icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

chiarra8
31. okt 2010

@vejinka
@stanka02 jaaaj no uz som to zvladla 😅 vdaka 😉

jana_toky
31. okt 2010

@zuzana_m ahoj Zuzka,
no tie kvapky by malo babo urcite uzivat. Mozno lekarka zabudla, tak jej skus pripadne zavolat v utorok. Hlavne K-cko by mal. Ved to prizvukovali uz v nemocnici a lekarka ti mala dat recept hned, ako si ty-resp. mm prisiel z prepustacou spravou k lekarke. 😉

ziza55
31. okt 2010

@zuzana_m nam kazali kanavit hned 1kvapku tyzdenne do prveho mesiaca a potom 1kvapku mesacne...do polroka...ak prestanem kojit kanavit vysadit...ze vsetky umele mliecka ho maju dost...takze aby sa babo nepredavkovalo...aa ten vigantol denne jednu kvapku az do dvoch rokov.to je prevencia krivice

zuzana_m
31. okt 2010

@jana_toky aha dakujem....no my sme boli u lekarky ak nas pustili z nemocky a som sa jej ešte pytala že či kvapky mame brať,lebo si pamatam že synovi som davala, a že nie netreba 😕 ,tak som to nechala tak 😒 zavolam jej...a to davate uz od narodenia?

zuzana_m
31. okt 2010

@ziza55 dakujem ....no super a mala ma tri tyzdne a nic ☹

jana_toky
31. okt 2010

cafte kocky, potrebujem radu ☹ ☹ ☹ .

Malickemu sa vyhodili na rukach - ramienka a na hrudniku take cervene flaky s jemnymi vyrazkami. Vyzera to dost zacervenalo, neviete mi poradit, co by to mohlo byt a co s tym??? ☹
Vcera som ho trochu po kupani natrela olivovym olejom z lekarne - mohlo by to byt sposobene tym?
Dakujem moc za rady.

ziza55
31. okt 2010

@zuzana_m to je nejaka truba ta lekarka...iste jej zavolaj v utorok..

jana_toky
31. okt 2010

@zuzana_m
nam lekarka predpisala Kanavit kvapky raz tyzdenne po jednej kvapke od narodenia a od dvoch tyzdnov Vigantol raz denne po dve kvapky.

jana_toky
31. okt 2010

@ziza55 krasnu fotecku tu mas cica 😉

ziza55
31. okt 2010

@jana_toky dekuji cicus..nie sice taku profi ako ty...ale aj to bude...xi 😀 ..ked sa dam trosku doporiadku

jana_toky
31. okt 2010

@ziza55
Ozaj ako Patko, uz ste boli na tom vysetreni?

ziza55
31. okt 2010

@jana_toky kamoska mi vybavila primara na kramaroch..ideme v utorok..sice este nemame ani rodne cislo..ani poistovnu...to sa ide vybavovat az v stredu..jani tak som zvedava ako dopadneme...ale nech je to cim skor..nech viem nacom sme a budem pokojnejsia...dam potom vediet...bola si uz s malym vonku?

ziza55
31. okt 2010

@jana_toky ahaaaaa...tak prve citam ze hej...xi

jana_toky
31. okt 2010

@ziza55 drzim palceky a neboj, urcite to dopadne dobre.

Dnes sme boli prvy krat vonku, sice tu dost fucalo, ale bolo teplucko, tak sme sa 45 min. poprechadzali. Myslim, ze sa mu pacilo, celu cestu prespal 😀

lenkaoravcova
31. okt 2010

@zuzana_ahojky vigantol musia vsetky deticky od narodenia do dvoch rokov kvoli rastom kosti, ak to neuzivaju mozu mat problemy. Takze urcite sa nato opytaj. 🙂

