icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
26. okt 2010

@vejinka inak my sme rodili v ten isty den 🙂 A nase babatka sa narodili 4.10. xixi to moje malinke stvorenie sa narodilo mojmu mm na narodeniny 🙂 Krasny darcek 🙂

emily327
26. okt 2010

Baby, aj vas co ste mali epi, boli v tej casti chrbtice? Mna hrozne fnuk, hlavne ked prebalujem malu na posteli a som zohnuta, tak sa potom mam problem vystriet ☹

malemimi
26. okt 2010

@nivejka no hejhej a niekedy ešte aj ako keby tlačí a natahuje mi bradavku a to boli a neviem čo všetko a aj zapiští a mrmle si no haluz haha...a očami no niekedy ich prevracia asi keď je už unavená a chce spať...alebo mi zaškuli dakedy haha 😀 😀
@nivejka haha tak to ti verím.... no kto vie či nebola na feto... 😀 😀 😀 😀

malemimi
26. okt 2010

@nivejka aj mne sa tuším budí aj keď by mohla ešte pospať tak zatial papa

vejinka
26. okt 2010

@emily327 ano vsimla som si..budu mat narodky v ten isty den 😉

emily327
26. okt 2010

@vejinka 🙂

vejinka
26. okt 2010

@emily327 uz vybavujes krst alebo nekrstis? mne sa paci datum 7.11 tak idem vybavovat cez net aspom kosielku a sviecku a farara budem musiet osobne 😖

lenkaoravcova
26. okt 2010

@mona777 🙂 no mna tiez potesil ze si povedal, ze pojde skor a to teda o dost skor, ale je to jedno hlavne ze su zdravi a robia nam radost 🙂

lenkaoravcova
26. okt 2010

@ziza55 Gratulujem ku krasnemu drobcekovi, a neboj urcite to bude vsetko v poriadku. Inak ja som ta videla minuly v piatok v porodnici, som prisla s malym na ockovanie TBC a si akurat priniesla malinkeho cez sklo ukazat 🙂 Teraz ako tak pozeram na tvoju foto tak ma napadlo, ze to si bola urcite ty taky ruzovy zupan si mala tusim 🙂

emily327
26. okt 2010

@vejinka no o krste sme rozmyslali, a farar nam dal termin 27.11. ale pride nam to velmi skoro. Ona je hrozne drobuska. A co sa vybavovania krstu tyka, tak to sme s fararom poriesili cez mail 🙂 Netrebalo osobne. Nechame krst na buduci rok na januar, ked bude trosku vacsia. A hlavne, teraz ked ma aj tu klucnu kost zlomenu, tak nechceme. Nech sa to vsetko pekne zrastie,zahoji a potom. Ved to nam neutecie.

vejinka
26. okt 2010

@emily327 hmm skusim sa dopatrat mailu aj ja 😅

vejinka
26. okt 2010

@emily327 my mame opacny problem maly sa mi ledva vojde do velkosti 62 co je oblecko na krst kupovane este pred narodenim..no kto mohol tusit ze bude taky velky 😅

vejinka
26. okt 2010

@emily327 no mam aspom telefon...zavola tam muz ked dojde z prace

jana_toky
26. okt 2010

@ziza55 no, my sme tiez este nepresli na nejaky casovy rezim. Ale po konzultacii so sestrickou na novorodeneckom, tak mam davat ked si vypyta a kedze vela spinka, tak ho nemam vobec budit. Ved spankom oddychuje, rastie a tak. Ked bude hladnucky, tak sam vypyta 😉

jana_toky
26. okt 2010

@emily327 No, na kontrolu pojdem k tomu, co ma rodil, lebo ked ma bol na izbe pozriet, tak mi to sam povedal, ze ma chce potom vidiet a skontrolovat aj to sitie a tak.
Ved do sestonedelia sme pod "dohladom" gynekologickeho odd., ktore patri pod nemocnicu, kde sme rodili. Aspon tak nam to hovorili pri prepustani. Ak budeme daco vraj potrebovat, tak su k dispozicii.
Ale ak by si isla aj k svojemu lekarovi, tak je to ok.

ziza55
26. okt 2010

@jana_toky jani a odsavas?

