icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
5. okt 2010

@camilla_1 ahojky, vítám tě v klubu budoucích maminek, maliníkový čaj piju, ale měl by se pít až od 36 tt, takže radši ještě ze 2 týdny počkej t😎

zuzana_m
5. okt 2010

@kika9449 no krásna bambulka,z celeho srdca blahoželám, budte zdravé 😉

zuzana_m
5. okt 2010

@mysenac držím ti palčeky nech to máš čim skor za sebou a nech máš drobčiatko už pri sebe 🙂

zuzana_m
5. okt 2010

@syssi jeej dalši krasny drobček, gratulujem a nech ste zdravučkí 🙂
bože baby ja normálne nestíham, sa to fakt nejako rozbehlo 😉

camilla_1
5. okt 2010

@bonninka
dakujem za odpoved 🙂 ano planujem pockat do toho 36,37tt 😉

syssi
5. okt 2010

@mircova 🙂 dakujem
u mna bol porod velmi rychly, v noci z piatka na sobotu som sa zobudila ze mi tecie plodova voda, tak som zobudila manzela, obliekla sa zobrala kufor a uz sme startovali do nemocky.
Ako na potvoru moj lekar prave odcestoval mimo BA takze sme sa mu nedovolali :( Nuz co sa da robit aj take situacie vznikaju - netreba sa ale stresovat!
V nemocnici sme isli na urgent odtial na porodnu salu. Kedze maly bol KP tak bola planovana sekcia. Ale najprv ma dali na monitor, potom vysetrili - otvorena som uz bola na 5-6 prstov, ale co bolo zaujimave, nemala som ziadne bolesti ani kontrakcie 🙂 Potom mi pichli spinal a o chvilku bol maly na svete 🙂 Vsetko prebehlo strasne rychlo ze som si to ani nestihla uvedomit- hlavne som mala stastie - rodila ma nakoniec pani primarka 🙂
Okrem toho co som cakala na salu tak personal bol taky zlaty a dovolili mojmu manzelovi aby bol so mnou 🙂 co bolo pre mna uplne uzasne 🙂
Nakoniec dovolili manzelovi vyfotit maleho drobca, este ma odprevadil o poschodie nizsie na intenzivku a isiel spokojny domov - vsetko nakoniec dobre dopadlo 🙂
Na intenzivke som musela po spinaly 24 hod lezat, potom som sa musela aj postavit - nebolo to lahke ale treba vydrzat a zatnut zuby, na druhy den poobede som sa presunula na nadstandard priniesli mi maleho ale len na chvilku. Na dalsi den mi ho uz rano doniesli nastalo a zacali sme sa konecne zoznamovat 🙂

syssi
5. okt 2010

@ziza55 rodila som nakoniec 37+4, maly je v absolutnom poriadku 🙂 vazil 2940g a meral 48cm, lekara som mala zazmluvneneho, len zial on v ten den odcestoval z Ba - no smola 🙂

syssi
5. okt 2010

@zuzana_m dakujeme velmi pekne 🙂

lenkaoravcova
5. okt 2010

Ahojte tak uz sme doma 1.10. sa nam narodil LEO 2969 gramov a 50 cm.

ziza55
5. okt 2010

@lenkaoravcova jeeeej parada...gratulujem moc..kde si rodila?ako to slo?a tak? 😉 ...ako vidim aj ty si v 38tyzdni rodila...

zucha
5. okt 2010

baby....ved stracam prehlad kto kedy rodil. Za tieto dni ste to zobrali "hopom". Uzasne, gratulujem k zdravym detickam a nech Vam robia radost a vela mliecka mamickam 😉

malemimi
5. okt 2010

@syssi jee no to si mala fakt rýchly pôrod... krása !!!! 😀 🙂

malemimi
5. okt 2010

@lenkaoravcova jeeeeeeeeeeeee Gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no tu sa nám to rozbehlo som vravela že nejak nás tu veľa chýba 😀 😀 😀 😀

malemimi
5. okt 2010

@zucha haha presne ani ja neviem kto kedy ako čo haha a to rozbehlo aj ja ceeeeeeem haha 😀 😀 malej sa nejako nechce 😖

