icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
26. okt 2010

@hirunka aha no haluz...chúďatko a to ako ju chytáš na rúčky a tak?

malemimi
26. okt 2010

@emily327 a to sa ako podarilo?

syssi
26. okt 2010

@hirunka juuuj chudatko malinkate..... Musite byt obidve statocne... Prajem co najskorsie uzdravenie.
Ja sa prave idem objednat na klbiky.
A najhorsie je ze my musime navstivit aj neurologa :( z coho mam strach - nasa pediatricka nas k nemu poslala z dovodu ze maly sa narodil 3 tyzdne skor a ze bol KP. Ja sa snazim nemysliet na nieco zle, snazim sa byt pozitivna!

syssi
26. okt 2010

@malemimi tak ja dufam ze tu budem uz castejsie 🙂 Vsetko sa toci len okolo maleho a domacnosti 🙂
Ale velmi sa tesim ze ho mam 🙂
A ty ako to zvladas???

ziza55
26. okt 2010

@tanija133 ahoj moja mne povedali v porodnici ze babatko ma kakat take oranzove a kludne 6-7plienok denne

jana_toky
26. okt 2010

@malemimi ano ano, faktu, tak snad aj mne pomoze.

Lekar mi priniesol podpisanu zmluvu, takze to slo cez pokladnu a navyse som mu nic nedavala. Ale bol mily, 3krat ma bol pozriet este na izbe a mam sa prist po sestonedeli ukazat, chce si ma skontrolovat. Potom mu nieco prinesiem 😀

malemimi
26. okt 2010

@syssi no celkom dobre mm mi pomáha keď je doma 🙂 klop klop 🙂 😉
sme boli teraz vonku a nejak sa jej nechce spinkať zase ani včera nejak nespala len kukala a tak ..tak jej púštam uspávanky na notebooku 😀

malemimi
26. okt 2010

@ziza55 ahoooooooooooj no ukáž ten tvoj poklad 😀 ake to bolo?

malemimi
26. okt 2010

@jana_toky no lebo som nevedela či mu mám aj ja niečo ešte dať 😉

ziza55
26. okt 2010

@slavuska30 jeeeeeeej ahoj moja..uz ste doma??nas pustili vcera...uuuuuplne som sa zabudla dojst s tebou rozlucit...v takej euforii som bola

jana_toky
26. okt 2010

@emily327 vdaka, vdaka.
Doma tiez chodim v tych porodnickych nohavickachm, ale stale dost krvacam, takze moc vetrania nemoze byt 😀 😢
Trochu ma soklo, ze uz po 2 t. zacali stehy vychadzat, som cakala ze do 2 tyzdnov budu fuc, no budeme to musiet nejako vydrzat 😀 😀 😀

syssi
26. okt 2010

@malemimi Jeeeej no ty sa mas 🙂
Sice 1 tyzden aj mne manzel pomahal ale asi tak ze bol pol dna v praci a ostatok doma, ale to vzdy este nieco doma porabal 🙂
Ale dalo sa to - ja som sa az neuveritelne rychlo dala po cisaraku dokopy 🙂 co som rada 🙂
Jaaaj tak my sme mali cez vikend problem so spinkanim 🙂 ale od vcera sa to zda byt v poriadku tak dufam ze to aj tak ostane 🙂
Tak parada ze uspavanky zaberaju 🙂
U nas zabera hladkanie po hlavicke, pusinky na licka - maminkyn maznak 🙂

ziza55
26. okt 2010

@malemimi ahooooj cicus..idem natooo 🙂

ziza55
26. okt 2010
ziza55
26. okt 2010

inak porod som mala celkom v pohode....o pol jedenastej mi dali prostin do krcka...dovtedy otvorena na 3-4cm a mierne bolesti podbruska...o jedenastej napichli epidural .o pol dvanastej pichli vodu a maly sa narodil 13.33...3450/51cm..najvacsi problem mi robilo tlacenie..vytlacila som hadam na 30 krat...skoro mi chceli robit vakum extraktor...babyyy..ale mame zdrav.problem..nema zostupene ani jedno vajko...musime ist k urologovi na sono...ze ci ich vobec ma ..a ak ano tak kde..tak som smutnaaaa..ma niekto podobny problem?

