Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@bonninka @jana_toky Ja zeriem tiez cele tehotenstvo, chutilo mi aj pred, a teraz pocas tehu este 2 krat viac.....no aj tak vyzeram +25 kg, no ale zabijem sa, ked mi chuti...... 😎 Vam trosku zavidim ze vsetky Blavacky rodite v Ruzinove, ja budem na Kramaroch , a z MK momentale budem sama, aj ked 2 uz porodili , ale este na zaciatku oktobra....No ale snad si tam nejake partacky tiez najdem ..... 😉
@dasa2804 Ja som volala Dr. Dzuppovej v Ruzinove na Babuskovej 2, ako pisala aj Jana toky www.mojalekarka.sk bola mi doporucena ze je mila, mlada, sikovna a berie aj nove deticky. Staci po porode poslat niekoho s prepustacou spravou, ked jej zavolas, tak ti tiez povie to iste......V Ruz. poliklinike beznadejne 2 pediatricky neberu, jedine ak by si patrila do ich obvodu ulic, maju tam vypisane ulice na amb. , myslim ze tam patria vsetky tie kvetinove....Salviova, Nezabudkova...... 🙂
Tak kocky, ja idem vikendovat, mozno pocas soboty ci nedele nakuknem, ci uz opat niekto rodi 😉 , ale inak sa objavim v pondelok. Do obeda mam poradnu, takze ked sa neozvem po obede, tak uz som aj ja v porodnici 🙂 . Krasny oddychovy vikend vsetkym zelam 😀
dakujem krasne vsetkym za gratulacie, mala je krasna, tesime sa
@tanija133 volá sa Natália Ema nakoniec, bolo to také spontánne, boli sme síce zvyknutí volat ju v brušku Nela,ale nakoniec sme rozhodli takto....rodila som normálne ...v piatok poobede som bola v porodke za doktorom, povedal ze nalez je taky ze to moze byt uz kedykolvek, potom ma vysetril dost bolestivo, ale to je vraj taky hmat,cim ti moze len pomoct ,a teda pomohol, lebo v sobotu rano mi uz odisla hlienova zatka a spinila som....sem-tam trosku poboliavalo ale inac nic zvlastne.....vecer som si dala teply a dlhy kupel, tak bolesti zacali byt pravidelnejsie ale take mierne.....pred jedenastou som uz volala doktorovi,tak zhodnotil ze mame vyrazit do porodky, za hodinku som tam bola,na monitore boli kontrakcie uz kazde 3-4 minuty,tak ma vysetril ale bola som len na dva prsty, tak sa trochu pohral....potom som sa isla prezliect,brali krv, isla som s manzelom na nadstandardnu vzdycharen a cakali sme, potom urobili klystir, sestricka sa este pred tym rozhodla ma oholit 🙄 , ale bola uplne jemna nastastie....doktor chodil kazdu hodinku,kontrakcie boli caste,ale kratke a akosi sa vlieklo to otvaranie tak som dostala dva cipky, potom dve injekcie, potom infuziu, doktor pmahal,ale ajtak to islo pomaly,tak o piatej mi prepichol plodovu vodu, no a to zacali fakt bolesti poriadne,tak len sprcha horuca a manzel ma rozptyloval,bol uzasny...okolo siedmej som uz prosila o epidural,lebo mi nikto nevedel povedat kedy porodim,ci o hodinu ci o tri,a to som nemienila riskovat 😅 ,ale doktor nebol nadseny,vraj to moze spomalit porod,ale ajtak som si ju dala...to som uz lezala na koze,a cakala,bolo uz asi 8.10 hod.,a doktor prisiel ze ma vysetri,a zrazu uzasny vyraz na jeho tvari, ze vyviazat nohy, ved uz rodime 😀 no bola som v soku aj manzel hehe...juj normalne som nevedela co robit a to som druhoroodicka 😅 ...tak ale asi dvakrat som tlacila a uz videl hlavku,, vraj ma cierne vlasky 🙂 ,tak ale nevedela sa dostat von tak ma nastrihol, nechcel ale musel aby cim skor babetko bolo von, potom som este par razy potlacila a mala bola vonku, bolo to uzasne uvolnenie...nastastie mi este ucinkovala epi,takze sitie bolo fajn..mala sa vraj narodila 8.45 ale na fotke kde mi jju pprilozili mam cas 8.24 tak neviem presne......tak dost vela som toho popisala,hm....
takze zienky nebojte sa ,porod je sice aj bolestivy ale to k tomu patri,potom ste na seba neuveritelne hrde a stastne 😉
@ziza55 no na porod to asi nebude ☹ už bych chtěla, ale jaksi se mu u mě líbí. Ráno jsme tomu opět zkusili s manžílkem trošku pomoct, ale nevím, jestli to bude mít nějaký efekt. Už mě sem tam trošku pobolívá v podbřišku, ale vždycky to po ránu přejde.
Jinak jsem si vzpomněla, žes chtěla jít v úterý cvičit, tak ještě žes nakonec nešla, by si tě tam možná už snad po tom cvičení i nechali 😉
@zuzana_m gratulujem... vela zdravicka
@zuzana_m super, ze mas taku dobru spomienku na porod. Ja som tiez tak v phode brala prve dva, lebo tiez mi na tlacenie este ucinkovala epi, ale pri tretom mi to nestihli dopichnut a to bolo peklo 😝 Nastastie to trvalo len par minut, ale bolo to uplne otrasne, otrasne, otrasne. Obdivujem zeny, co cely porod zvladnu bez toho. Ja by som to neprezila asi. Ale nic ma neodradi a chcela by som to zazit aspon este raz, lebo mat babatko pri sebe je to najuzasnejsie, co som doteraz zazila.
ahojte, neviete co je s nivejkou? Dufam,ze uz rodi 🙂

@radana82 Ale , musis to nejako zvladnut ten zaujem , je to normalne, horsie by bolo keby sa nezaujimali... 😉 mna to celkom tesi ten zaujem, odpoviem vsetko ok, a vybavene.....)))