ziza55
5. okt 2010

@malemimi uz by sa patrilo keby si aj ty...si narade 😀 😀

tanija133
5. okt 2010

@syssi Blahozelam k drobcekovi, tak sa tesim ,m ze na Kramaroch bolo dobre.....Ty si mala zazmulvneneho lekara , ze? Ja som dnes bola prvy krat na poradni na Kramaroch u Dr. Valenta. Velky sympatak a moc prijemny.....Bola si na standarte , alebo nadstandarde? Dnes vecer som ho tam cakala, a videla som v navsetvnej mistnosti dve romske rodicky a asi okolo 20 Romov na navsteve. Pri vsetkej ucte, asi si zaplatim predsa ten nadstandart...... 😉

malemimi
5. okt 2010

@ziza55 ako si na to došla že ja som na rade 😀 ?

ziza55
5. okt 2010

lebo lenkaoravcova a syssi maju taky nejaky termin ako ty a uz su po...tak ted ty 😀 ..ved uz by si isto prijala aj..no neee?

tanija133
5. okt 2010

@dasa2804 Tak som spat z poradne u porodnika, som sa ho pytala, videl to a povedal ze je to ok, ze to nevadi, ja mam iba jednu bobulu, nemam cely vysyp, a povedal ze si na to mozem dat Zovirax aby sa to rychlejsie vysusilo...... 😒

malemimi
5. okt 2010

@ziza55 no áno a aj to povedali že to bude skôr ale nemám taký pocit ☹ ale už aj mm je nervózny že kedy už pôjde von aj teraz sa jej prihováral.. 😀

tanija133
5. okt 2010

@lenkaoravcova No dnes uz tretia krasna novinka.....Super, blahozelame k Leovi...))

mysenac
5. okt 2010

blahozelam vsetkym cerstvym maminkam (je vas zrazu akosi vela, tak takto hromadne 🙂 ) nech su deticky zdrave a nech vam robia radost 😉

lenkaoravcova
5. okt 2010

@ziza55 Ahojky dakujeme, rodila som v ruzinove, bola som na nadstandarde rok a pol dozadu som moc pekne na Ruzonov nespominala, no neviem, co sa udialo a ci zmenili komplet personal, ale vsetci od doktorov, sestriciek az po upratovacky boli na oddeleni uplne uzasni. Aj porod bol ovela lahsi ako prvy, prijal ma doktor o 11tej a 15.30 bol maly na svete🙂

malemimi
6. okt 2010

@lenkaoravcova jee no tak to je super! a je plno či už sa to preriedilo? 😀

dnes by malo mimi pekné rodné číslo 106006/...či?! 😉 🙂

Inak prajem pekné ráno , v noci som sa vôbec nevyspala ...chodila som na wc ale bolel ma chrbát a bolo jedno či na boku ležím na chrbte alebo hoci ako ...

tatianuskaaaaa
6. okt 2010

Jej,gratulujem vsetkym maminam. Nech su babatka zdravucke!!!! 😀 Aj ja uz chceeeeeeeeeeeeeeeeeem !!! Akurat som dosla z poradne, stale na prst otvorena ale mala je est vysoko 😠 Vraj ak neporodim, tak sa mam v pondelok hlasit v porodnici. No idem tam v piatok na natacanie, tak som zvedava, ze co mi tam povedia 😕 A sestricka mi povedala, ze nech muza ale dvarazy osedlam a raz dva porodim 😀 No ja ho uz aj 2tt v kuse osedlavam a furt nist.... 😝

malemimi
6. okt 2010

@tatianuskaaaaa haha no aj my sexujeme a nič 😉

dasa2804
6. okt 2010

@malemimi @tatianuskaaaaa: no tak to vas obdivujem. Ja osedlanie nemozem ani citit, a uz vobec nie ked som ubolena. Tak nech to mate cim skor von.

nivejka
6. okt 2010

@stanka02 ...aha...ale pochybujem,že u nás to takto funguje,lebo náš starosta--tu ani nič nefinancuje a radšej si ich pchá asi do vačku 😠

malemimi
6. okt 2010

hihi mne to nie je diež dva krát príjemné len niekedy trochu a chvíľku...ono ma to aj bolí a mám strach aby sa niečo nestalo 😀

nivejka
6. okt 2010

@me ...posielam pusu 🙂 🙂 🙂 🙂