Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky ...ahoj drahá 😀 --ja som sem včera písala,že mojej malej sa pod krkom vyhádzala do červena a už sa jej to šírilo na tváričku--mala to fakt škaredo červené a povytierala som to tým liehom na pupík a namastila rybacou mastičkou--tou z nemocky---2 dni a teraz má krásne čistú pleť 😀----skús to--určite to tým neublížiš 😉
@lenkaoravcova aha tak fajn 🙂 😉
ahojte ja davam vigantol jeden krat dve kvapky ale kanavit nekazala 😔
@lenkaoravcova mále mlieka to nemôže byť mne to strieka vždy je od toho alebo nestíha piť...
@lenkaoravcova http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-noseni/preco-n...
nečítala som to celé alle možno aj ten vek tam bude 😉
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
asi sú rôzne druhy a tak tak preštuduj
ja davam 1 kvapku denne Vignatolu a ja si vzdy odstriekam mliecko do flase a do nej dam kvapku a tak jej to davam.
@emily327 ahoj aj mne to malý robí, ale on ešte potom aj trošku plačká, potom si pri papaní musíme grgnúť a pokračujeme v papaní. Bohvie čo je tým detičkám? Ak niečo zistíš daj vedieť. 🙂
Ahojte..tak sa hlásime že sme už na svete..Samuel sa narodil 28,10,2010 o 7,38 s mierami 3,74kg 53 cm..a uz sme konecne doma...
Nevie niekto co je s bonninkou? 😎
@malemimi dakujem 🙂
@adrika202 Gratulujeeem, takze traja chlapci 🙂
@mona777 ahoj a čo to je keď sa odtrháva od prsa?
ahojte, tak som sa sem konečne dostala, za posledné 2 dni som vôbec nestíhala, malá už tretí deň neskutočne navečer plače, ukludní sa len keď ju dám cez plece, neviem, či tiež nemá tu koliku, len neviem to rozoznať, či plače od bolesti alebo od niečoho iného, tak jej skúšam dať prsník, chvíľu prestane, potom zase začne, tak ju prebalím, skúsim odgrgnúť, či ju netlačí bruško, zase prsník alebo trochu povyzliekam, masírujem brucho no proste všetko čo sa dá, a toto sa opakuje asi také 2 až 3 hodinky.
- tak skúsim ten Espumisan, či ten nepomôže
ja dávam Vigantol 2 kvapky denne a Kanavit 1x za týždeň do tretieho mesiaca a k tomu ešte dávam malej Cebion multi a Pyridoxin (tieto dve kvôli tomu, že malá bola narodená o mesiac skôr)
- hlavne Vigantol treba dať do mliečka lebo je rozpustný v tuku, ináč nie je taký účinný!
@emily327 aj mne sa Kristinka casto tak puci, aj ked papa a teda aspon u nas to znamena, ze sa nahltala vela vzduchu a potrebuje odgrgnut....ona papa strasne hltavo, takze ju davam odgrgnut niekedy aj 3-4 krat pocas kojenia. A niekedy aj neskor po jedeni je taka nepokojna, tak ju len zdvihnem, odgrgne si a je klud...to mi sestricka uz v porodnici hovorila, ze tym detom tam vadi vzduchova bublina, tak su take nekludne...ved skuste, mozno to bude aj vas pripad
@mysenac ahoj, no skusim to. Ja kojim tak,ze malinka sa nadudka - tiez tak hltavo a odtiahnem ju, necham jej pauzu, kde ju dam odgrgnut. A potom dalej pokracujeme. Ale vyskusam, ked sa bude pucit aj po papani neskor,ze ju dam odgrnut. Dakujem za radu cmuk
Chcela by som vas poprosit, ja uz fakt neviem co robit. Vzdy mam pravy prsnik viac naliaty ako ten lavy. Vzdy ked sa malinka prisaje k lavemu, tak sa zlosti a nemam tam tolko mliecka ako v tom pravom. Ale nemozem stale krmit iba z praveho, lebo sa mi v tom lavom nebude tvorit mlieko. Dnes som z toho laveho davala pred 6 hodinami a mala sa nadudkala fakt len chvilku a plakala od hladu, Aj ked som si ho stlacila, tak som tam nic nemala ☹ Ja to fakt nechapem, ten pravy sa mi naleje tak,ze mi ide prasknut za 3 hodiny. Neviete cim to je? Alebo co mam robit, aby sa aj ten lavy nalieval rovnako ako ten pravy? Mate aj vy niektora takyto problem?
@miroslavazh
@mona777 no uvidim, skusim fakt to odgrgnutie. Nasa mala krasne grga, som fakt stastna. Prve 2 tyzdne vobec neodgrgla a teraz po kazdom kojeni si krasne nahlas odgrgne. Vzdy sa z toho velmi tesim. A chvalim malinku, ze aka je sikovna a super 😉 Som taka stastna,ze ju mame,ze sa to neda ani napisat. Je to neskutocne krasny pocit. 🙂

baby este sa vratim ktomu vigantolu lebo som z toho fakt jelen..prave citam casopisi co som dostala v nemocke a pisu tam ze sa nema podavat priamo do pusinky a ze sa maju dat 2kv.denne...mne dr.kazala 1kv.denne do pusy od 10dna...vy ako davate?pred papanim vzdy?