icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

majka1981
16. okt 2010

@yvett14 ahoj yvett, pahorok ma neboli, lahsie veci este mozem dvihat, povedala by som ze tak 5 kg uplne bez problemov este zdvihnem. Ale ovela viac uz radsej nie.

anetaa
16. okt 2010

Ináč za posledný týždeň sa z malej v brušku stala riadna atlétka. Donedávna bola k mojim "vnútornostiam" veľmi ohľaduplná, ale teraz mi riadne dáva 😅 . Chúďatko, má už určite málo miesta. Najlepšie sú tie nečakané výpady, zrejme pätičkou, do pravého boku 😀 . Už menej zábavné je, keď mi hlavičkou, hlavne večer keď je najživšia, zatlačí na mechúr...au

yvett14
16. okt 2010

@majka1981 neviem čim to je lebo pri synovi som takéto niečonecítila, ale teraz čakáme dievčatko tak je toto tehu upne iné!! fakt iné!

yvett14
16. okt 2010

@anetaa my zase strašne vela čkáme, a vieme aj 15 minut v kuse. pre istotu sa idem napiť ja!

anetaa
16. okt 2010

@yvett14 nenadarmo sa hovorí, že nielenže každá žena prežíva tehotenstvo úplne ináč, ale aj každé jedno tehotenstvo u tej istej ženy je inakšie - a nezáleží na tom či čaká chlapčeka či dievčatko 🙂 . neboj o chvíľku to máte za sebou...

anetaa
16. okt 2010

@yvett14 to čkanie sa aj mne veľmi ráta 🙂. Ale teraz už zo dva dni nečkala. Ale napríklad tento týždeň v pondelok čkala počas celého vyšetrenia v poradni - to bola sranda 🙂

yvett14
16. okt 2010

@anetaa mne najprv pár krát naspodku ťukne a potom mi trasie celým bruchom. len mám obavy že porod budem mat ako pri synovi, museli ma v kontrakciach rukou otvárať a tiež prestrihnuť aby ma zaliala plodová voda lebo som mala len tvrdé brucho a až na koniec aj bolesti, alesyn vyšiel na 2 potlačenia. a to sa bojím že to bude aj teraz lebo vždy ked sa zodvihnem alebo vyjdem s auta, postele trochu pridám v chodzi tak som taká tvrdá že sa mi dýchať nedá! a kedsom to dokimu vravela tak to tak má vraj byť. takže čakám kedy ma to riadne zdrapne a potom nás čaká 30 km autom!!

anetaa
16. okt 2010

@yvett14 no mne tiež tvrdne bruško, tak ako hovoríš, hlavne pri zmene polohy. Ale je to nebolestivé tvrdnutie, len občas cítim aj taký sťah. Doktor mi predpísal aj magnézium, aj ho užívam, ale len 1-2 tablety denne, nechcem to preháňať. Veď to asi naozaj patrí k tomu-telo sa už pripravuje, a doteraz som nemala žiadne problémy, takže snažím sa nevenovať tomu až takú pozornosť.

majka1981
16. okt 2010

@yvett14 aj mne tvrdne brucho, akonahle idem rychlejsie.

@anetaa Ty este uzivas magnezium? ja ho uz neberiem par tyzdnov, lebo to utlmuje kontrakcie...

anetaa
16. okt 2010

Strašne sa už ale na našu malú tešíme, aj keď mi to príde stále také nereálne že už budúci týždeň budem v náručí držať naše bábo-je to fakt zázrak a asi ma v tom momente porazí 🙂...určite budeme aj s manželom obaja plakať ako blázni keď sa narodí 😀

vejinka
16. okt 2010

@malemimi malinka je zlatuckaaa 😵 😵 😵

anetaa
16. okt 2010

@majka1981 no mne ho predpísal doktor len asi pred 3 týždňami, predtým som ho neužívala. Viem aký majú účinok, a preto vždy zvážim kedy si tabletku dám. Dnes som napríklad tiež nemala ani jednu. V pondelok idem do poradne, tak myslím že mi doki tiež povie, že už ho brať nemám...

majka1981
16. okt 2010

@anetaa ok, to je ine. ja som brala magnezko od 10 tt a prestala som ho brat tak asi okolo 35/36 tt, ale papam mandle a banany, tam je velke mnozstvo magnezka 😉

anetaa
16. okt 2010

@vejinka gratulujem aj tebe k vášmu synčekovi 🙂. Pozerala som aj to vaše videjko po jeho narodení-samozrejme som sa tiež hneď zaradila medzi ostatné "fňukajúce" babenky z fóra 🙂 . Bolo to fakt krásne 🙂

majka1981
16. okt 2010

@vejinka ahoj, aj ja som pozerala video a bola poriadne dojata 😵 😵 . Ako sa citis? Ako mliecko?