slavuska30
31. okt 2010

@jana_toky ahoj Jani, neboj mliečka mas dost, skus aj striedat prsniky, potom sa skor naleju, moj ked si zuzle ruky a nahlas mlaska, tak to viem ze je este hladny , tak ho musim dat jest aj z druheho..pokial ti mlieko tečie tak sa nemusis obavat, treba vela tekutin pit a dobre su zasmazene polievky na mlieko, aspon u mna to funguje a najviac ked pijem vineu 😀 😀 😀 to az citim ako sa nalievaju.. 😀 😀 ..s tym grganim je tio tažke ..dneska grgal ked papal, potom sa pozvracal, hned na to štikutal, tak zas som mu davala jest ako zacarovany kruh...xixi, ale postupne sa to upravuje, uz vydrži dve hodky spinkat po jedeni, zo zaciatku len hodinu.Od zajtra mu už mam davat vitaminy do mlieka a zvykat na otvorene okno...

slavuska30
31. okt 2010

@jana_toky Jani mne dr zakazala olivovy olej, ze to uroby povlak len na povrchu ale neprejde do kože, ze mam kupit kozmetiku jedneho druhu, ale len mydlo a mlieko telove, maly ma cervenu suchu kozu a ze mu s mydlom len ritku umyt, ostatok čistou vodou a po kupani natret mliekom, ze aby som vedela ci nema alergiu , ale zatial je to ok, kupila som ,,bupi,,

jana_toky
31. okt 2010

@slavuska30
vineu tiez pijem 🙂 a skusam aj striedat prsia, ale Adam je dost spavi a casto zaspinka na prsicku 😒

takze mozno je to z toho olivoveho oleja ☹ ?
mydlo mam aj ja bupi, je aj mliecko tejto znacky?

jana_toky
31. okt 2010

@slavuska30
dakujem za rady. Zasmazene polievky sice nemam rada, ale co by som neuribila pre synacika 😀.
Adamko tiez od vcera casto stikuta, chudatko je to hrozne, ked takto zacne v noci a nie a nie prestat. Vacsinou sa potom pogrcka a ma pokoj 😒

ziza55
1. nov 2010

@jana_toky ahoj janka...mne vzdy zaberie na stikutku..ked maleho prilozim...3-4x si cucne a same to prestane

malemimi
1. nov 2010

@slavuska30 aha no aspoň vieme 🙂

malemimi
1. nov 2010

@mona777 juu hlavne že je už všetko v poriadku... 🙂

malemimi
1. nov 2010

@jana_toky
@zuzana_m presne tak malá to mala napísane v prepúšťacej správe čo všetko má obvoďák predpísať...

malemimi
1. nov 2010

@ziza55 moja malá keď má štikutku tak didu nechce ani vidieť iba tuším raz sa pricucla asi bola moc hladná...

malemimi
1. nov 2010

@lenkaoravcova vigantol stiahli v niektorých lekárňach a neviem či raz o tom nebolo písané niečo tak sme si dali niečo iné predpísať...radšej

malemimi
1. nov 2010

@jana_toky nemáš doma váhu že by si ho skúsila odvážiť pred a po kŕmení?

lenkaoravcova
1. nov 2010

@malemimi To ano stiahli ho, ale nie kvoli jemu samotnemu, ale kvoli davkovacu ktorym sa podaval, a uz je opat v predaji bolo to len jeden tyzden, teraz sa uz normalne predava a je uplne ok.

emily327
1. nov 2010

ahojte, pri stikutke pomaha dat babatku cucnut mliecka, inak je to fakt trapenie. Mne je malej vzdy tak luto, ked sa jej zacne stikutkat fnuk ☹
Inak neviem co s nou posledne dni je. krasne papka, prdka, kaka ale stale sa hrozne puci. Je z toho hrozne cervena a aj na ceciku ked papka to robi a je nervozna. Fakt neviem co jej je. Keby nemala prdiky, tak to chapem ale krasne prdka a aj kaka. Neviete co to moze byt?

lenkaoravcova
1. nov 2010

@emily327 nema nahodu malo mliecka?

lenkaoravcova
1. nov 2010

Kocky neviete mi poradit od kolko mesiacov sa moze pouzivat klokanka? Dakujem