@lenkaoravcova jeeeej no sranda...ze si ma videla..ano ruz.zupan 🙂 ..a tebe neockovali maleho este v porodnici?

nivejka
26. okt 2010

@jana_toky ....chceš povedať,že ked mám zápal močových ciest mám ísť v pohode na vyšetrenie do ružinova na sestonedelie???---ja som to dostala teraz v sobotu 😖

nivejka
26. okt 2010

@emily327 .....ja ked som mala teplotu,tak mi to strašne vrážala do krížov ako pri pôrode---aj som to pripisovala epi..

nivejka
26. okt 2010

baby........ čo je na tom pravdy,že počas dojčenia vôbec neschudneme????????

zucha
26. okt 2010

@nivejka je to individualne. U mna to pri prvych dvoch detoch bolo tak, ze som schudla do mesiaca vsetko, co som pribrala a ked deti mali tri mesiace, tak som pribrala 5kg a tie som schudla az vtedy, ked som uplne dokojila a stratila mlieko. Neviem, cim to je, ale schudnut sa mi fakt pocas dojcenia nepodarilo a mohla som robit cokolvek na svete. A tak to vypada, ze teraz ani neschudnem na tu svoju povodnu vahu, lebo som strasne hladna stale a zas som zacala priberat.

nivejka
26. okt 2010

@zucha ...no mňa porazí!!.....nechcem držať žiadnu diétu kvôli kojeniu,ale určite nechcem zostať takáto slonica 😅 ...bože to nie!!!!!!!...ja teraz akosi niesom hladná--najem sa-len preto,aby som nestratila mlieko--možno je to tým,že pijem na litre ten urologický čaj 😉 .......

zucha
26. okt 2010

@nivejka mozno ty schudnes. Poznam baby, co aj krasne schudli. Bohuzial, moj pripad to nebol a asi ani nebude ☹

vejinka
26. okt 2010

mail nema nevadi

horalka777
26. okt 2010

@malemimi vlocky zalievam horucou vodou a necham chvilku napucat, pred jedenim este davam trochu studeneho mlieka, lebo ja som mliekoholik 😎 a skoricu a med a nejake sezonne ovocie, teraz hlavne jablka a hrozno, ale aj pokrajane susene marhule, kvoli zelezu... Inak mne polku tehu fungovala aj zincica, ale ta nechuti kazdemu a niekto sa aj boji pit v tehu nepasterizovane vyrobky...som to riskla 😅
Zlata zila - to je strasne indivindi. Mala som ju aj minule, ale nejako sa to spravilo same... teraz v to tiez dufam...

mysenac
26. okt 2010

@ziza55 jeeej, nadherny drobcek, gratulujem 😉 nas matko nemal po porode zostupene jedno vajko. vraj to je bezne a v prvych mesiacoch sa to vacsinou spravi...matkovi sa to ale nelepsilo, doktor volal urologovi a ten nam povedal, ze staci pockat do troch rokov...ale mam pocit, ze este stale nezostupilo a to uz ma 4 roky, tak sa to bude riesit nejako chirurgicky, budem to musiet doktorovi pripomenut pri najblizsej preventivnej prehliadke, aby to uz hadam zacal nejako riesit. Drzim palce, aby vam to dobre dopadlo a verim, ze vy budete ten pripad, ked to v prvych mesiacoch zostupi a bude vsetko ok 😉

cukruska1920
26. okt 2010

Ahojte maminky... ako si zvykate??? my celkom fajn... akurat mamina mi hovori ze keby nekojim ani neviem ze mam dieta 😀 on stale spinka

mysenac
26. okt 2010

@nivejka ja som po prichode domov schudla 3 kg (asi za 3 dni) a odvtedy nic a to tiez nie som hladna, ale jem aby som nestratila mlieko. Tiez by ma potesilo, keby ta vaha pomali klesala (z mojich nabratych 18kg mam este stale 9kg) Ale ja som zas pocula, ze kojenim sa chudne, ale asi je to individualne. A tiez dlhe prechadzky s kocikom su dobre na chudnutie, ale pri tomto pocasi budem radsej doma so svojimi kilami 😅

horalka777
26. okt 2010

@emily327 tesim sa s tebou, aj mne taha uz 24h bez klobucika 😵 😵 😵
@vejinka aj moja starsia oslavuje s vasimi narodky, tiez je 4.10., mm je 3.10., takze tesnotka 😀

horalka777
26. okt 2010

@nivejka ja som tiez ten pripad, co som neschudla ani kg, kym som kojila... 😝 a furt som mala plus cca 13kg 😔 teraz dufam, ze to bude aspon pomalilinky klesat...

udada
26. okt 2010

môžete mi baby prosím poradiť čo všetko potrebujem na krst?