icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
28. okt 2010

@ziza55 ..tak to ja tiež neviem--ešteže sa pýtaš 🙂 🙂 ....lebo tiež rozmýšľm,že kam pôjdem na nožičky 😉

ziza55
28. okt 2010

@nivejka 🙂 ..pocula som ze sa da na kramaroch..ruzinov antolska...ale ze tam je milion deti a caka sa..potom ze probios prosanus..to su sukromne..plati sa 14eur ale ze ta objednaju presne na cas kedy to tebe vyhovuje..tak som rozmyslala ze sa asi tam objednam...ved cakat niekde hodinu v cakarni s babatkom...nieje nic moc

malemimi
28. okt 2010

@nivejka mala som to aj počas tehu...neviem možno som dala omylom bačko psovi 😀 😝

@ziza55 mne Dr napíše že kam mám ísť a keď tu bola povedala že na Antolsku ...

franziska
28. okt 2010

ahojte,

@nivejka moja mala ked pila nutrilon tak straaasne moc kakala furt a tak som presla na sunar a potom uz to bolo v pohode. Skus jej davat espumisan pre deti oni tam pisu 1x25 kvapiek ale mne lekarka poradila ze to mam davkovat 7kvapiek 4xdenne. Ked sa maly jeduje tak mu to nakvapem do ustociek a ani mu nemusim nasilu otvarat usta 🙂

Inaksie mne sa vcera zase urobil okolo bradavky taky velky polkruh cerveny a dost to bolo horuce a pravdepodobne to je mykoza lebo som si to natieram s candibenom a tusim sa to lepsi. to iba tak ak by ste nahodou mali niektora podobny problem. Tak som vytrela ustocka aj malemu, ale zevraj sa to nemusi stale iba ked je problem.

zucha
28. okt 2010

@ziza55 mne vzdy dala lekarka vymenny poukaz - ziadanku pre ortopeda. Posiela nas do nejake sukromneho centra v Ruzinove, ale moja rodina je prednosta ort. na Kramaroch, tak chodim k nemu. V podstate je jedno, koho si vyberies, hlavne, aby to bolo prezrete. Ale tvoja lekarka ti urcite niekoho odporuci.

stanka02
28. okt 2010

@nivejka ten espumizan davam aj ja malemu, mame tu 3-mesacnu koliku. Davala som to 15 kvapiek pri kazdom kojeni, ono sa to dost divne kvapka, lebo to tecie, nie kvapka. Uz mu davam len tak 4-5 krat denne, alebo ked sa klbkuje.

Mam velmi dobru skusenost s odsavackou na sopliky na baterky a da sa dat aj na adapter. Kupila som ju tento tt a je to super vec. Doteraz som pouzivala tu co sa taha ustami, no moje pluca to nezvladali. Davam aj link, ak by sa niekomu zisla: http://www.ilmed.sk/odsavackyhlienov.html Ta na vysavac sa mi zda trochu brutalna. Toto trosku vrci, ako holiaci strojcek, malemu sa to paci a neplace pri odsavani soplikov, konecne.

stanka02
28. okt 2010

@ziza55 Ahoj, ja som bola u sukromnika v Petrzalke. Objednal ma na konkretnu hodinu a necakala som ani 10 minut. Drobec mal asi mesiac, no hovoril, ze sa to moze pozerat aj trochu skor.

nivejka
28. okt 2010

@ziza55 ...tak to máš pravdu--ja som dnes mala ísť na kramáre na očné so staršou dcérou,ale malá by mi tam niekoľko hodín nevydržala,tak si mm musel zobrať zase dovolenku--ja som radšej z Lili zostala doma 😅

cukruska1920
28. okt 2010

Ahojte dievcata...mam taku otazocku.... davate drobcov po kojeni odgrgnut? lebo ja mojho davam a nic neurobi...tak neviem co robim zle 😕 aku polohu im davate aby grgli?

ziza55
28. okt 2010

@cukruska1920 ani moj maly negrga..mozno z 10krat grgne raz...sestricka mi vcera vravela co bola na prvej navsteve..ze je to v poriadku..ze ked nepapa pahltne tak nemusi grgat...ze je to ako u ludi... 😀

cukruska1920
28. okt 2010

@ziza55 no ved mne to hovorili v porodke ze netreba len mi je to take divne 😅

nivejka
28. okt 2010

@stanka02
@franziska
baby mne kázala doktorka v nemocnici kúpiť sab-simplex--ten jej dávam väčšinou len večer...
inak k tomu mlieku--mm to v noci napadlo,že či jej nerobí zle ten nutrilon,tak dnes ho už nedostane a uvidím ako to s ňou bude.

