Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 To ze sa zacinam otvarat mi doktor povedal asi pred 3 tyzdnami,hlavicku tiez nevedel uz zmerat, tak je zostupena, tak som sa znepokojila, ze uz to pride.....no a odvtedy ziadna zmena, tak uz to neriesim a vklude si cakam do terminu, budem strasovat az po termine..... 😉 Ale jasne, nikdy nevies, a u kazdej to moze byt inac...
Tak nivejka je tiez uz maminka, super, ze sa dockala. Gratulujem 🙂
Tak další info mám ještě z včerejšího večera od Nivejky, a to, že jsou spolu na pokoji s malemimi 😉 tak můžou holky spolu kecat a prý tam mají ještě jedno místo volné 😀 😀 😀 tak kdo půjde rodit, může k nim 😵
Jinak včera večer jsem sběhla 6. pater schodů dolů a 3 nahoru, pak jsem si dala teplou spršku a sexíček s manžílkem, tak su teď zvědavá, jestli to něco udělá 😀
@slavuska30 no teda, som si myslela, že ťa tam už nechajú ... však uvidíš možno to bude skôr ako v utorok 🙂
ahojte..tak mam za sebou interne vysetrenia...o 12.00 este behnem po vysledky a mozem zbalit do tasky... 😅 a v pondelok vyrazame
@cukruska1920 No, tak aspon uz to mas nalinajkovane 🙂 , pekne sa priprav a v pondelok je den D 😀
@jana_toky v pondelok idem len na prijem ale maly sa narodi v utorok....len duuufam ze sa dovtedy nevypyta aj sam 😕
@tanija133 ja tiež v kľude čakám kedy sa malý rozhodne prísť na svet 🙂 dnes by ale nemusel, lebo manžel bude ďaleko a určite by to nestihol ☹
Inak včera poobede ma chytil cikací deň som bola na WC asi milión krát no hrôza, som už myslela, že je asi tak moc posunutý, že do rána pôjdeme, ale do rána to prešlo 🙂
Každý sa ma vypytuje, že ako sa cítim a či to už bude??? ako keby som to vedela dopredu 🙂 ale som rada, že somnou netrpezlivo čakajú isto sa nevedia tiež dočkať 😉
@mircova Ja uz mam total cikaci den mesiac, vcera som uz mala pocit, ze to prichadza, lebo ma z nicoho nic 2xprehnalo na wc, pichalo tam dolu a mierne pobolievalo podbrusko, ale po hodine to vsetko preslo. A teraz cakame dalej 😀 .
A vcera uz som ani telefon nezdvihala, tiez sa kazdy stale vypytuje, ci uz. 😎 Mne uz to lezie na nervy... 😀
@cukruska1920 tak, když už to máte tak hezky zařízený, tak už to snad vydrží 🙂 držím pěstičky 😉
@mircova ..no veru aj ja..ale čo už...nexce sa mu von... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@jana_toky inak to stymi telefonatmi..predsavte si moja matka...vcera som spala poobede a nedvihala som mobil asi 2hodky a polovicka si zabudla v aute tel.a moja matka po mne hned vyrukovala ..ze ju ognorujeme obaja ze nedvihame a uz vyvolavala do porodnice ci som neporodila uz..ty kokos 😀 😀 ...my tam robi hanbu uz teraz

@bonninka Super, urcite je nivejka stastna, ze uz to ma za sebou, uz sa nevedela dockat, pozdravuj ju, a tesime sa ked sa tu vrati a ukaze nam fotky Lilianky.... 🙂