icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
8. okt 2010

@mircova ...no ked myslíš,tak teda budem viac leňošiť 🙂 --ale pochybujem 😒
bola som na wcku na malej a zrovna,ked som cikala,tak mi malá asi ručičkou buchla do mechúra až mi tam puklo...
a tak mi strašne stvrdlo brucho auuu...asi mám inak zastavené aj vetry--- 😒

nivejka
8. okt 2010

@malemimi ...no tooo tak,že každý rok rodiť--preboha--už teraz mi je zle z toho 😅

nivejka
8. okt 2010

@mircova ...ty si také moje zlatíííčko 🙂 🙂 ...dakujem 😉

mircova
8. okt 2010

@malemimi ,@nivejka jedine že by si každý rok rodila

...tak to nivejke asi nehrozí tá ma odstup min. 10 rokov 😀 a za ďalších 10 nám tu bude písať, že dcéra čaká ( a ona s ňou netrpezlivo), že kedy bude stará mama 😀 😀 😀, alebo budú čakať obidve naraz 😀 😀 😀
@nivejka dúfam, že som ťa nenahnevala 😉

jana_toky
8. okt 2010

cafte baby. Ja mam tiez pocit, ze uz len cakame, cakame, sem-tam urychlujeme, a NIC ☹

malemimi
8. okt 2010

@mircova hihi no počkaj potom bude plakať že to tak chcela už urýchliť hihi ako nie v zlom to myslím... 😉

nivejka
8. okt 2010

idem teraz trošku do vane,lebo večer som sa tak spotila,že vlasy mám až mastné--bleee a musím sa veru aj ja trošku skultúrniť.........jáááj tak potrebujem farbu na vlasy ako soľľľľľ ,len posledné farbenie my chytilo do hrdzava,tak nechcem pokúšať moje " hormony " a len trpím!!!

malemimi
8. okt 2010

@mircova ...tak to nivejke asi nehrozí tá ma odstup min. 10 rokov a za ďalších 10 nám tu bude písať, že dcéra čaká ( a ona s ňou netrpezlivo), že kedy bude stará mama , alebo budú čakať obidve naraz
@nivejka dúfam, že som ťa nenahnevala )))

haha tak to hej alebo jej bude zase chcieť dcéra spraviť cisarák haha ...NIVEJKA---už sa malá o to nepokúša?? 😀 😀 😀

malemimi
8. okt 2010

@nivejka hihi počkaj ešte pár dní a už si budeš môcť nafarbiť 😉 😀

nivejka
8. okt 2010

@mircova ..... 😀 😀 ....neboj nenahnevala som sa----len sa tomu zasmiala 😀 😀 😀 , lebo ma to naozaj čaká a neminie---ja len dúfam,že moja dcérenka bude rozumnejšia a bude chceť dieťa o niečo neskoršie--nie ako jej mamina 😅 😅

nivejka
8. okt 2010

@malemimi ...daj pokoj a nestraš!!!!! ...ved mala len 11.rokov a v hlavičke je ešte decko 😀

mircova
8. okt 2010

Idem aj ja niečo užitočné doma urobiť, už mám ten syndróm zahniezďovania, čo asi znamená, že sa to blíži 🙂 🙂 🙂
Potom Vás zase prídem skontrlovať, ako sa máte a čo nové 🙂

nivejka
8. okt 2010

@malemimi ...ved tých dní som sa veru načakala,že sa už môžem konečne prefarbiť a teraz vyzerám ako marfuška--pomoooc!!...aj tučná a škaredá 😅 😅

mircova
8. okt 2010

@nivejka ... no ale aké to máš teraz super, jednu veľkú pomocníčku a budeš mať čo chvíľa malé bábänko pri ktorom omladneš 🙂

malemimi
8. okt 2010

@nivejka ale nekecaj ! 🙂

bonninka
8. okt 2010

@ika33 tak 7.10. je nějaký magický den - 4 miminka 😎

bonninka
8. okt 2010

@nivejka no, osobně musím říct, že ti ta hrdzavá barva moc sluší 😎 jinak mě většinou chytají barvy taky spíš do zrzava 😵

malemimi
8. okt 2010

ja sa na chvíľku odmlčím možno zaspím tak zatiaľ papa

nivejka
8. okt 2010

@mircova .....ty nerob zo mňa starenu!!! 😀 😀 ....ja som mladá aj taaak 😀 .....dcéra sa veľmi teší a už sa nevie dočkať svojej vytúženej sestričky a snad ju hned neomrzí to pomáhanie 😅

nivejka
8. okt 2010

@bonninka ...no tak dakujem za kompliment 😀 😀 😀 😀

nivejka
8. okt 2010

@malemimi ..kojenec!!!!

