icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nusika11
25. okt 2010

@jana_toky dakujem pekne,no citam tvoj porod,ja som mala podobnu skusenost s dnom 20.10.nával,ale mozno to robil aj spln,ale nakoniec som porodila len 22.10.2010.

udada
25. okt 2010

@jana_toky jeeej, ten je zlatučký, gratulujem

emily327
25. okt 2010

@jana_toky ahoj, no poviem ti po precitani, ako si rodila mi doslo az zle. Aj moje sitie sa mi zdalo nekonecne a dost bolo neprijemne a to som mala dopichnutu epi. A tiez klobuk dole, ktore zeny rodili bez. Ja si to ani len neviem predstavit 😒 Ja som mala jedno stastie,ze som rodila v noci a ziadnu inu rodiacu zenu som tam nevidela. Cez den sa planuje viac porodov, ktore si zeny planuju s lekarmi a hlavne sekcie. Inak ani to vysetrenie pocas toho ako som sa otvarala, nebolo moc prijemne a bolo neskutocne bolestive.

Mne velmi pomohlo a po 3 tyzdnoch ani neviem,ze som bola sita a hlavne v pohode sedim, hybem sa a nic uz necitim. Ja som aj doma chodila v tych poporodnych nohavickach, vela som vetrala a hlavne som sa aspon 3 krat denne sprchovala. Myslim,ze to mi pomohlo. A uz po 2 tyzdnoch zo mna zacali vychadzat stehy. Este ich zvonku mam ale uz vobec nebolia. Hlavne to musi dychat. Drzte sa 😉

emily327
25. okt 2010

@nusika11 gratulujem k malemu Liamovi. Inak v Las Palmas zila nejaky cas aj moja sestra. Ale roky zila v Puerto Rico 🙂

malemimi
25. okt 2010

@jana_toky jee no krása!!! Gratulujem ešte raz!!!§ 🙂 🙂
@nusika11 taktiež gratlujemeee 🙂

malemimi
25. okt 2010

@jana_toky bože ty si si teda užila.... 😒 ☹

syssi
25. okt 2010

@jana_toky Juuuj gratulujem 🙂 Nadherne babatko, prajem vela zdravicka!

syssi
25. okt 2010

@malemimi GRATULUJEM k malej prinzeznej 🙂 Prajem vela zdravicka a veeeeela krasnych chvil s drobcekom 🙂
Byt maminkou je nadherne 🙂

Tusim sme uz vsetky porodili 🙂 😉

syssi
25. okt 2010

@tanija133 Gratulujem k Miškovi 🙂 Prajem vela zdravicka a tesim sa na fotto 🙂
A dufam ze sa niekedy stretneme na spolocnom kocikovani 🙂

Moj maly Renusko mal uz v sobotu mesiac.... tak strasne rychlo a neuveritelne to bezi.... Hlavne si treba vychutnat kazdy moment ci uz sa smejka, alebo placka... velmi rychlo tie deticky rastu.....

mysenac
25. okt 2010

Ahojte, vobec nestiham citat, ale tusim sme uz porodili takmer vsetky, tak prajem vsetkym mamickam vela radosti z deticiek a vela mliecka 😉 stvrtok ideme na prvu poradnu (k doktorovi, zatial bol len doktor u nas) a k ortopedovi, tak som zvedava, kolko Kristinka pribrala a ci ma v poriadku klbiky
a prikladam fotky Kristinky 🙂

udada
25. okt 2010

@mysenac no krásna 🙂

tanija133
25. okt 2010

@nivejka Aj moj Misko ma s tym problem, vzdy pri kazdom prde aj kaka, co prebalovanie to hovienka, uz mam aj stres , ze preco, aby neboli dehydratovani, ked vsetko vykakaju...ale inac sa tvari spokojne....

udada
25. okt 2010

ja som bola dnes s malou na kontrole u kožnej s tou seboreou, už to má konečne vyliečené, no som neskutočne rada. V stredu idem zase do poradne, chcem sa spýtať a dohodnúť sa s doktorkou kedy malej prepichne ušká a dáme náušničky. A v piatok zase na kontrolu k ortopédovi s kĺbikmi, dúfam, že ich už bude mať dobré.

