icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
14. okt 2010

@bonninka Super, urcite je nivejka stastna, ze uz to ma za sebou, uz sa nevedela dockat, pozdravuj ju, a tesime sa ked sa tu vrati a ukaze nam fotky Lilianky.... 🙂

tanija133
14. okt 2010

@danka82 blahozlam k Sarah...Nech ste zdravucki... 🙂

tanija133
14. okt 2010

@ziza55 To ze sa zacinam otvarat mi doktor povedal asi pred 3 tyzdnami,hlavicku tiez nevedel uz zmerat, tak je zostupena, tak som sa znepokojila, ze uz to pride.....no a odvtedy ziadna zmena, tak uz to neriesim a vklude si cakam do terminu, budem strasovat az po termine..... 😉 Ale jasne, nikdy nevies, a u kazdej to moze byt inac...

tanija133
14. okt 2010

@11dara Joj, to ti nezavidime, ostava ti dufat ze sa polepsi.... 😉

tanija133
14. okt 2010

@yvett14 Ved uvidis, 2-3 dni,co sa bude diat a pri dalsej kontrole ti doktor urcite povie dalsi postup..... 🙂

jana_toky
14. okt 2010

Tak nivejka je tiez uz maminka, super, ze sa dockala. Gratulujem 🙂

bonninka
15. okt 2010

Tak další info mám ještě z včerejšího večera od Nivejky, a to, že jsou spolu na pokoji s malemimi 😉 tak můžou holky spolu kecat a prý tam mají ještě jedno místo volné 😀 😀 😀 tak kdo půjde rodit, může k nim 😵

ziza55
15. okt 2010

@tanija133 no ,mne povedala ze ked bude taky isty nalez v stredu ze to porodime v ten den...tak idem uz s taskou preistotu 🙂 ...som zvedavaaaa

ziza55
15. okt 2010

@bonninka jeeeej no super ze su spolu...kedze su tam 3miesta ..takze sa nedostali na nadstandard?

bonninka
15. okt 2010

@ziza55 jaj to netuším, jestli ho holky vůbec chtěly,...

bonninka
15. okt 2010

Jinak včera večer jsem sběhla 6. pater schodů dolů a 3 nahoru, pak jsem si dala teplou spršku a sexíček s manžílkem, tak su teď zvědavá, jestli to něco udělá 😀

ziza55
15. okt 2010

@bonninka malemimi spominala ze chce ist na nadstandard...ja si myslim ze ta sprcha a WC by mala byt samozrejmost po porode ze mas poruke..ale je smutne ze sa to v ruzinove povazuje za nadstandard

mircova
15. okt 2010

@slavuska30 no teda, som si myslela, že ťa tam už nechajú ... však uvidíš možno to bude skôr ako v utorok 🙂

mircova
15. okt 2010

@ziza55 pekne oddychuj a uži si ešte ako ťa bábo kopká v brušku 🙂
... šikovný manžel 🙂 to je možno nový recept ako variť zemiaky 😀

cukruska1920
15. okt 2010

ahojte..tak mam za sebou interne vysetrenia...o 12.00 este behnem po vysledky a mozem zbalit do tasky... 😅 a v pondelok vyrazame

jana_toky
15. okt 2010

@ziza55 malemimi viem ze nadstandard ani nerisila. Bude to niekto riesit? Jebo ja sa chystam... 😀

jana_toky
15. okt 2010

@cukruska1920 No, tak aspon uz to mas nalinajkovane 🙂 , pekne sa priprav a v pondelok je den D 😀

cukruska1920
15. okt 2010

@jana_toky v pondelok idem len na prijem ale maly sa narodi v utorok....len duuufam ze sa dovtedy nevypyta aj sam 😕

mircova
15. okt 2010

@tanija133 ja tiež v kľude čakám kedy sa malý rozhodne prísť na svet 🙂 dnes by ale nemusel, lebo manžel bude ďaleko a určite by to nestihol ☹
Inak včera poobede ma chytil cikací deň som bola na WC asi milión krát no hrôza, som už myslela, že je asi tak moc posunutý, že do rána pôjdeme, ale do rána to prešlo 🙂
Každý sa ma vypytuje, že ako sa cítim a či to už bude??? ako keby som to vedela dopredu 🙂 ale som rada, že somnou netrpezlivo čakajú isto sa nevedia tiež dočkať 😉

mircova
15. okt 2010

@bonninka tak to, že sú spolu na izbe je fakt super 😉 si viete predstaviť ako sa vykecávajú 😀

jana_toky
15. okt 2010

@mircova Ja uz mam total cikaci den mesiac, vcera som uz mala pocit, ze to prichadza, lebo ma z nicoho nic 2xprehnalo na wc, pichalo tam dolu a mierne pobolievalo podbrusko, ale po hodine to vsetko preslo. A teraz cakame dalej 😀 .

A vcera uz som ani telefon nezdvihala, tiez sa kazdy stale vypytuje, ci uz. 😎 Mne uz to lezie na nervy... 😀

mircova
15. okt 2010

@jana_toky 😀 tiež sa všetci nevedia dočkať, čo??? 😀 a potom my máme byť kľudné 😉
A ako tá ruka?

jana_toky
15. okt 2010

@mircova Ruku mam stale obviazanu (natrela som kalciovkou aj octanom proti opuchu), snazim sa ju uplne setrit. Mam pocit, ze uz to vazivo tolko nevrzga, ked nou pohnem, ale uvidime. Vcera to bolo tiez rano relativne dobre a okolo obeda sa to zhorsilo. Dik za opytanie. 😉

mircova
15. okt 2010

@jana_toky 😉 dúfam, že ti to prejde 🙂

bonninka
15. okt 2010

@jana_toky aj já bych šla radši na nadstandard, přece jenom už bych chtěla mít při tom pobytu v nemocnici trošku seriozní prostředí 😵 máme stejnej termín, tak se tam třeba potkáme 🙂

bonninka
15. okt 2010

@cukruska1920 tak, když už to máte tak hezky zařízený, tak už to snad vydrží 🙂 držím pěstičky 😉

slavuska30
15. okt 2010

@mircova ..no veru aj ja..ale čo už...nexce sa mu von... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ziza55
15. okt 2010

@jana_toky no ja osobne urcite...ved ako som pisala...WC a kupelka by mala byt samozrejmost na izbe...nie som fajnovka...ale kvoli tomuto urcite

ziza55
15. okt 2010

@jana_toky to ze ta prehnalo a pichalo...to je asi znak ze sa otvaras...lebo ja som to tiez citila...v tu noc den pred poradnou ked mi vravela dr.ze som otvorena..tak som mala tiez podobne priznaky a normalne som to citila 😉 ..uvidis co ti povie na poradni dalsej

ziza55
15. okt 2010

@jana_toky inak to stymi telefonatmi..predsavte si moja matka...vcera som spala poobede a nedvihala som mobil asi 2hodky a polovicka si zabudla v aute tel.a moja matka po mne hned vyrukovala ..ze ju ognorujeme obaja ze nedvihame a uz vyvolavala do porodnice ci som neporodila uz..ty kokos 😀 😀 ...my tam robi hanbu uz teraz