emily327
28. okt 2010

@nivejka vitaj v klube ja mam ten isty problem. ciara cez cele brucho a tmavy pupok, zelatinove brucho, do mala veci sa zmestim ☹ ale s tym vela nenarobime ☹ Nebudeme chodit tak casto von 😀

nivejka
28. okt 2010

@cukruska1920 ....tak mne ukazovala doktorka pri odchode z nemocnice,ako správne dať odgrgnúť,lebo ja som si myslela,že to robím správne 😅 .......treba si bábo prehodiť cez rameno ako malé vrece zemiačikov---aby mala mačací chrbátik a nezaťažovala si aj hlavičku--inak malej sa tá poloha strašne páči 😀 😀

cukruska1920
28. okt 2010

@nivejka uz aj to som skusala...ale malemu pada hlavicka... je ako take kuriatko 😅

nivejka
28. okt 2010

@emily327 ...no tak aj asi zapadnem v dedine s tým mojím hrozným oblečením 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uvidím,či sa to nezlepší --a dávam tomu mesiac,aby som aspoň tehu rifle obliekla 😀

nivejka
28. okt 2010

@cukruska1920 ok pošlem ti sem jedno foto--ešte ako sa má správne dávať odgrgnúť

malemimi
28. okt 2010

holky čo máte baby... tak moja malá má v šuše také biele a to ešte z nemocnice..a nejde mi to umyť keď ju kúpem čo to je ako to dam preč?

nivejka
28. okt 2010

@cukruska1920 ...toto sú tie najlepšie polohy na odgrgnutie--tak mi to ukazovala doktorka,kde sa nezaťažuje chrbátik ani hlavička 😉

malemimi
28. okt 2010

@nivejka to až hentak cez plece???? 😲
a tam na ruke si netlačí zase bruško?

malemimi
28. okt 2010

hmm dnes sme si už tooooľko krát odgrci...že to nechápem...keď si odkrcla tak možno raz dva krát za deň a teraz...

nivejka
28. okt 2010

@malemimi ..presne takto my to ukazovala tá doktorka--tá pekná,čo aj teba z Lenkou prepúšťala--tá čiernovláska 🙂
na tej ruke má pekne vystretý chrbátik--hlavička nelieta a bruško je tak zaťažené ,aby si správne grgla 😉 😉

nivejka
28. okt 2010

@malemimi my musíme grgať stále lebo Lili je tak pažravá a hltavo papá,že jej každú chvíľku zabehne a kašľe a potom škaredá štikútka

ziza55
28. okt 2010

@emily327
@nivejka baby tak supnite sem fotky brucha ked budete mat cas...inak nechapem zo seba ale mne uz neostalo ziadne brucho

malemimi
28. okt 2010

@nivejka aha o super! dobre vedieť DAKUJEME!!!!!!!
😉
ja sa asi nenajem dnes-...ledva som si to uvarila lebo plakala keď som nebola pri nej...pes mi zavadzal keď som lietala do kuchyne a do izby .... potom som ju dala na ruky a didku tak si pár krát logla a vyzeralo že spí...tak som ju odniesla do postielky ..jasn že sa zobudila tak som ju musela zobrať do obyvky k sebe a grcla zase a mala to v ústach trochu tak som si ju dala bez perinky na ruky a teraz spí a pes má na mojích nohách hlavu a ešte aj svokra mi volalas...som nezdvihla a terazkukm na stol ako tam mám jedlo uvsárené...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀

malemimi
28. okt 2010

@ziza55 Ani mne skoro..mala som uplne ploske a tvrdé ale snáď aj to bude 😉
ja mám foto v bruškách ake dám aj sem

to bolo tesne ako som prisla domov na druhý deň fotené teraz musím odfotiť ale nemám ako mám mimi na sebe 😀

nivejka
28. okt 2010

@malemimi
@ziza55
tak ste sa zblázdnili,že ja sem mám dať foto mojej huspeniny?----ved potom nebudete chcieť rodiť po druhý krát 😀 😀
ja som mala po prvej dcére pekné bruško,ale teraz to teda nie 😖

malemimi
28. okt 2010

@nivejka haha no daj 😔 😀

cukruska1920
28. okt 2010

@nivejka toho levika ukazovali aj mne ale ja ho tak neviem otocit...lepsie povedane bojim sa.... ale ja kojim v perinke tak kym by som ho odbalila...

malemimi
28. okt 2010

@cukruska1920 aj ja kojím v perinke väčšinou ale potom ju rozbalím... 😉 niekedy 😀