icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
25. okt 2010

@tanija133 ja už mam Davidka od 22.9. - v profile mam aj fotky

mona777
25. okt 2010

@horalka777 klobúčiky som aj ja zo začiatku používala - v nemocnici ma presvedčili že mám ploché bradavky hoci vobec to tak nevyzerá.No nevedel sa prisať spočiatku a potom robil veľký krik. Ale tie klobúčiky sú súšťače problémov s kozami 😎 - napr. mykoza - je vraj z toho - pozri si túto stránku - je fakt dobrá - robila to laktačná poradkyna a snou si aj dopisujem http://dojcenie.wordpress.com/?s=klobúčiky

mona777
25. okt 2010

@malemimi kalciová masť nezabrala - tú som používala od začiatku ☹

horalka777
25. okt 2010

@mona777 ja mam o klobucikoch nastudovane asi vsetko, starsia mi prvykrat chytila bradavky az po osmych tyzdnoch, ja mam jednu plochu a jednu dokonca vpacenu 😝 takze musim na ich obranu povedat, ze nebyt klobukov, nekojim vobec.. Je to asi ako s ATB, snazime sa im vyhnut, ale niekedy nie je ina moznost..

nivejka
25. okt 2010

@malemimi ...pekné foto------- ste ako fotomodeli 😀 😀

hirunka
25. okt 2010

@tanija133 jsme v nemocnici lebo mala ma plytke bedrove jamky a vyklbene klbiky zajtra rano jej daju celkovu anestezu pozru to a daju jej sadru ak bude vsetko dobre v stredu ideme domov

nivejka
25. okt 2010

@jana_toky ...ahoj 🙂 🙂 🙂 ---no vidíš aj ty sa dočkala a ešte vyšiel krásny dátum 😉 😉
zo srdca ti gratulujem 🙂 🙂 ........chodila si po chodbe a kričala VESLO??--ako si sa s babami našla?

mona777
25. okt 2010

@horalka777 viem o čom hovoríš 😢

nivejka
25. okt 2010

@horalka777 .......dakujem ti si zlatá 🙂

nivejka
25. okt 2010

@malemimi ...no jasne,že bonninke držím aj ja palčeky--ja som šťastná,že to mám veru za sebou 😅
kedy si začala chodiť von so Sofinkou?---ja som chcela skúsiť tento týždeň 😉 ...len musím byť najprv fit...

cukruska1920
25. okt 2010

Ahojte dievcata...ako vam ide kojenie??? mne celkom fajn az nato odsavanie 😝

nivejka
25. okt 2010

ahojte baby 🙂 ...........tak mne z toho zápalu včera vyskočila teplota na 38C a strašne mi to vrazilo do krížov ako pri pôrode 😖 .........dnes sa už cítim lepšie,ale poobede volám doktorovi a určite budú treba antibiotiká 😖
Lili má problém z bruškom---má dosť vetry a vždy pri prdení niečo vykaká--ale chúdatko dosť sa natrápi...nestíham ju prebalovať....

malemimi
25. okt 2010

@horalka777 hih ved hej ale aj tak ...
@emily327 a čo bola príčina?

horalka777
25. okt 2010

@vejinka @nivejka @emily327 a vsetky ostatne holky, co mate problem so stolicou (ako aj ja), skusali ste uz jest pravidelne obycajne najlacnejsie ovsene vlocky? Ja ich jem asi od siedmeho mesiaca tehu, len zaliate vodou a do nich pokrajane jablcko a lyzica medu a funguju uzasne! Tiez mam sitie az v konecniku, takze presne viem, co prezivate, tiez som po porode este zopar krat odrodila 😀 prvy krat tiez so slzami a zufalstvom na kabinke, uz som myslela, ze ma roztrhne a nyst, ani cipok, ten iba zvacsil tlaky...ale vlocky zaberaju odkedy som doma, nedam na ne dopustit 😅

malemimi
25. okt 2010

@nivejka haha dik 😀 😀 😀 😀
@nivejka pred včerom sme išli prvý krát 😉
@nivejka juu chuďatko... ☹

no my dnes sme nejaký nepokojný pokial ju nečičíkam alebo teraz jej púšťam pesničky na spinkanie tak nechce spať sa budí taka nesvoja je neviem či to je počkom alebo čo ☹

nivejka
25. okt 2010

@cukruska1920 ..ahoj ja si neodsávam,lebo moja malá je asi najlepšia odsávačka--aj som si chcela zo začiatku kúpiť,ale veru by som ju ani nevyužila....mňa zase strašne bolia bradavky--aj si ich mastím--malilinko to pomáha,ale bolesť je to ešte riadna ☹

cukruska1920
25. okt 2010

@nivejka moj tiez pekne papa ale vraj treba aj tak odsat aspon troska.... ja si mastim avent mastickou...je dobra

nivejka
25. okt 2010

@horalka777 .....super,tak vyskúšam ovsené vločky---môžem ich aj v mlieku?--lebo z vodou mi to asi chutiť nebude 😅

nivejka
25. okt 2010

@cukruska1920 ...čítam,že viaceré používate mastičku od aventu a chválite ju...kde ju kúpim v lekárni??

