icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stanka02
5. okt 2010

@koxinka Gratulujem, takze aj malickej sa uz chcelo na svet 🙂 🙂
Tie babenka asi vedia kedy maju ist von. Hlavne, ze je vsetko ok.

mircova
5. okt 2010

@stanka02 ja som to postrehla FB, už som sa zapojila, treba všetko skúsiť 😉

Môžeš mi prosím ťa napísať, čo všetko ste museli po pôrode zariadiť, mm by chcel vedieť, aby si to zariadil v práci, keď bude potom treba pobehať kadejaké inštitúcie. 😒
Ja viem, že treba vybaviť rod. list, do 8 dní ho doručiť do sociálky a predpokladám, že do zdrav. poisťovňe a čo ešte???

mircova
5. okt 2010

@koxinka gratulujem k bábätku, držím Vám palčeky aby ste boli zdravučký a pekne priberali 🙂

malemimi
5. okt 2010

@stanka02 no inak to nechápem to s čoho máme žiť???

mircova
5. okt 2010

@malemimi ...ty budeš žiť zo vzduchu, manžel z lásky a peniažky ostanú pre bábo 😀 😀 😀

malemimi
5. okt 2010

@koxinka jeeeeeeeee gratulujeme ! tak to je super !!!!

nivejka
5. okt 2010

ja sa zapojiť nemôžem do hlasovania,lebo ja som predtým nerobila a neskoro sa zobudila na platenie odvodov,ale čo už so mnou moja chyba a som si jej vedomá....takže baby hlasujte za svoje práva!! 😉

malemimi
5. okt 2010

@mircova haha no jedine 😀

stanka02
5. okt 2010

@mircova nam pohol tento postup, posielam ti link, je to tam super napisane: http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...
Este sio over ci obec alebo mesto, kde byvas nedava prispevok pri narodeni, u nas to je, no púoviem ti na stranke mestkej casti to bolo tak zasite, ze keby som nehladala moc, tak nenajdem, vsak ked maju dat, tak nech daju.

stanka02
5. okt 2010

@malemimi no tak to asi nikoho nezaujima. Evidentne nikoho s vlady.

stanka02
5. okt 2010

@mircova no tak jedine, ako si napisala by to slo 😀 😀 😀 😀 😀

hirunka
5. okt 2010

@koxinka gratulujem.......mne sa mala narodila dva dni po tvojej a tiez sekciou a tiez taka mala babika 😀 ale uz pekne priberame

malemimi
5. okt 2010

@hirunka ahoj mamina! pekná ikonka 😉

bonninka
5. okt 2010

@koxinka tak to taky gratuluju, hlavně že jste v pořádku 😎

mircova
5. okt 2010

@stanka02 ďakujem, za ten link, aj som sa to pokúšala "vygoogliť", ale nenašla som nič aktuálne 😝

nivejka
5. okt 2010

@hirunka...... ahoooj pekná profi fotečka 🙂 🙂 🙂

ziza55
5. okt 2010

@tanija133 fuuuha genitalny herpes...iste nic prijemne...drzim palce nech sa to cimskor zahoji

malemimi
5. okt 2010

mám otázku ohľadne materskej tej petície...načo je dobrá ulica???

mysenac
5. okt 2010

Ahojte, tak v poradni na mna cakali informacie ocakavane aj necakane....Ocakavane bolo to, ze krcok uplne zatvoreny, vysoky a babo sa v blizkej dobe von nechysta. Neocakavane bolo, ze doktorka zrazu zistila, ze mam nepomer medzi panvou a hlavickou a vzhladom k mojmu predchadzajucemu cisarskemu mi dala hned porobit predoperacne vysetrenia, rano si mam prist pre vysledky a nastupujem do nemocnice... Vraj, aby ma tam pre istotu mali, ale ze to pojde zrejme cisarskym. No tak uvidim, co mi povedia zajtra v nemocnici a ci ma este neposlu domov, alebo pojdem rovno na salu 😵
Vidim, ze ste tu toho dost popisali, tak idem citat 😉

stanka02
5. okt 2010

@malemimi kazda peticia vyzaduje udaje, ktore su oznacene ako povinne hviezdickov, urcite sa nemusis bat nejakeho zneuzitia.

zuzana_m
5. okt 2010

@koxinka jeej aj ja gratulujem k malej babike 🙂 akurat včera som na teba myslela, že či si ešte tehu,alebo to máš za sebou....tak super,že ste v poriadku 😉

nivejka
5. okt 2010

@mysenac ....no vidíš nakoniec ideš opäť cisárskym 😉 .....bábo tuším asi ani inak nechce ísť von....bude to lepšie ,ked si ťa nechajú v nemocke aspoň bude o teba postarané...tak asi ked sa nám tu zajtra neozveš,tak si zostala ležať čo?
držím ti palce 😉 🙂

nivejka
5. okt 2010

@stanka02 ..asi ja to zistím osobne--ten príspevok pri narodení od obce,ale pochybujem,lebo to ,čo mi tu máme veru ani starosta neni 😠 😠

mircova
5. okt 2010

@mysenac ... no sila, aspoň, že si to tvoja doktorka uvedomila a budeš mať urobené predoperačné vyšetrenia, držím palce 😉

stanka02
5. okt 2010

@nivejka ja som si napisla na obecny urad mail.

bonninka
5. okt 2010

@mysenac jaj, tak to nic moc, ale lepší, než se dlouho trápit v bolestech a pak by to stejně nakonec řízli. Aspoň to budeš mít rychle za sebou 😎

malemimi
5. okt 2010

@mysenac fuha no tak držkáme palčeky !!!!

malemimi
5. okt 2010

@stanka02 ja len aby mi niekto neprišiel na moju adresu vieš čo myslím..ešte mesto chápem ale načo aj ulicu...

me
5. okt 2010

Bože baby, je mi to tak lúto že nemôžem s vami kecať, ale keď nemám internet, no horor, ježišmária, tak ja strašne gratulujem všetkým čo už májú bábätko, veľa veľa šťastia, ja už druhý deň prenášam a som riadne z toho nervózna, všetkých vás pozdravujem a ešte raz blahoželám tým čo už majú bábo / a predbehli ma! / ha-ha, a držím palce všetkým čakateľkám , papa

me
5. okt 2010

@stanka02 - blahoželám