Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
V poslednej dobe je Adamko velmi nepokojny, dokonca aj pri krmeni sa vzteka a vystiera chrbatik a sem tam ma aj odhana ☹ . Opat si zacal po kazdom papani odgrcavat mimo odgrgnutia, predtym uz z neho mliecko neslo a od dnes opat po kazdom nocnom papani 😢 .
Ale aspon spinkal celkom dobre, aj ked sa budil kazde dve hodiny.
Baby, ked malicky papa a prestane a je tam len zaveseny, myslite, ze je to znak, ze mam uz malo mliecka, alebo ze si len proste robi prestavky? Lebo ked stisnem prso, tak zase pije. A tiez ked vyskusam potom po krmeni stisnut, tak stale mliecko tecie, aj ked pomenej.
🙂 🙂 🙂
@ziza55 nemusis byt vydata v kostole - moja sestra mala svadbu len na urade a v pohode im pokrstili a kamoska je slobodna a tiez v pohode - ale krstni rodicia, ak su zosobaseni, tak musia byt v kostole a tiez ako pisala vejinka musia mat vsetky sviatosti vratane birmovky. My krstime 20.11. a potom mame obed v restike - mame 30 ludi, ale to preto, ze v ten den krsti aj manzelov brat, tak sme to spojili (nasa rodina je 17 ludi). Jedlo sme vybrali vsetkym rovnake, mozeme si tam doniest svoje kolace a na pitie si kazdy da co chce 🙂
@bonninka ...ahoj moja.....tak to mi je ľúto,že si musela toho tak veľa preskákať a zároveň ťa obdivujem,že si stále plná optimizmu..... 😉 .....verím tomu,že už bude len lepšie a budeš sa s drahým tešiť len Matkovi......inak malý je krásny a dosť veliký....prajem ti skoré,ale naozaj skoré uzdravenie a ked už sa bude dať--taaak veľa-veľa mliečka pre drobčeka 🙂
držím ti moc palce 🙂
ahojte baby 🙂 .....aj vám bábätká spinkajú po menej??---my doobeda nevieme nijako zaspať---samozrejme je z toho nervozna a potom zase večer---večer sa ju snažil uspať manžel,ale chudák bol na konci zo silami---malá si zmyslela,že bude len revať a revať a nijako sa nedala utíšiť ☹
inak nevydrží mi ani dlho len tak ležkať---normálne si vynucuje strašným plačom,že chce ísť na ruky a to musíme s ňou chodiť po byte---no hrúza,ako náhle si sadneme,tak reveeee
dobre s nami cvičí--opica jedna!!!
@bonninka ufff ked som to citala az zimomriavky mi nabehli..teraz uz bude len lepsie kedze mam za sebou aj cisara aj klasicky tak viem o com pises aj ked ja som mala jedinu komplikaciu a to tu rekonstrukciu hradze ale zalostne nizke zelezo po porode som mala tiez...maly je uteseny a za tie nase pokladiky stoji vsetka bolest sveta 😉
inak prave sme sa vratili z krstu maly bol ako vymeneny..o pol deviatej som ho nakojila o deviatej odchod z domu celu omsu aj cely krst dokonca ani liatie vody s nim nehlo ani nevrngol zlate dieta dnes...a cely cas co sme boli na oslave v restike bol zlaty spinkal a ked sa zobudil dala som mu cicku a popritom chlupkala polievku potom poprosila muza nech mi rezen pokraja aby som si ho mohla napichovat vidlickou a cely cas maly kludny aj sme sa sa s nim pofotili vsetci co tam boli ho mali na rukach fotili sa s nim a on kukal ako puk ale ani nepipol zeby sa mu nieco nepacilo proste dnes mi dieta niekto vymenil pritom doma byva ako sto certov len reve a reve a moze byt nazraty az po usi prebaleny..a teraz bol aj zasraty a nic 😅 potom pridam par fotiek
@nivejka Vilko je taky isty len na rukach a musime s nim hybat inak reve ako tur a sediet v ziadnom pripade..v noci uz sa nad tym ani nepozastavujem sa vobec nevyspim proste sa mu nexce spat a navyse sa dogrcia dosere to ho musim prezliekaat potom zasa si grcne a takto je to celu noc..potom prejdem do obyvacky a dalsie dve hodiny ho prehovaram aby zaspal...no uzas