vejinka
16. okt 2010

@anetaa dakujem.. 😉
@majka1981 no citim sa uz lepsie len ma zo spodu este vsetko boli taha pali a svrbi 😔 uz som mala aj vysoke teploty z prsnikov..zabudla som si odstriekat po kojeni a bac...38,7
no mliecka mam habadej tak dufam ze maly bude mat na dlhooo dost 😉

a vy ako kinderka?? 😉

vejinka
16. okt 2010

musim koncit 😔

tanija133
16. okt 2010

@malemimi Este raz, blahozelam k Sofinke, je kraaasna.... 🙂 Ne ch ste zdravucki.... 🙂

tanija133
16. okt 2010

@udada aj ziza urcite je este cakatelka....

miroslavazh
17. okt 2010

ahojte. Ja som od 23:51 hod. hore. Mám bolesti v podbrušku pri ktorých mi tvrdne bruško. Najprv to bolo cca v 20 min. intervaloch, no čím viac sa rozvidnieva, tým sú tie intervali kratšie. Momentálne každých sedem min. ale bolesť len v podbrušku, žiadne kríže. Som z toho nesvoja. Neviem či už ísť, či neísť do nemocnice. Asi idem zavolať Dr. Myslite na mňa. 🙂

maculienka123
17. okt 2010

@miroslavazh jasne bez do nemocky,ja som nemala v krizoch tiez,len v podbrusku a prisla som do nemocky na 4cm otvorena,do vecera som porodila.

bonninka
17. okt 2010

Tak já přeju všem dobré ráno opět v celku. Dnes máme termín, tak už mám pocit, že budu opravdu přenášet ☹

@miroslavazh přeju hodně štěstí a ať tě malinkej při porodu moc dlouho netrápí 😎

ziza55
17. okt 2010

@malemimi no heloooou...tak sa tesim 😀 ze to uz mas za sebou a moc gratulujem k malej...mala som horuce info od lydky ze si uz na sale...tese ti infuzka...kedy si porodila a aj mma malej som hned vyfasovala 🙂 ..je krasna..jeeeej aj ja sa uz tesim na ten pocit...inak lydka mi vravela ze si dosla do poradne a bola si otvorena uz na 5cm?to fakt?alebo sme sa nepochopili?a co manzel?pomaha?ma s doma aj niekoho z rodiny kto ti pomoze?mama svokra?drzte sa a veeeela mliecka prajem...xi
no inak v stu stredu by to mohlo byt vravel dr ked dojdem do dalsej poradne..ze som otvorena na 2cm...len ze mam vydrzat cela do stredy...no som zvedava...ma picne...ze ja sa tu setrim jak keby som bola pn...a dojdem vstredu s taskou...a ona...ze tak nic...ze opat o tyzden..xi

ziza55
17. okt 2010

@bonninka no zdraviiim moja...som na teba myslela vcera ze co a ako...takze stale celaaaa 😲 ..tak sa drobcekovi este nechce...neboj...fakt mam pocit ze ma pockaaaas 🙂 ...

ziza55
17. okt 2010

@maculienka123 drzim palce nech to dobre dopadne a daj vediet potom ako to slo

bonninka
17. okt 2010

@ziza55 na rozdíl od včerejška jsem dnes zase úplně v pohodě, nic mě nepobolívá a tak,.. takže nic,...tak uvidíme 😉

ziza55
17. okt 2010

@bonninka u mna tato noc tiez celkom ok...ani chrbat ma nebolel...ale vecer vcera mi bolo dost zle...cele podbrusko pichalo...a to stym nechutenstvom som mala asi 4dni dozadu...a ma furt prehanalo...a vtedy mi povedala ze som otvorena...podla mna to moze byt znak toho...a vsetko su take znaky 🙂 ze sa to bliiiizi....pomaly ale isto
co budes dnes varit?

mircova
17. okt 2010

@malemimi ... gratulujem k málemu anjelikovy, je nádherná, prajem Vám všetko naj naj naj hlavne veľa zdravia a radosti z bábätka 🙂
...ďakujem, že si napísala ako to prebiehalo 😉

mircova
17. okt 2010

@majka1981 ahoj, vitaj medzi nami......ja to pichanie mám asi tak už 4 dni a zatiaľ nič 🙂

majka1981
17. okt 2010

Ahojte 🙂
@mircova ahoj, ja to pichanie mam trosku viac ako 1 tyzdnen 🙂 a doki mi tento tyzden povedal, ze krcok zmäkol a som na 1 prst otvorena. Takze nic moc.
@miroslavazh hadam to na Teba prislo. Ale do nemocky by som este nesla, ked to je len kazdych 20 min, to este potrva...