Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova ďakujem
Ahojte dievčatá, píšem po dlhej chvíli nakoľko v nemocnici nebolo wifi tak som nemohla ani napísať, takže narodila sa nám dcérka- Dianka, veľka 47 cm a 2900g v pondelok 25.10. porod bol ťažký , ja myslím že to bolo tým že som už bola staršia. a tiež mi dávali 2 infuzky lebo som sa neotvárala vobec. Takže sme radi priamo doma žiarime od radosti. neviem ako sa dáva foto tak idem študovat a pak sa vám v plnej kráse ukážeme.
Chcem vedieť či už sme všetky porodili alebo ešte niekto je v termíne? musím prečítať prispevky dozadu lebo vobec nie som v obraze! dufam že ste všetky aj s detičkami v poriadku.
Ahojte babule, tak zostavam asi uz len ja ako kinderko 😒 . Dnes som bola v nemocke, CTG je v poriadku, placenta funguje optimalne, doktor mi spravil ten hamiltovy hmat ci ako sa to vola a cakame dalej. Dalsia prehliadka v pondelok, do vtedy si hovorim - ze porodim. som otvorena na 1 prst ale krcok je uz mäkucky.
Vsetkym novym maminkam gratulujem a tesim sa s Vami. Aj ja si uz velmi prajem, aby som drzala Sebastianka na rukach 😵 😵.
@hirunka drzim palceky, aby Ti to obdobie so sadrou ubehlo rychlo.
@ziza55 Zuzka, my uz rodny list mame, lebo kazdy dostal v nemocnici nejaky iny termin, ze od kedy to moze vyzdvihnut. Nam sa podarilo tento tyzden vybavit uplne vsetky urady. Resp. mojmu sikovnemu mm. 😀 . Nema rad urady, tak som cakala, ze ako to zvladne, ale uplne bombovo to zvladol (som mu len chystala vyplnene tlaciva, ktore v praci vytlacil). 😉
@lenkaoravcova on ma mokre vnutro, ako keby moc cikal a to hned po nejakej hodke, to bude asi preto, ze mi za 5 tt pribral na4640 g a ked nas pustali s nemocky mal 2700g. Skusala som aj tie activ baby pampers s modrym pasikom, no tie vydrzia tak 2 hodky a zase potom je v mokrom. Akonahle je nejaku chvilku v mokrom, tak uz je zacervenany a zese to zacina zaparovat, proste kolotoc.
@ziza55 jemu tiez boli dobre pampersky tak do 3 tt, potom to zacalo.
@ziza55 ahoj, čo sa týka toho Rotarixu - čo sa ním očkujú rotavírusy, tak ja som za, už mám dokonca aj doma v chladničke túto vakcínu
- pracujem v detskej ambulancií, takže viem čo je to za pliagu, keď to dieťa dostane, tak býva dlho v nemocnici a navyše to spôsobuje silné vracanie a ťažké hnačky, čím môže prísť k dehydratácií, takže naozaj odporúčam - očkuje sa to cez ústa - bábätko to len prehltne
- doplácala som za to 55.22 (poisťovňa preplatila 13.50) - som v Dôvere
- samozrejme záleží na každom, či to dá dieťaťu zaočkovať
@malemimi - sušené slivky? a drobátko to zobralo v pohode? Ja som dnes myslela, že prídem o prdelku. Nechcelo to ani vona a potom ani dnu, fuj som bola uplne hotová. A koľko si si dala zo sliviek, lebo ja už som uplne hotová, že čo si dať, aby som malú neumučila a aby som sa aj ja vy...
@horalka777 - jéj som ani nevedela , že sme naraz rodili 🙂 No rovesníčka sa má fajn, teda je spokojná a vyrehotaná. Minulú noc sa zobudila na papanie, keď dopapala o 22.48 tak sa rozhodla, že si chce pokecať, tak bola hore až do 0.15, už som myslela, že padnem do postielky. SOm bola uplne K.O. a ona si húdla svoje 🙂 ale potom pekne zaspala.
@lenkaoravcova az teraz som si ta precitala. Dnes som to zaniesla na tu pobocku blizsie ku Kuchajde a povedali mi, ze to je spravne a ze uz nic netreba. Tak teraz neviem

@lenkaoravcova ahaaa...nie sme zobrati..ale v nemocke som odovzdavala to priznanie z otcovstva z matriky..tak snad budu stacit tie obcianske preukazy
@mysenac dakujem za radu