Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte, tak sme doma z porodnice 🙂 Viac ked sa trosku prespim a naberiem sil, Ale vdaka malej som zabudla na vsetko 😉 Drzte sa 😉 pa pa
@ika33 Fúha tak to si už pekne pripravená - že otvorená na 2,5 cm. Držím palce 🙂.
No, môj manžel pracuje v ČR, chodí domov na víkendy, tak ho už asi budúci týždeň nikam nepustím-pre istotu (ešte že je živnostník a môže si dovoliť ostať doma). V pondelok idem na kontrolu, tak uvidíme.
Musíme si veriť, že to do nemocnice stihneme (ja tom mám 1 hodinu) 🙂.
😝 😝 😝 ...ahojte, konečne som sa dostala na net..takže maličky si povedal, že pojde von zadočkom 😝 , dnes mi to zistili na kontrole..tak som objednana na sekciu pondelok do ružinova, už teraz važi 4kg..xixix, to bude dáky cvalik...xixi, otvorená som na 2,5cm, ale komtrakcie žiadne ani nič podobne...tak uvidim, čo bude v pondelok, ale strach mam už teraz...
..a ozaj gratulujem dalsim maminam k detickam 🙂 🙂
@slavuska30 bude to v pohode, je lepsie rodit 4 kg cisarakom ako sa trapit normalne. Naviac ked je KP, tak to je jasna indikacia na cisarak.
@dasa2804 ..no hadam ano..len moj stracj je vacsi ..neviem prečo sa na konci takto otocil, ked doteraz bol ok 😖 , ja mam strach z uspania..
Ahojte, takže cez noc nič 🙂. len sa vám teda hlásim, že dnes tu moc nebudem, lebo idem k mame tak , aby ste si nemysleli, že rodím 🙂 Pekný deň vám želám. pa
Ahojte...baby rossanar uz porodila.....vo fotoblogu ma maleho 😵 😵
ahojte kočky 🙂 no tak ja som mala zaujimavu noc, dost bolesti dole, dnes rano som si nasla na toaletnom hlienovy vytok s krvou, teraz si niesom ista ci to bola zatka alebo len spinim 😒 , lebo pri prvm tehu som si to nasla na gatkach tak to bolo krasne rozoznatelne ze to bola zatka,hm tak som na pochybach....kusok bolia krize a šišula.....doktor sice vcera vravel ze ak zacnem spinit mam prist ,tak ale sa bojim ze pojdem zbytocne,tak este budeme cakat....do porodky to mam sice hodinku cesty tak ale to sa stiiiha 😅 dufam keby daco....tak pekny denik
@zuzana_m drzim palce...myslim ze to moze byt ta zatka...aj kamoska to mala len take ako spinenie a ze potom v nemocnici jej odisiel zvysok 😅 juuj takze dalsia mamina
Nevidim tu nivejku a malemimi, zeby to uz na nich prislo? 🙂 . Ma nepockali ☹
@jana_toky ja ta pockam 😀
@cukruska1920 🙂
@jana_toky kedy mas poradnu? ja v pondelok tak som zvedava co sa ne(dozviem)
@dasa2804 Ahojcek. No mala je moc velka, ze ma asi aj cez 4kg a cez 50cm, no a este je aj vysoko aj ked mi brusko troska kleslo. No a vraj by som ju mozno nevytlacila. Ale ktovie, mozno sa to do utorku spusti a zvladnem to 😀 Ona velkostou bola terminovo na 28.9, no a podla oplodnenia 7.10 ( este som nestihla mat mrchu po porode, tak mi to doki ratal podla sexiku a tak).
@cukruska1920 No, ja som mala mat tiez v pondelok, ale na poslednej mi lekar povedal, ze mam len zavolat a dohodneme sa na utorok. Lenze on utorky nesluzi... 😒
@jana_toky ja to mam tiez tak... v pondelok idem do poradne do nemocky a v stredu mam prist a mam si dat ohlasit mojho dokyho a ze uvidi co dalej...
@cukruska1920 A co predpokladas, ze len vysetrenie, alebo vyvolavacka, alebo co? 😒 Ja mam take zmiesane pocity, ked este viem, ze bude v sluzbe. Snad by nepichol vyvolavacku len preto, ze je v sluzbe, ked sa este poriadne neotvaram... 😀
@jana_toky neviem... v pondelok idem na prietoky a tak a v utorok si ho mam dat zavolat a ze nieco poriesime... tak som zvedava ako to chce poriesit
@cukruska1920 A ktoreho to mas lekara? 😀
@jana_toky a co ho poznas??
@cukruska1920 Pokial budes rodit v Ruzinove a ma ordinaciu v pondelok tak to moze byt MK jr, hm?
@jana_toky ee...ja budem rodit v Nitre 😅
@cukruska1920 Tak potom ok, som myslela, ze je to mozno ten isty lekar. Lebo uz mam pocit, ze kazdej z nas hovoria to iste... ☹
@jana_toky oni su inak uplne blbi ti doktori... neviem naco cakaju... asi kym sa nieco nestane 😝
@horalka777
@jana_toky
@cukruska1920 dakujem baby 🙂 no uvidime, zatial sa citim v pohode, pri prvom tehu mi zatka odisla vo stvrtok rano a v piatok rano sa narodil maly, takze ktovie, mozno vam manzel zajtra napise hehe 🙂 ...mam zmiesane pocity, ked sa tu uz dnes vobec neukazem, tak som v porodke 😉

Ahojte kočky,
uf vy ste toho dnes popísali. No čo som písala tie kočky, že by mali mať už bábätká, tak to mali iba také termíny ja neviem či sa už narodili. Tak toľko k tomu.
Inak mne tiež ešte tá zátka asi neodišla, lebo som nič také nezaregistrovala. Ja som tieto dva dni drhla celý byt, tkaže už máme všetko pekne vyupratané a spravené 🙂
Dnes som išla do nemocky na tú kontrolu a Dr. mi spravil najskôr sono a prietoky - všetko OK. Malá má 3074g +- a je už uplne dole. Dr. povedal, že už som pripravená na pôrod a keby to mal bodovať tak už mám 10bodov. Otovrená som na 2,5cm a povedal, že on si myslí, že to už týždeň nevydržím ale keby, tak mám prísť k nemu štvrtok alebo piatok. No ale povedal aj to , že dnes slúži a je tam do zajtra rána a potom je zase celú stredu v nemocke. No a keby to na mňa prišlo kedy koľvek tak mám volať a vidíme sa v pôrodnici. Tak som sa ho ešte popýtala, že a ako by ma to malo bolieť alebo čo by som mala pociťovať a tak mi povedal, že no môže mi odtiecť plodová voda, tak to mám hne)d prísť alebo mi bude celé brucho tvrdnúť a môže ma pri tom bolieť v podbrušku a keď to bude 10x za hodinu alebo každých 5min. tak mám prísť. No a povedal, že noebojte to budete vedieť, že už sú to pôrodné bolesti. Neprespíte to určite. 🙂
Takže ja teraz budem čakať kedy to teda bude. Ale bola by osm rada keby to bolo teraz cez víkend, lebo potom bude manžel zase v práci čo je asi 3/4 hod. a ja sa bojím, že to nestihne, prísť pre mňa a ešte ísť do nemocky ďalšiu 1/4 hod.
Tak som si povedala, že zajtra ešte pôjdem k našim a potom môžeme ísť na to. 🙂
Dobre, na teraz sa s vami lúčim. Pekný večer všetkým.