Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
cafte baby. Ja mam tiez pocit, ze uz len cakame, cakame, sem-tam urychlujeme, a NIC ☹
idem teraz trošku do vane,lebo večer som sa tak spotila,že vlasy mám až mastné--bleee a musím sa veru aj ja trošku skultúrniť.........jáááj tak potrebujem farbu na vlasy ako soľľľľľ ,len posledné farbenie my chytilo do hrdzava,tak nechcem pokúšať moje " hormony " a len trpím!!!
@mircova ...tak to nivejke asi nehrozí tá ma odstup min. 10 rokov a za ďalších 10 nám tu bude písať, že dcéra čaká ( a ona s ňou netrpezlivo), že kedy bude stará mama , alebo budú čakať obidve naraz
@nivejka dúfam, že som ťa nenahnevala )))
haha tak to hej alebo jej bude zase chcieť dcéra spraviť cisarák haha ...NIVEJKA---už sa malá o to nepokúša?? 😀 😀 😀
Idem aj ja niečo užitočné doma urobiť, už mám ten syndróm zahniezďovania, čo asi znamená, že sa to blíži 🙂 🙂 🙂
Potom Vás zase prídem skontrlovať, ako sa máte a čo nové 🙂
ja sa na chvíľku odmlčím možno zaspím tak zatiaľ papa
no som tu ..zobudila ma siréna
🙄
Ahojte kočky, už dlho predlho som sa tu neukázala, ale sem tam som sem zablúdila a čítala si vaše príspevky-takže mám prehľad ;). Už je nás pomaly len zopár, ktoré ešte stále čakajú na deň D. Ja mám termín 24.10., ale myslím že to bude o čosi skôr (čo mi teda vôbec neprekáža-určite mi dáte za pravdu). Bože keď pozerám koľko z vás už mamičiek októbroviek má bábätká-vždy ma to dojme-už sa fakt strašne teším-aj keď ten pocit, že sa vo mne malinká hýbe mi bude chýbať...
Ako ste ináč na tom? Ja idem v pondelok na kontrolu, naposledy som bola 29.9.(36.týždeň)a mala som mäkký krčok, hrdlo do 2 cm, malá už bola dosť klesnutá dole. Tak som zvedavá, čo mi povie doktor. Ja mám do pôrodnice 1 hodinu cesty, tak dúfam že to stihnem. Môj doki, ktorého by som chcela pri pôrode mi ináč navrhoval, že môžme pôrod aj naplánovať-nepýtala som sa ešte podrobnejšie(to budeme preberať v pondelok), ale myslím že mal na mysli vyvolávanie-ale to by som asi nechcela-kým to nie je potrebné. Počula som kadejaké hrôzy o vyvolanom pôrode. Viem, že by to bolo pre neho jednoduchšie keby vedel, že kedy ma odrodí, ale o neho tu predsa nejde. Spýtam sa ho na to a ak by mal s tým problém, tak asi nebudem riešiť zazmluvnenie (aj keď by som rada videla na pôrodnici známu tvár). Dám vám potom vedieť čo a ako.
Snažím sa ináč pripraviť na pôrod ako sa len dá - pijem čaje z ostružiny malinovej, včera som začala piť aj alchemilku (po šálke denne)-obidvoje posilňujú maternicu. Potom papám pomleté ľanové semiačka-na ľahšie spriechodnenie pôrodných ciest-dúfam že budú fungovať aspoň tak ako pri spriechodnení mojich čriev(čo sa týka tohoto, tak zaručene fungujú 🙂 ).
@nivejka: tiež som pred chvíľkou vyšla z vane-snažím sa ešte dopriať si kúpeľ čo najviac - lebo relax vo vani mi veru bude po pôrode chýbať...🙂 Tiež si chcem ináč ešte stihnúť nafarbiť vlasy, kým pôjdem do nemocky.
@anetaa ....ahoj .. a ja som si myslela,že si v pôrodnici,ked si nás takto opustila 😉
tie ľanové semienka by sa nemali mleť,ale len tak v celku prehltnúť--a asi za takú polievkovú lyžicu spapať....
ked niesú pomleté,tak splňajú lepšie tú svoju funkciu......inak ,ale ked sú pomleté--mne chutili trochu ako pomleté orechy a dávala som si to do jogurtov 😉
a toho 16.10.--má zase môj brácho narodky 😀
ja robím dnes bryndzové halušky---mňaaaam--tak sa ich prejem,že mi zase bude až zle 😝 😝 😝

@mircova ...no ked myslíš,tak teda budem viac leňošiť 🙂 --ale pochybujem 😒
bola som na wcku na malej a zrovna,ked som cikala,tak mi malá asi ručičkou buchla do mechúra až mi tam puklo...
a tak mi strašne stvrdlo brucho auuu...asi mám inak zastavené aj vetry--- 😒