili cisarsky)

malemimi
3. okt 2010

@mysenac my máme 4 krát potvrdené že je to dievčatko 😉 tak snáď to tak aj je 🙂 a tiež od 4 rôznych doktorov

mysenac
3. okt 2010

@malemimi tak keby som to mala ja 4-krat potvrdene, tiez by som to brala na 100% 😉 mam to "len" 2-krat, tak to beriem na 50%...ale v kutiku duse citim, ze to bude dievcatko 🙂 ale lenive dievcatko....4 dni do terminu a vyzera to, ze mu je vnutri dobre a na svet sa v najblizsich dnoch nechysta...

malemimi
3. okt 2010

@mysenac hihi no uvidíš 😉 možno prekvapí a príde skôr

vejinka
3. okt 2010

ahojte tak hlasim furt stav kinder 🙄

malemimi
3. okt 2010

@vejinka hmm tak toto nie je možne haha 😀 😀

vejinka
3. okt 2010

@malemimi ale je 😔

malemimi
3. okt 2010

@vejinka načo čaká ...asi je zima vieš 😀

vejinka
3. okt 2010

@malemimi dnes bolo krasne..aj dva krat som bola vonku na prechadzke...joooooooooooj na nervy 🙄

cukruska1920
3. okt 2010

@vejinka neblaaazni

malemimi
3. okt 2010

@vejinka haha no aj my sme boli na vychádzke pri Dunaji ..tak sa hafan trochu vylietal 😀

vejinka
3. okt 2010

@cukruska1920 sak vravim ze ty ma este predbehnes

vejinka
3. okt 2010

@malemimi my sme boli so synatorom na motorke a tiez sa vyblaznil 😵

cukruska1920
3. okt 2010

@vejinka no..o tom sa rozhodne zajtra 😕

vejinka
3. okt 2010

@cukruska1920 ja idem zajtra rano na pasy

cukruska1920
3. okt 2010

@vejinka ja na prietoky a na meranie

vejinka
3. okt 2010

@cukruska1920 budem na teba mysliet 😉

vejinka
3. okt 2010

idem sa osprsit..a ked uspim maleho som tu ako na koni

cukruska1920
3. okt 2010

@vejinka dakujem...ale do 11 mas cas... a to este netusim kolko tam budem cakat

malemimi
3. okt 2010

@vejinka čo ťa budú sledovať? a čo potom ?

mircova
3. okt 2010

Fúha, ale ste toho popísali, idem Vás rýchlo prečítať čo a ako 😉