icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mircova
21. okt 2010

🙂 keď si predstavím, čo všetko skúšala nivejka, aby sa to rozbehlo a aj tak dlho trvalo kým prišiel deň D tak fakt už neviem čo by som spravila 🙂
Dnes mám aj akosi na figu náladu, všetko mi ide na nervy stále myslím na to, že nechcem prenášať 😖

slavuska30
21. okt 2010

.. 😒 hm..nervozitu mam aj ja..ani nevravim....musim čakať len dalej...

mircova
21. okt 2010

@slavuska30 tebe podľa čoho vyrátali termín na 15.októbra ??? u mňa bol problém určiť termín podľa P.M. ale dúfam, že sa doktorka moc nesekla

slavuska30
21. okt 2010

@mircova mne podla PM a podla sona tiež všetko naznačuje na tento termin...tak neviem...ale že mam este nezrely krčok..

mircova
21. okt 2010

@slavuska30 som dnes akási unavená, idem si trochu ľahnúť, som zvedavá či sa dnes ešte ozve bonninka 😉
Keby si mala niečo nové daj vedieť.

slavuska30
21. okt 2010

@mircova 😉 ok..oddychni si, ja idem trochu varit..to som aj ja zvedava, či si ju tam nechaju, alebo pošlu spat...a keby niečo, info necham ..zatial papa

ika33
21. okt 2010

ahojte, nestíham vás čítať, tak vám posielam pár fotiek malinkej. 🙂

slavuska30
21. okt 2010

@ika33 🙂 🙂 🙂 jeeej, je nádherná , blahoželám 🙂 🙂

franziska
21. okt 2010

jeej jaka zlata 🙂

aj ja prihadzujem foto

slavuska30
21. okt 2010

@franziska 🙂 ,,super..krásnučký je, blahoželám aj tebe... 🙂

slavuska30
21. okt 2010

... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 sú ako bábiky... 🙂 🙂 🙂 🙂

yvett14
21. okt 2010

ahojky dievčatá - takže bola som dnes na poradni a doki ma tak rozvrtal že kym som dosla domov odišla mi zádka. ináč ma chcel zajtra prijat a vyvolávat lebo vraj som pripravená len sa neotváram. a može to by potom nebezpečne pre malu. takže tak či tak vikend je náš!! to bude srandy kopec. hihi pa opatrujte sa tu papa

franziska
21. okt 2010

dakujem 🙂

idete dnes s detmi von ked tak fuka?

slavuska30
21. okt 2010

@yvett14 ..no teda..tak sa ti to uýž rozbieha pomaly 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

yvett14
21. okt 2010

jaj veru pomaly, nič mi nie je len mi často tvrdne brucho, za pol hodku čo som sedela v aute domov tak 4x a v čakarni za hodinu 3x tak to sa fakt už rozbieha ale ani bolesti ani križe len tá zádka, volala som sestričke tak dala avizo do nemocky že možno dojdem nočnou hodinou, ked nie tak zajtra určite!! hihi uvidime aka hrdinka budem, v nemocke je wifi tak sa hned ozvem čo a ako. 😝

slavuska30
21. okt 2010

@yvett14 ok..tak držim palce aby to bolo rýchlo a bezbolestne, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 drž sa...

franziska
21. okt 2010

@yvett14 drz sa a nech vsetko dobre dopadne. No moj porod trval od prvych kontrakcii do porodu 2,5hod 😉 takze opatrne

hirunka
21. okt 2010

caute baby............no my sme dnes na kramaroch dopadli dost zle.............mala ma plytke bedrove jamky takze jej klbiky vyskakuju, v pondelok ideme na prijem, dostane celkovu anestezu, urobia vysetrenia a potom asi bude sadra a budeme dufat ze sa jamky vyvinu ak nie bude musiet ist na operaciu........takze tak........uz ma toho plne zuby, ani pecenove testy nedopadli najlepsie ☹(((

slavuska30
21. okt 2010

@hirunka ...neboj ono sa to to všetko utrase a vyjasni, hlavne aby jej pomohli, budem na vas obe myslieť..

vejinka
21. okt 2010

@hirunka drzim palce aby sy vsetko dalo do normalu 😔

vejinka
21. okt 2010

tu je moj "cernosko" 😉

vejinka
21. okt 2010
slavuska30
21. okt 2010

@vejinka 🙂 🙂 🙂 akí ste peknučkí..tak nech sa vam dari 🙂 🙂 🙂

vejinka
21. okt 2010

@slavuska30 dakujeme...a ty sa ako citis? 😉

udada
21. okt 2010

@franziska ja idem dnes s malou von, je u nás pekne, síce tiež trochu fúka, ale svieti slnko

- malá mi už pomaly nechce zaspávať v postieľke, stále by chcela zaspávať len na prsiach a potom na rukách, keď ju dám potom do postieľky, tak sa za chvíľu zobudí a plače

slavuska30
21. okt 2010

@vejinka ..povedala by som, že bez zmeny, akurat, ze ma prehána ako das a mam riadne pobyhy, neviem ci sa mu tam nepaci ??

majka1981
21. okt 2010

Ahojte, ja som tiez 2 v1, absolutne nic sa nedeje. Vcera som sa aj s babom rozpravala a povedala mu, ze uz by mohlo prist 😀 😀 .

@jana_toky jeeej gratulujem k syncekovi, si mala total rychly porod a vypisujes nam tu este tesne pred porodom ako LIVE prenaska 😀 😀

majka1981
21. okt 2010

@ika33 jeeeej krasna babulka 😵 😵

hirunka
21. okt 2010

Dakujem baby

majka1981
21. okt 2010

@vejinka jeeej aky penky chlapcek 😵 😵 a ze "cernosko" 😀 😀 😀

@yvett14 tak uz aj u Teba sa to rozbieha 🙂 🙂 baby aj ja chceeeem

@franziska ties jeeej pekna princezna 😵 😵