mircova
8. okt 2010

@nivejka nerobím z teba starenu, ja len že budeš večne maladá 😀 😀 😀

nivejka
8. okt 2010

@mircova ...jáj taaak si to myslela..tak teda dobre a ja už ,že som pre teba žena do starého železa 😀 😀 😀
no bodaj by si mala pravdu,že večne mladá.....budem prežívať s odstupom 11rokov ..až 2 puberty 😀 😀 😀

malemimi
8. okt 2010

@nivejka ...jáj taaak si to myslela..tak teda dobre a ja už ,že som pre teba žena do starého železa
no bodaj by si mala pravdu,že večne mladá.....budem prežívať s odstupom 11rokov ..až 2 puberty)))

no pekne tak to sa má mm na čo tešiť 😀 😀 😀

malemimi
8. okt 2010

no som tu ..zobudila ma siréna
🙄

anetaa
8. okt 2010

Ahojte kočky, už dlho predlho som sa tu neukázala, ale sem tam som sem zablúdila a čítala si vaše príspevky-takže mám prehľad ;). Už je nás pomaly len zopár, ktoré ešte stále čakajú na deň D. Ja mám termín 24.10., ale myslím že to bude o čosi skôr (čo mi teda vôbec neprekáža-určite mi dáte za pravdu). Bože keď pozerám koľko z vás už mamičiek októbroviek má bábätká-vždy ma to dojme-už sa fakt strašne teším-aj keď ten pocit, že sa vo mne malinká hýbe mi bude chýbať...
Ako ste ináč na tom? Ja idem v pondelok na kontrolu, naposledy som bola 29.9.(36.týždeň)a mala som mäkký krčok, hrdlo do 2 cm, malá už bola dosť klesnutá dole. Tak som zvedavá, čo mi povie doktor. Ja mám do pôrodnice 1 hodinu cesty, tak dúfam že to stihnem. Môj doki, ktorého by som chcela pri pôrode mi ináč navrhoval, že môžme pôrod aj naplánovať-nepýtala som sa ešte podrobnejšie(to budeme preberať v pondelok), ale myslím že mal na mysli vyvolávanie-ale to by som asi nechcela-kým to nie je potrebné. Počula som kadejaké hrôzy o vyvolanom pôrode. Viem, že by to bolo pre neho jednoduchšie keby vedel, že kedy ma odrodí, ale o neho tu predsa nejde. Spýtam sa ho na to a ak by mal s tým problém, tak asi nebudem riešiť zazmluvnenie (aj keď by som rada videla na pôrodnici známu tvár). Dám vám potom vedieť čo a ako.
Snažím sa ináč pripraviť na pôrod ako sa len dá - pijem čaje z ostružiny malinovej, včera som začala piť aj alchemilku (po šálke denne)-obidvoje posilňujú maternicu. Potom papám pomleté ľanové semiačka-na ľahšie spriechodnenie pôrodných ciest-dúfam že budú fungovať aspoň tak ako pri spriechodnení mojich čriev(čo sa týka tohoto, tak zaručene fungujú 🙂 ).
@nivejka: tiež som pred chvíľkou vyšla z vane-snažím sa ešte dopriať si kúpeľ čo najviac - lebo relax vo vani mi veru bude po pôrode chýbať...🙂 Tiež si chcem ináč ešte stihnúť nafarbiť vlasy, kým pôjdem do nemocky.

anetaa
8. okt 2010

@malemimi: Ahojky, máš termín v rovnaký deň ako má môj mužík narodky (16.10.) 🙂 - som ináč zvedavá, či sa naša malá narodí predtým alebo potom-či nebodaj v ten deň...

nivejka
8. okt 2010

@malemimi ...veru aj ja si myslím,že sa má manžel na čo tešiť--každú chvíľu ma bude plieskať niečo iné 😀 😀 😀

nivejka
8. okt 2010

@anetaa ....ahoj .. a ja som si myslela,že si v pôrodnici,ked si nás takto opustila 😉
tie ľanové semienka by sa nemali mleť,ale len tak v celku prehltnúť--a asi za takú polievkovú lyžicu spapať....
ked niesú pomleté,tak splňajú lepšie tú svoju funkciu......inak ,ale ked sú pomleté--mne chutili trochu ako pomleté orechy a dávala som si to do jogurtov 😉
a toho 16.10.--má zase môj brácho narodky 😀

nivejka
8. okt 2010

ja robím dnes bryndzové halušky---mňaaaam--tak sa ich prejem,že mi zase bude až zle 😝 😝 😝