jana_toky
26. okt 2010

@ziza55 ahoj Zuzka, tak ako ste na tom, vsetko ok a ako s papanim?
My uz papame o106, aj ked mam dokusane bradavky, som stastna, ze uz riadne papka 🙂 .
drzkajte sa

mona777
26. okt 2010

@mysenac blahoželám a prajem len všetko dobré kristínke, vyzerá ako južanka 😉 🙂... kočka 😅

malemimi
26. okt 2010

@syssi no myslela som to tak keď je doma mal dovolenku keď sme prišli domov tak super a teraz chodí o pol šiestej domov tak vyvenčí potvorku keď tak navarí a pomáha mi pri kúpaní 😉

malemimi
26. okt 2010

@ziza55 jee no krásny je....
fuuha a čo to môže znamenať ak by ich nemal?

mona777
26. okt 2010

@ziza55 moje zlaté, to je ale trampoty, ale neboj to sa spraví - určite bude zdravučký - ved je ešte maličký. držím palce aby bolo všetko OK

hirunka
26. okt 2010

@syssi aj moja mala je kp a narodila sa o dva tyzdne skor ale k neurologovi nas neposlal pediater

jana_toky
26. okt 2010

@malemimi pocuj, ta masticka faktu, v pribalovom letaku je napisane, ze v tehu a pri dojceni je potrebny suhlas lekara na pouzivanie. Si sa radila s dokym??? 😖

malemimi
26. okt 2010

@jana_toky no v nemocnici mi to dali a chodili tam doktori veď na vizity...

mona777
26. okt 2010

@lenkaoravcova inak tvoj Leo sa narodil vtedy ked som mala ja termín pôrodu - mam ho vo všetkých záznamoch aj gv materskej knižke. Ale Davidkovi sa asi tento super dátum nepáčil a vybral si radšej den 22.9. No škoda ale som rada že mate taký pekný dátum

syssi
26. okt 2010

@malemimi no ved to je paradicka 🙂
U nas to vyzera takto - manzel odide do prace cca o 8:30 a pride domov cca 19.00 -20:00 🙂
Takze my s malym musime navarit, oprat, ozehlit - ak sa podari tak nieco poukladat - lebo este stale dokoncujeme nejake veci v byte... 🙂 Ale da sa to 🙂 Manzel ked pride, tak sa snazi maleho popestovat aj prebalit 🙂 ale najradsej zo vsetkeho ma kocikovanie cez vikendy - to ma ku kociku ani nepusti 🙂

syssi
26. okt 2010

@hirunka no moja pediatricka je az mimoriadne pedantna - na to ma upozornila moja znama co mi ju doporucila 😉
ale ja verim ze bude vsetko OK.

ziza55
26. okt 2010

@jana_toky ahoooj moja...tiez kojime...tak sa tesim..prikladam ho vzdy ked vypyta...nemame este taky rezim ze kazde 2-3hodky...vy uz hej?bohvie.. kedy sa prechadza na ten rezim...ze ci ho mam budit kazde 2hodky alebo nie...hm..inak ta faktu masticka sa moze samozrejme v tehotenstve aj pri kojeni...nechala som si ju kupit..aj ja mam stym problem...je super..pomoze.,,,aj ked to je este vonku..a aj dlho asi budee 🙂 ..ale prestane boliet z velkej miery
@malemimi ani nevrav...som na nervy co povie urolog... ☹

malemimi
26. okt 2010

@syssi fú tak to máte tažke keď tak dlho pracuje ☹ ☹
no aj mne keď malá spí tak rýchlo robím čo sa dá...inak večer som dosť unavená.... 😢 a to malunká je zlatučka neplačka nič len som vyčerpaná ...aj vy ste či ani nie? keď si nepospím takto cez deň tak ma láme ...asi som ešte ja sama bábo 😀

ziza55
26. okt 2010

@mona777 dakujeeeeeeeeeem dufam ze hej...ozaj vcera ked som odchadzala z nemocky sanarodil chlapcek s crievkami vonku...tak to je skutocny problem som si tak povedala...chuda maminka aj babatko...a tie nase vajka su nic v porovnani stakym niecim

malemimi
26. okt 2010

@ziza55 hmm no budem držať palčeky !!!!
inak ja som nebudila malú keď si vypýtala dala som jej aj keď si len 10 krát cucla ( mohla byť len smädná tak si dala to predné mliečko)
a teraz v noci tak cca 2-3 hodky niekedy aj viac spí a napr teraz doobeda papala takto o osmej to sa najedla potom hodku pospala zobudila sa dala si trochu potom asi zase hodku a pol kľud zase si cucla a teraz sme papali čo sme prišli z vonku trochu tiež asi len predné mliečka spinká ak len nebdie lebo má zase chúďa moje štikútku 😖 😀