icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mircova
12. okt 2010

@nivejka... asi to už bude tá plodová voda, veď už máš najvyšší čas 😉

mircova
12. okt 2010

Ja som dnes bola v poradni a pohlo sa to správnym smerom, takže začínam odpočítavať zostávajúce dni 🙂

nivejka
12. okt 2010

@mircova ....super,ked sa to už aj u teba rozbieha-ja som bola doteraz nešťastná,lebo nebol ani náznak,že by som mala rodiť,ale po včerajšku je to iné--ako sa hovorí ľady sa pohli a zátka už odišla 😉 ...tak teraz už len čakať,kedy sa to rozbehne ,ale neboj panika z pôrodu už začína pracovať 😅

mircova
12. okt 2010

@nivejka ... tak šup šup na vec, nech si stihnem ešte prečítať ako ste to zvládli 😉

nivejka
12. okt 2010

kde ste všetky????

cukruska1920
12. okt 2010

@nivejka este nerodis?? ako sa to dalej vyvyja??

nivejka
12. okt 2010

@cukruska1920 ...ale čo by--ešte som stále v celku 😉 .....ked sedím je mi lepšie,ale ked sa postavím,tak mi to pripadá,že stále cvrkám do nohavičiek.....neviem,či sa to aj dnes rozbehne--možno ešte pôjdem vo štvrtok do poradne 😉

nusika11
12. okt 2010

Ahojte,vcera v noci som uz aj ja bola nervózna,som myslela,ze je to uz tu,dostala som take bolesti do brucha od krízov,2 krat v hodinovom intervale,a uz som panikárila,ale potom uz nic,a pekne som zaspala.Ale nebolo mi vsetko jedno 😝

nivejka
12. okt 2010

@nusika11 ....ved to máš aj ty zrátané---termín pred dverami 🙂 .....teraz ti je ako?

nivejka
12. okt 2010

tak baby.... mňa už aj prehnalo a zase som musela teda do vane 😅

chiarra8
12. okt 2010

jeej baby, normalne vam zavidim, ze vam to prichadza.. tak drzim vam palce, nech to je co najrychlejsie..

jana_toky
12. okt 2010

ahojte, hlasim sa po poradni. Som otvorena na jeden prst, takze ziadna slava (slova od lekara, ze to bude skorej uz pominuli) ☹ , uz som to chcela mat pomalinky za sebou. Ale citim sa velmi dobre, dokonca som sa dobre vyspala... 😀 . Takze opat kontrola v pondelok 😒 .

A kde je malemimi, uz rodi??? Mala mat skoro rano poradnu... 😎

Nivejka, ty uz pojdes 🙂 😀

nivejka
12. okt 2010

@jana_toky ...aj ja som bola naposledy na 1prst a teraz som snad o niečo postúpila 😅 ....
ja tiež postrádam malemimi,lebo fakt mala ráno poradňu 😉
len,aby sa to neotočilo a nepredbehla si ma 🙂 😉

nivejka
12. okt 2010

@chiarra8 ..neboj aj na teba rad príde 😉 ....len najhoršie je to čakanie--mne už šiši z toho 😅

jana_toky
12. okt 2010

@nivejka Ako citam tvoje pocity a fakt, ze ti odisla vcera zatka znamena, ze ta uz nijako nepredbehnem. 😀. Trochu zavidim, ale drzim palceky, lebo to cakanie je fakt hrozne ☹ ☹ ☹

chiarra8
12. okt 2010

@nivejka hej.. ale ked som tu tie tvoje prispevky citala, tak som sa obcas dobre zachechtala.. je fajn, ze to zvladas takto s humorom.. Mne najprv Dr. hovorila, ze babo je vacsie a ze urcite porodim niekedy v oktobri, nie 2.11.-ako mam termin.. no tak oktober dosiel a ja cakam a nist.. a tento tyzden mi brutalne tvrdlo brusko, myslela som si, ze to uz prichadza a Dr. mi vcera na kontrole povedala, ze to je len zapcha a hned sa musim vyprazdnit 😀

chiarra8
12. okt 2010

@nivejka a kam ides rodit, vidim, ze si z BA..

nivejka
12. okt 2010

@jana_toky ....ale nikdy nehovor nikdy 😉 .....ešte sa môžme stretnúť v ružinovskej pôrodnici 😉
spoznáš ma tak ,že budem chodiť po chodbe a budem kričať "veslo,veslo" 😀 😀

nivejka
12. okt 2010

@chiarra8 😀 ...tak ja si rada zasrandujem a hlavne sama zo seba 🙂 ..že by to bolo už zúfalstvo? 😅
ja som podľa môjho dr.mala rodiť už pred mesiacom a vidíš...ale u teba to môže byť iné a nedotiahneš to do toho 2.11. 😉 .....a s tou zápchou---to je môj večný problém a preto už skoro celé tehotenstvo používam glycerínové čípky--pomôže mi to aj ked mám len zastavené vetry,lebo to vtedy nevieš,či ti začínajú kontrakcie ,alebo čo...
idem rodiť do ružinova 😉

chiarra8
12. okt 2010

@nivejka no tie cipky som si kupila vcera, ale tam sa pise, ze sa mozu brat tyzden.. ako casto si ich davas? taka blba otazka, ale co uz.. ked musis, tak musis.. 😉

hirunka
12. okt 2010

caute baby inak na tu zapchu ste skusali susene slivky alebo slivkovy lekvar? je to fakt dobre a mozete ich jest aj ked dojcite

nivejka
12. okt 2010

@chiarra8 ....no ked potrebuješ si dáš....ked ja neviem nepôjdeš 2 dni na wcko,tak si daj....ja si niekedy dám každý deň a niekedy 4x do týždňa....ale ja mám normálne chronické problémy,takže preto je to moja záchrana...predtým som požívala čaje,ale počas 1.trimestra som nemohla,tak som prešla na tieto čípky 😉 ...inak ten ti dajú aj v pôrodnici.....
pri prvom tehotenstve som užívala preháňadlo-fenolax a dcéra nemá žiaden problém zo zápchou 😀
práveže ,ked sa aj viac naje ,tak ju preženie 😅

nivejka
12. okt 2010

@hirunka ....čauko maminka 🙂 ....na mňa to veru neplatí,ale ked niekto nemá také problémy ako ja--tak pomôžu 😉

hirunka
12. okt 2010

@nivejka aj ja ich poctivo papam po porode......dokonca uz do porodnice mi ich mamina doniesla a zabrali......cipok mi dali v nemocnici len raz nastastie

chiarra8
12. okt 2010

@hirunka no tak to vyskusame, hadam susene slivky zaberu, ked nie.. mame cipky 🙂

jana_toky
12. okt 2010

@nivejka No myslim, ze VESLO, VESLO, ..., tam budeme kricat viacere 😀

hirunka
12. okt 2010

@chiarra8 no mne zaberaju tak hadam aj tebe 😀

vejinka
12. okt 2010

ahojte dievcata dakujem za gratulacie...vsetko ma boli ale sme na dobre ceste aby sme si aspom sadli bez bolesti na stolicku 😖

nusika11
12. okt 2010

@nivejka tak veru,termín za 2 dni,momentalne sa cítim celkom normálne,nejako sa mi to strieda,jeden den mi je fajn,a na druhy deñ na prd 😒

bonninka
12. okt 2010

Tak máme se ziza55 nové info o malemimi - tak už nám porodila - dnes okolo 14 hodiny - dostali jsme i mms a malá Sofia vypadá taková baculatá. Prišla prý do poradny a rovnou šla pak rodit. Tak se jí hned dnes zadařilo 😎