Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky mě v noci taky pořád něco bolí a už si tak 2 noci myslím, že to musí každou chvíli být na spadnutí a pak ráno je vše v pohodě, nic mě netlačí a tak,...tak už bych ráda nějakou změnu i přes den 😉
Jinak si s těmi kontrakcemi zapisuj čas, uvidíš, jestli se ti to krátí nebo ne 🙂
@hirunka kazda maminka vie, co je dobre pre jej dietatko - ci davas Nutrilon, ci cajik, ci MM. No jedno si musis uvedomit: to co das miminku mimo prsnika, to si "neobjedna" na dalsie krmenie/dalsi den. Takze cim viacej davas ine nez MM, tak tym menej sa Ti bude tvorit. Tvorba mliecka funguje na objednavku. Ale Ty si maminka, takze Ty to citis, ci je dieta este hladne alebo nie.
@slavuska30 tak to jsi dost dobrá frajerka, na okna si absolutně netroufám - né že bych to měla ráda, tak aspoň mám i důvod a těch 6.pater co jdu cca 2-3x denně mi stačí, i tak se tam kolíbám jak kačena 🙂 těch 9. jako ty bych už asi nedala - ještě když máš v bříšku toho sloníka, tak to seš fakt dobrá 😉
Ale na jednu stranu musím říct, že ty schody jsou na fyzičku dobrý, cítím, že se to den ode dne zlepšuje 😎
@jana_toky jani, o sexu si už můžu nechat asi zdát, ale asi by to mělo nejlepší smysl. Měli jsme ho 2x minulý týden a prvně to bylo hrozný pro mě, podruhé pro mangela, takže jsme na to nějak rezignovali, že za každou cenu fakt ne ☹ mě to nic nedává, pořád myslím na miminko a manžel se ve mě cítí jak angličák v tunelu pro náklaďáky, takže tak,...
šak už to musí jít i bez toho,...
uz som z toho fakt zmagorena...........vysledky ze budu az zajtra tak parada ☹
Tak já jsem si byla koupit v lékárně na zahřívání těch zad termofor. Teď ho mám zastrčenej na zádech za gumou od tepláků a je to doslova orgáč 😎 možná škoda, že mě to nenapadlo dřív si ho koupit, protože i na ty poslíčky na břicho bude dobrej, není potřeba pak strávit tolik času ve sprše 😎
..no to máme počasie, ani von sa nedá ísť...des...dopijem kávu a idem doupratovať aj keď dlhý efekt to nebude mať, poobede dojdu deti a zas budem tam kde teraz...nedajú si povedať..
@slavuska30 na to není možná potřeba mít ani děti, stačí 1 manžel a blbá podlaha k tomu. My tu máme plovoucí podlahu - světlý buk a každej chlup je na ní vidět, do vlastního takovou určitě nechci,...
@bonninka 🙂 🙂 ten moj neni cely den doma, tak nerobi binec xixixi, ale zato deti ano 🙂 🙂 🙂 som im povedala, že potrebuju otroka, ktorý by za nich robil, ale tuším si ho mýlia so mnou..ja behám s vysávačom ako ježibaba každý den.. 😝
Ahojte, ja som tiež 2v1 dnes som bola v poradni všetko je o.k, malý je zas o kúsok nižšie tak uvidíme čo sa bude najbližšie dni diať. 🙂 Zajtra idem na CTG. Inak všetko po starom nič sa nedeje 😒
@mircova ahoj..my sme ako také trvalky... 😀 😀 😀 stále 2v1 🙂 🙂 🙂
@jana_toky ako sa ti darí?
Ja som dnes naopak ☹ tak vstala som o piatej, lebo som uz nemohla spat, umyla to okno, velmi som bola unavena o 10tej, tak som si lahla, moznoze 20 min spala, do toho ma zavolal manzel a bolo po spanku. Teraz idem k mame na obed, aspon nemusim varit. Mam fakt otoceny rezim a citim sa ako mrtvola pre ten spanok.
@bonninka my sme doteraz sexik neskusili, ale sme ho posledne mesiace ani nemali, tak aspon jeden krat skusime ci by nahodou nezaucinkoval, ale bude to asi tak ako si ho Ty popisala. Este par dni pockame, aby mohol fakt zaucinkovat.
@mircova tak aspon je maly dole nizsie 😉 aj to je daco.
@slavuska30 No, prave som vysla z tepleho kupela, tak uvidim, ako to bude s kontrakciami.
Prave jedna nabehla, auu 😖 . Su len 20 sekundove, zatial prichadzali po cca. 10 minutach uz asi 3 hodiny.
Asi to je este malo, aby sme isli do nemocky, ze? 😅
@jana_toky ..no vyzeraju na take prave porodne, ked mneprexadzaju ani po teplom kupeli a celkom su pravidelne, a dlho trvaju..mne vraveli, ze ked budu 5min intervaly, ale to sa bojim, ze by som to nestihla...xixix ..kukni aj sem: http://baby-web.topky.sk/Clanky/a488-Porodne-bo... 🙂 ale hlavne sa riad podla seba, co ti telo napovie, radsej ist skorej ako neskoro

@hirunka myslím, že tak jak to cítíš správně ty je určitě správně 😉 každá máma je naladěná na svoje dítě, doktorka ho vidí jednou za čas a má na všechno tabulky, což není většinou moc dobrej ukazatel. Všude píšou, že nejlepším ukazatelem správného kojení je 6-8 pomočených plen denně a spokojené miminko. Čaj určitě nevadí - spíš naopak - mléko v tomto věku není nápoj, ale jídlo. NIcméně se v tomto v dnešní době pediatři neshodují a někteří říkají, že mléko naprosto postačuje... Každopádně fakt dělej vše tak, jak to nejlépe cítíš ty a určitě bude fajn 😎