horalka777
25. okt 2010

@malemimi aj u nas sa skoro doobeda nespalo, asi to pocko, ci co... 😅
@nivejka ja si davam asi 2 tretiny horucej vody a tretinu studeneho mlieka, tiez by mi to inac nechutilo 😅 ale preto davam len tretinu mlieka, lebo mna teraz vsetko desne naduva 😝 😀 a nies ako je to teraz s vetrami a sitim pri konecniku 😝 😀 ...no a skorica musi byt 😉

franziska
25. okt 2010

ahojte, baby chcem sa vas opytat ci mate niektora podobny problem ako ja. Ja sa noc co noc zobudim ze som strasne spotena, je to normalne? Musim sa aj dva-tri krat prezliekat.

nivejka
25. okt 2010

@horalka777 ..inak pri tom šití ---ja som bola prvý krát nastrihnutá asi v polke šušky do boku a to bolo super a nieje to ani vidieť a lepšie sa to aj hojilo---nechápem prečo to teraz takto nastrihujú pri konečníku,ked sú s tým len problémy....myslím tým,že rana je v tesnej blízkosti konečníka a neverím tomu,že sa tam nezanesie infekcia--ako teraz mne 😖 😖 ....

franziska
25. okt 2010

@nivejka mne dost pomohla ta rybacia masticka co mi dali pre maleho dva dni som si to s tym natierala a prestalo ma to tahat, boliet a aj sa mi to celkovo ukludnilo a na druhy den uz som si mohla aj sadnut.

horalka777
25. okt 2010

@nivejka ani ja nechapem, ja som takto nastrihnuta po druhykrat uz 😔 ale teraz som sa este aj natrhla, takze "super"...ale hoji sa mi to napodiv lepsie, ako minule, mozno tym, ze je to trocha doboku, minule som to mala presne rovno dozadu, brrrrr... zabera framykoin, najprv 3 dni zasyp, potom 3 dni mast..
@franziska to su hormony, to mavam aj ja 😉

cukruska1920
25. okt 2010

@nivejka hej... ja mam zatial len taku vzorkovu co sme dostavali v nemocnici..ale ked to miniem kupim si ju... nemusi sa ani umyvat pred kojenim

emily327
25. okt 2010

@nivejka moja, to ma fakt mrzi. Mala by si co najskor zavolat lekarovi, so zapalom nie su zarty, daj potom vediet, co ti lekar povedal. A urcite antibiotika vyber, zaberu hned a bude ti ovela lepsie.Hlavne po porode kedy sa zena este neciti dobre, toto fakt nie je prijemne a hoci antibiotika nie su nic moc pre organizmus, ale je to jedina moznost, ako sa co najskor zbavit zapalu mocoveho. A aj kojis moja? Drz sa cmuk

emily327
25. okt 2010

@franziska vitaj v klube moja 🙂 Uz teraz to tak nie je, ale citim sa stale ako tehotna 😀 Tiez sa potim viac ako treba. Ale to je normalne. Aj kojis? Vobec sa tym netrap, nie si jedina a je to fakt normalne cmuk

malemimi
25. okt 2010

@horalka777 hmm kto vie ale teraz konečne zaspáva haha 😉 aaaaaaach som to zakríkla!

emily327
25. okt 2010

@nivejka tu mast od aventu mozem len odporucit, bolest nezmizla uplne ale bradavky bolia ovela menej ako predtym. A kupit sa da aj v lekarni. Je dost drahy, ale je fakt dobry. Kalciova mast je mozno tiez dobra, ale treba ju umyvat a to by som sa bala,ze na to zabudnem.

emily327
25. okt 2010

@horalka777 dakujem za radu. Mne sa stolica spustila dnes a to som vypila asi liter acidofilneho mlieka pocas dna a aj malinkej sa brusko upravilo. Tak som rada. Takze ak nezaberu vlocky, treba skusit acidofilne mlieko, obycajne plnotucne neochutene a k tomu jogurty. Mne to fakt zabralo.