Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
.. 😒 hm..nervozitu mam aj ja..ani nevravim....musim čakať len dalej...
@slavuska30 tebe podľa čoho vyrátali termín na 15.októbra ??? u mňa bol problém určiť termín podľa P.M. ale dúfam, že sa doktorka moc nesekla
@mircova mne podla PM a podla sona tiež všetko naznačuje na tento termin...tak neviem...ale že mam este nezrely krčok..
@slavuska30 som dnes akási unavená, idem si trochu ľahnúť, som zvedavá či sa dnes ešte ozve bonninka 😉
Keby si mala niečo nové daj vedieť.
@mircova 😉 ok..oddychni si, ja idem trochu varit..to som aj ja zvedava, či si ju tam nechaju, alebo pošlu spat...a keby niečo, info necham ..zatial papa
@ika33 🙂 🙂 🙂 jeeej, je nádherná , blahoželám 🙂 🙂
@franziska 🙂 ,,super..krásnučký je, blahoželám aj tebe... 🙂
... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 sú ako bábiky... 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojky dievčatá - takže bola som dnes na poradni a doki ma tak rozvrtal že kym som dosla domov odišla mi zádka. ináč ma chcel zajtra prijat a vyvolávat lebo vraj som pripravená len sa neotváram. a može to by potom nebezpečne pre malu. takže tak či tak vikend je náš!! to bude srandy kopec. hihi pa opatrujte sa tu papa
dakujem 🙂
idete dnes s detmi von ked tak fuka?
@yvett14 ..no teda..tak sa ti to uýž rozbieha pomaly 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
jaj veru pomaly, nič mi nie je len mi často tvrdne brucho, za pol hodku čo som sedela v aute domov tak 4x a v čakarni za hodinu 3x tak to sa fakt už rozbieha ale ani bolesti ani križe len tá zádka, volala som sestričke tak dala avizo do nemocky že možno dojdem nočnou hodinou, ked nie tak zajtra určite!! hihi uvidime aka hrdinka budem, v nemocke je wifi tak sa hned ozvem čo a ako. 😝
@yvett14 ok..tak držim palce aby to bolo rýchlo a bezbolestne, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 drž sa...
caute baby............no my sme dnes na kramaroch dopadli dost zle.............mala ma plytke bedrove jamky takze jej klbiky vyskakuju, v pondelok ideme na prijem, dostane celkovu anestezu, urobia vysetrenia a potom asi bude sadra a budeme dufat ze sa jamky vyvinu ak nie bude musiet ist na operaciu........takze tak........uz ma toho plne zuby, ani pecenove testy nedopadli najlepsie ☹(((
@hirunka ...neboj ono sa to to všetko utrase a vyjasni, hlavne aby jej pomohli, budem na vas obe myslieť..
@vejinka 🙂 🙂 🙂 akí ste peknučkí..tak nech sa vam dari 🙂 🙂 🙂
@slavuska30 dakujeme...a ty sa ako citis? 😉
@vejinka ..povedala by som, že bez zmeny, akurat, ze ma prehána ako das a mam riadne pobyhy, neviem ci sa mu tam nepaci ??
Dakujem baby

🙂 keď si predstavím, čo všetko skúšala nivejka, aby sa to rozbehlo a aj tak dlho trvalo kým prišiel deň D tak fakt už neviem čo by som spravila 🙂
Dnes mám aj akosi na figu náladu, všetko mi ide na nervy stále myslím na to, že nechcem prenášať 😖