icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
29. okt 2010

@lenkaoravcova ahaaa...nie sme zobrati..ale v nemocke som odovzdavala to priznanie z otcovstva z matriky..tak snad budu stacit tie obcianske preukazy
@mysenac dakujem za radu

malemimi
29. okt 2010

@lenkaoravcova ďakujem

hirunka
29. okt 2010

@malemimi no to je............hlavne nech uz mame to obdobie sadry za sebou..........dufam ze nase prve spolocne vianoce uz bude bez sadry

yvett14
29. okt 2010

Ahojte dievčatá, píšem po dlhej chvíli nakoľko v nemocnici nebolo wifi tak som nemohla ani napísať, takže narodila sa nám dcérka- Dianka, veľka 47 cm a 2900g v pondelok 25.10. porod bol ťažký , ja myslím že to bolo tým že som už bola staršia. a tiež mi dávali 2 infuzky lebo som sa neotvárala vobec. Takže sme radi priamo doma žiarime od radosti. neviem ako sa dáva foto tak idem študovat a pak sa vám v plnej kráse ukážeme.
Chcem vedieť či už sme všetky porodili alebo ešte niekto je v termíne? musím prečítať prispevky dozadu lebo vobec nie som v obraze! dufam že ste všetky aj s detičkami v poriadku.

majka1981
29. okt 2010

Ahojte babule, tak zostavam asi uz len ja ako kinderko 😒 . Dnes som bola v nemocke, CTG je v poriadku, placenta funguje optimalne, doktor mi spravil ten hamiltovy hmat ci ako sa to vola a cakame dalej. Dalsia prehliadka v pondelok, do vtedy si hovorim - ze porodim. som otvorena na 1 prst ale krcok je uz mäkucky.

Vsetkym novym maminkam gratulujem a tesim sa s Vami. Aj ja si uz velmi prajem, aby som drzala Sebastianka na rukach 😵 😵.

@hirunka drzim palceky, aby Ti to obdobie so sadrou ubehlo rychlo.

tanija133
29. okt 2010

@majka1981 Asi si uz naozaj posledna, drzim palce aby si to uz aj ty mala za sebou..... 🙂

tanija133
29. okt 2010

@yvett14 Blahozelam k Dianke....Nech ste zdravucke... 🙂

majka1981
29. okt 2010

@tanija133 dakujem 🙂

tanija133
29. okt 2010

Moj chrustik Misko , a na druhej foto som dnes trapila Miska otuzovanim na balkone.... 🙂

yvett14
29. okt 2010

@tanija133 dakujeme pekne ved idem kuknut naše nové prirastky a tešiť sa s vami

yvett14
29. okt 2010

@tanija133 je krásnučky ,prajem všetko najlepšie a hlavne zdravíčko

stanka02
29. okt 2010

@zucha ......ja som davala rodny list do SP na Zahradnicku.......

majka1981
29. okt 2010

@tanija133 Misko je nadherny 😵 😵 prajem vela zdravia a lasky

majka1981
29. okt 2010

@yvett14 aj ja blahozelam k Dianke, vela zdravia a lasky a tesim sa na foto 🙂

jana_toky
29. okt 2010

@ziza55 Zuzka, my uz rodny list mame, lebo kazdy dostal v nemocnici nejaky iny termin, ze od kedy to moze vyzdvihnut. Nam sa podarilo tento tyzden vybavit uplne vsetky urady. Resp. mojmu sikovnemu mm. 😀 . Nema rad urady, tak som cakala, ze ako to zvladne, ale uplne bombovo to zvladol (som mu len chystala vyplnene tlaciva, ktore v praci vytlacil). 😉

jana_toky
29. okt 2010

@yvett14 ahoj dalsia maminka. Gratulujeme a zelame vela zdravicka obom 🙂

jana_toky
29. okt 2010

@tanija133 ten je zlatucky 😵 .
Na balkone otuzujes kolko? Uz ste boli vonku, resp. po akej dobe v tomto pocasi moze ist mimi na prechadzku?
Sa trochu bojim, aby som ho neobliekla malo alebo potom nepreobliekala vela... 😀 😀 😀

stanka02
29. okt 2010

@lenkaoravcova on ma mokre vnutro, ako keby moc cikal a to hned po nejakej hodke, to bude asi preto, ze mi za 5 tt pribral na4640 g a ked nas pustali s nemocky mal 2700g. Skusala som aj tie activ baby pampers s modrym pasikom, no tie vydrzia tak 2 hodky a zase potom je v mokrom. Akonahle je nejaku chvilku v mokrom, tak uz je zacervenany a zese to zacina zaparovat, proste kolotoc.
@ziza55 jemu tiez boli dobre pampersky tak do 3 tt, potom to zacalo.

malemimi
29. okt 2010

@hirunka tak vám budem držať palčeky nech ich nemáte... 😉 🙂

malemimi
29. okt 2010

@tanija133 jee no zlatučky...

udada
29. okt 2010

@ziza55 ahoj, čo sa týka toho Rotarixu - čo sa ním očkujú rotavírusy, tak ja som za, už mám dokonca aj doma v chladničke túto vakcínu
- pracujem v detskej ambulancií, takže viem čo je to za pliagu, keď to dieťa dostane, tak býva dlho v nemocnici a navyše to spôsobuje silné vracanie a ťažké hnačky, čím môže prísť k dehydratácií, takže naozaj odporúčam - očkuje sa to cez ústa - bábätko to len prehltne
- doplácala som za to 55.22 (poisťovňa preplatila 13.50) - som v Dôvere
- samozrejme záleží na každom, či to dá dieťaťu zaočkovať

malemimi
29. okt 2010

@yvett14 jee to gratulujeme-....inak aj ja sa volám Diana 😉

jana_toky
29. okt 2010

🙂

stanka02
29. okt 2010

@tanija133 mas zlatuckeho drobca 🙂

ika33
29. okt 2010

@malemimi - sušené slivky? a drobátko to zobralo v pohode? Ja som dnes myslela, že prídem o prdelku. Nechcelo to ani vona a potom ani dnu, fuj som bola uplne hotová. A koľko si si dala zo sliviek, lebo ja už som uplne hotová, že čo si dať, aby som malú neumučila a aby som sa aj ja vy...

ziza55
29. okt 2010

@udada no nam povedali ze to stoji okolo 150eur

ika33
29. okt 2010

@horalka777 - jéj som ani nevedela , že sme naraz rodili 🙂 No rovesníčka sa má fajn, teda je spokojná a vyrehotaná. Minulú noc sa zobudila na papanie, keď dopapala o 22.48 tak sa rozhodla, že si chce pokecať, tak bola hore až do 0.15, už som myslela, že padnem do postielky. SOm bola uplne K.O. a ona si húdla svoje 🙂 ale potom pekne zaspala.

yvett14
29. okt 2010

@malemimi To je super, to bol manželov nápad. ja som rozhodovala pri synkovi a manžel pteraz. a to meno jej aj pristane hihi sme štastný a manžel zvlašt

zucha
29. okt 2010

@lenkaoravcova az teraz som si ta precitala. Dnes som to zaniesla na tu pobocku blizsie ku Kuchajde a povedali mi, ze to je spravne a ze uz nic netreba. Tak teraz neviem

hirunka
29. okt 2010

@majka1981 dakujem