Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@stanka02 ja som to postrehla FB, už som sa zapojila, treba všetko skúsiť 😉
Môžeš mi prosím ťa napísať, čo všetko ste museli po pôrode zariadiť, mm by chcel vedieť, aby si to zariadil v práci, keď bude potom treba pobehať kadejaké inštitúcie. 😒
Ja viem, že treba vybaviť rod. list, do 8 dní ho doručiť do sociálky a predpokladám, že do zdrav. poisťovňe a čo ešte???
ja sa zapojiť nemôžem do hlasovania,lebo ja som predtým nerobila a neskoro sa zobudila na platenie odvodov,ale čo už so mnou moja chyba a som si jej vedomá....takže baby hlasujte za svoje práva!! 😉
@mircova nam pohol tento postup, posielam ti link, je to tam super napisane: http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...
Este sio over ci obec alebo mesto, kde byvas nedava prispevok pri narodeni, u nas to je, no púoviem ti na stranke mestkej casti to bolo tak zasite, ze keby som nehladala moc, tak nenajdem, vsak ked maju dat, tak nech daju.
@hirunka...... ahoooj pekná profi fotečka 🙂 🙂 🙂
mám otázku ohľadne materskej tej petície...načo je dobrá ulica???
Ahojte, tak v poradni na mna cakali informacie ocakavane aj necakane....Ocakavane bolo to, ze krcok uplne zatvoreny, vysoky a babo sa v blizkej dobe von nechysta. Neocakavane bolo, ze doktorka zrazu zistila, ze mam nepomer medzi panvou a hlavickou a vzhladom k mojmu predchadzajucemu cisarskemu mi dala hned porobit predoperacne vysetrenia, rano si mam prist pre vysledky a nastupujem do nemocnice... Vraj, aby ma tam pre istotu mali, ale ze to pojde zrejme cisarskym. No tak uvidim, co mi povedia zajtra v nemocnici a ci ma este neposlu domov, alebo pojdem rovno na salu 😵
Vidim, ze ste tu toho dost popisali, tak idem citat 😉
Bože baby, je mi to tak lúto že nemôžem s vami kecať, ale keď nemám internet, no horor, ježišmária, tak ja strašne gratulujem všetkým čo už májú bábätko, veľa veľa šťastia, ja už druhý deň prenášam a som riadne z toho nervózna, všetkých vás pozdravujem a ešte raz blahoželám tým čo už majú bábo / a predbehli ma! / ha-ha, a držím palce všetkým čakateľkám , papa

@koxinka Gratulujem, takze aj malickej sa uz chcelo na svet 🙂 🙂
Tie babenka asi vedia kedy maju ist von. Hlavne, ze je vsetko ok.