Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dnes som mala s Miskom hroznu noc od 12 do 2, 00 a od 5 , 00 do 7, 00 stale plakal, pucil sa , bol nervozny, mrncal , krical , nervacil...asi to bude to brusko, len ma stve ze sa to stale stupnuje, uz to nebyva vecer, ale v noci, uz to nebyva raz za noc, ale zda s a mi ze po kazdom jedeni...Ked ho kojim, tak aj vtedy tak pahltne strasne papa, odpaja sa casto, vtedy sa nahlta urcite vela vzduchu....Niekedy mu ide odgrgnut niekedy nie, dnes v noci som bola uz aj trosku zufala, aj som zobudila 2 krat priatela, nech mi pomoze, vzdy predtym som to ustala sama...Zacala som mu davat aj tie kvapky proti plynatosti Sab Simplex a neviem teda ci zabrali.....No a mlady pan teraz cely den vyspava, a zrazu je v pohode 😉 ale tesim s a, ze s aspon cez den vyspinka, ked uz mama je matoha...... 😎
baby neviete mi poradit kde by som zohnala sportovy kocik ktory ma sirku lezadla aspon 50 cm???? dakujem
ahojte baby..........
už som myslela,že sa sem dnes ani nedostanem 😒 .....síce som hore od pol 7.-mej nestíham ani prd 😖 😖
Lili je dnes hrozná---nervozna,lebo nevie zaspať--dnes spala pol hodinku 😢 ...a le na rukách je ticho a spokojná--aj teraz...
strašne sa mi dnes povracala-z ničoho nič----takú šabľu hodila --teda 2,že som bola komplet ovracaná 😠
už sa vám to stalo?????
Čaute všetky moje známe i neznáme, dúfam že ježiško nám donesie internet a potom sa budeme konečne stretávať, takže to najdôležitejšie - Samuel sa narodil 10.10.2010 za 10 minút pol desiatej, vážil 4200g a meral 53 cm, bola to riadna fuška, majte sa krásne ešte sa niekedy ozvem papa nivejka, dara,....
@me ........zlatíčko ahoj 🙂 🙂 🙂 ....no už ,aby fakt ten ježiško doniesol internet 😉 😉 ---už teraz mu napíš 😀 😀 😀
dakujem za gratuláciu 😀
jééééééj tebe vyšiel ten krásny dátum a ešte aj čas--suuuuper....
tak Samko je dobrý bucko a aj veľký..... 😀 .........zo srdca ti gratulujem a prajem veeeeľa zdravíčka 😉 😉
@tanija133 ..........jaj jáááj ----aj my máme také noci a cez deň herečka spinká--až na dnes neviem,čo je s ňou 😖
o pol 11.tej som si išla s ňou ľahnúť,že si pospím,ale čo spinkala pol hodiny--a tak dakujem za taký super spánok---to som si teda pospala 😠 .....mm si myslí,že je to také jednoduché--si cez deň ľahnúť 😒
jedného dňa už padnem na hubu 😒
@nivejka aj mne manzel stale hovori ze nech si pospim cez den........ale nie je kedy.......obcas sa podari ale to potom kaslem na celu domacnost.......inak nie je kedy.....ked aj navarit treba, upratat atd. .......ti nasi mm si to predstavuju velmi jednoducho.......ale musim ho aj pochvalit v noci mi pomohol s malou aj napriek tomu ze rano vstaval do prace
holky treba dávať aj kanavit aj vigantol?
@tanija133 ahoj aj mne to malý tak robý ako tebe. Chval bohu v noci sa napapá, tiež niekedy negrgá, a dám ho do postielky a onsa ešte aj tam pučí, mrnká si, ale nemá taé záchvaty plaču ako večer, keď ideme spinkať. Tiež sme skúšali sab simplex, teraz máme infacol, dávam pred každm kŕmením a pupík masť na bruško, vždy večer masírujeme, ale že by to bola nejaká pomoc to sa mi nezdá. Asi to treba len pretrpieť. No je čo závidiť maminám, čo im detičky prespia aj celú noc. Aj naše tak budú spávať, čoskoro 🙂 Držkaj sa.
caute baby mame za sebou poradnu.............zistili nam selest ☹(( tak musime ist na kardiologiu ale zaujimave je ze v nemocnici ked robili predoberacne vysetrenia pred tou sadrou nic nezistili..............len dufam ze to bude ten neskodny selest (taky som mala aj ja ked som bola mala)...........a kakali sme ale chudatko male tak sa natrapila bola uplne ucpata stolicu mala tvrdu ako skala ale doktor nam dal nejake probiotika ze to jej pomoze tak som zvedava
Ahojte....ako sa dari? my sme mali dnes prvykrat zaujimavu noc...maleho asi bolelo brusko tak sme cvicili a potom sa rozprdkal a uz bolo dobre... ja tiez davam aj kanavit aj vigantol...kanavit raz tyzdenne a vigantol kazdy den...v pondelok ideme na poradnu tak som zvedava kolko pribral a ci narastol 😅
@nivejka Ja som zacala robit take , ze som zacala chodit spavat uz o 8 vecer...normalne tak skoro odpadnem kazdy vecer a tak ked zacne o 12, 00 vyvavdzat tak som uz relativne vyspata,jedine takto to zvladam cele...aj teraz ma z berie, no ale dnes je ta haluz, ze Farmar hlada zenu, mi je to hrozne smiesne, chcem to pozerat, tak dnes pojdem spat neskoro , az o pol 11 😉 No musime to vydrzat, kazdy mi hovori , ze sa to upravi casom aj bolesti bruska, aj to papanie, kazdu hodku a pol...Co nespravis pre nase lasky..... 🙂
A inac si dobra este s tou vahou, pribrala som 25 kg, rodit som isla ako 92 kg, teraz mam 80, tak uz mam "IBA" plus 13 kg, a huspenina na bruchu nechutna....a chuti mi furt.... 😉

@malemimi Ja drobca teraz ked je tak teplo obliekam bodycka, dupaciek, mikinu, gate, taky fleecovy overal, a do takej fleecovej zavinovacky , sice je urcena do autosedacky, ale v pohode ju mam aj mam v kociku, a este ho zakryjem dekou, a samozrejme ciapka a rukavicky. Fusak mu este nedavam, ved je teplo, ved do coho ich dame ked bude 0, alebo minus.... 😉
Co sa tyka navstev, este ked sme boli v porodnici na Kramaroch, tak tam prebiehaju navstevy tak ze mamicky s babetkami chodia normalne do navstevnej miestnosti medzi ludi, to znamena ze v case navstev tam bolo aj 30 ludi, brutal , bola som z toho dost prekvapena, no ale aj ja som tam chodila na navstevy s malym.A hovorim si ked prezil tamto, uz prezije vsetko.... 😉 Tvoja malinka ma uz 3 tyzdne, a myslim si ze uz moze chodit medz ludi, jasne ze to neprehanaj, ale vsetko s mierou... 🙂