baby, keď prebaľujete svoje deťúrence, tak ich utierate tými vlhkými utierkami alebo ich umývate pod tečúcou vodou?

udada
25. okt 2010

@tanija133 dodatočne gratulujem k Miškovi - strašne sa mi páči toto meno, keby som mala chlapca, neváhala by som, tiež by to bol Miško 🙂 🙂 🙂

mysenac
25. okt 2010

@udada ja pouzivam vlhke obrusky. My uz mame uska prepichnute, prepichli jej ich pri odchode z porodnice, ale stale jej hnisaju, tak neviem co s tym - sestricka kazala dezinfikovat liehom 2-krat denne, co aj robim ale moc to nezabera ☹

malemimi
25. okt 2010

@syssi jee ahoj! ďakujeme..no že sa tu aj ukážeš hihi ako sa máte?

malemimi
25. okt 2010

@mysenac jee no krása a aké vlásky má 😉

malemimi
25. okt 2010

@mysenac a to tak skoro sa prepichuje? 😲

lenkaoravcova
25. okt 2010

@mona777 Ano, Leo sa narodil 1.10, a davala som aj fotky no asi si prehliadla tak pridavam dalsie 😀

malemimi
25. okt 2010

@lenkaoravcova jeee no aký smehuôiačik 😉

emily327
25. okt 2010

musim sa s vami poradit. mala cely den nechce spat. Ked spi, tak maximalne na pol hodinku, hodinku a potom nic. Casto placka. Ale prdka, kaka a ma aj suchu plienocku, je napapana. Ja fakt neviem co jej je. Mate aj vy takyto problem? Prve tyzdne bola super, stale spinkala a teraz nie a nie. Ale zase v noci spinkame.

malemimi
25. okt 2010

@emily327 no sestra mi hovorila ze aj jej mala cez den takto pozerala a nevedeli preco ze tiez sa cudovali ze nespi a tak...ale neviem preco placka asi preto ze ti nieco hovori lebo nevie rozpraat ale skus sa opýtať doki...či?!

mysenac
25. okt 2010

@malemimi dakujeme 😉 prepichnut sa to moze uz aj tak skoro, nastreluje sa tusim neskor.

malemimi
25. okt 2010

@mysenac a čo je lepšie nastreliť alebo prepichnúť?

mysenac
25. okt 2010

@emily327 mne sice Kristinka moc neplace, len ked ju boli brusko alebo je hladna, ale cez den toho tiez moc nenaspi. Teda mam skor pocit, ze ked aj chce zaspat tak sa stale mrvi a nemoze poriadne zaspat, tak je to tiez len tak na nejaku pol hodinku. Ale zas pekne spi v noci, tak mi nevadi, ze je cez den hore....

majka1981
25. okt 2010

Ahojte - ostala tu este niektora, co je tehulka?? Ci som uz sama?

Gratulujem novym maminkam, mate nadherne babätka 😵 😵 .

mysenac
25. okt 2010

@malemimi no veru neviem co je lepsie, ale ked sme uz dali prepichnut, uz to radsej ani nejdem zistovat, lebo este zistim, ze sme to uponahlali. Hadam sa jej to coskoro zahoji...

malemimi
25. okt 2010

@mysenac hihi no ja som sa len pýtala...lebo tiež jej chceme dať naušničky 🙂
@majka1981 fuuha no sú tu ešte tuším dáke čo majú teraz dakedy termíny

ziza55
25. okt 2010

caute kocky tak sa hlasim aj ja...dnes sme dosli z porodnice...maly patrik sa narodil 21.10.2010 o 13.33...ako vam pisala janka...stretli sme sa tam aj s vejinkou...ked som odchadzala...boninka bola na porodnici...skusali jej vyvolat..tak uvidime ako to dopadne...ak budem mat info napisem..paa

emily327
25. okt 2010

chcem sa este opytat, nepoznate niekto nejaku laktacnu poradkynu? Kojim iba s klobucikmi, chcem malu naucit prisat sa bez nich. Budem vam velmi vdacna. mam pocit,ze si nikdy nevytiahne dost a preto je mrnkava a hladna ☹