@emily327 Ach tak to ti zavidim anielika Sonicku, ja mam doma maleho certika.... 🙂
@bonninka Blahozelam k Matiskovi, je zlatucky, a konecne ste doma, urcite doma v klude sa uz das doporiadku, ja som anoi 4 dni nemohla vydrzat v nemocnici, treba si vytvorit svoj system na vsetko, byt v klude, vyspat s a( ak sa da)a to sa odrazi aj na tvojom zdravi...Zelam skore uzdravenie..... 😉
ozaj a prvy vecer mi neplakal pri kupani uz som xcela buchat sampanske..doteraz reval nenormalne ale zasa o to viac reval pri obliekani ach jo a cistenie nosa a usi..a strihanie nechtov to ako keby ho zaziva rezali..nechapem to 🙄
@bonninka velmi ti gratulujem ku krasnemu syncekovi 🙂 no ale ked som citala cim vsetkym si presla tak sa mi az hlava zatocila, teda ta obdivujem ako to zvladas ,drzim ti velmi palce aby ta tie neduhy cim skor presli.... 😉
@mona777 😀 😀 😀 uzasne si to napisala, ze vymrelo by ludstvo
@nivejka heh ja som tak isto urobila ten cerveny naramcek pre malu 🙂 som sa s tym tiez nehrala, len som to tak zaplietla
baby minule ste tu pisali ze vam babatka velmi grckali, no a nam sa to stalo vcera a dnes....no hroza,normalne mala lezkala, zrazu sa zacala pucit a potom z nej vystrelilo obrovskym prudom normalne aj z nosteka, no vsade bola grcka ☹ joj dufam ze nebude mat ten reflux,kazdopadne zajtra volam doktorke
@zuzana_m a stym grckanim..doteraz nic?az teraz kled ma mala 4tyzdne??a ja som sa tesila..ze ked sa to u nas neobjavilo..tak ze mame vyhratee a uz sa neobjaviii...hm..takze asi moze kludne aj neskor
baby nemate niektora taky palivy pocit a kozi v hornej casti brucha..v oblasti pod rebrami v strede?ja to mam asi od polovice tehu a pretrvava to stale...som myslela ze porodim a zmizne to...neviete cim to moze byt?je to take povrchove akoby som mala kozu spalenu od slnka...ani to neviem popisat
@zuzana_m nooo ja som sa bala ci ho moc nenaobliekam na ten krst mal take macko ciapocku take hunate s hypernovy no a pod tym mal overal bavlneny z tesca a body s dlhym rukavom sup s nim do perinky a deky..mala som v zalohe aj fusak keby nahodou ckal alebo moc plakal od zimi ale nebolo treba ..v perinke mal hlavnicu(vankus) z peria takze asi to ho fajne hrialo a nebol potrebny fusak..inak ked som bola s Erikom tak ten mi reval celu omsu ale jemu bolo asi fakt zima nejako som to neohadla z oblecenim ale tu som sa pre istotu poistila..a vyplatilo sa sice to nebolo treba ale buval celu omsu...a ozaj mozno tym niekomu pomozem..ale pri Erikovi som ho brala na ruky a celu omsu sa striedal na rukach rodiny a teraz som Vilka nechala vo vanicke od kocika celu omsu cize sa s nim nehybalo zbytocne a prespal ju..mozno aj to bol dovod jeho maximalnej spokojnosti a potom len na krst sa vylozil a po krste sup s nim opat do vanicky a v aute bol tiez vo vanicke a muz a aja sme ho mali na kolenach vzadu kedze po nas prisiel moj otec kedze my nemame auto..ale bolo super som spokojna..platili sme cca 220ecok ale bez sresu bez nervou..oplatilo sa a fararovi sme mali 20ecok a dezert 😉
aj my vela grckame..a to sme v porodke vobec negrcali...posledny tyzden je to doslova hrozne aj som sa bala aby sa mi nezgrcal v kostole ..ale nastastie nic inak on grcia aj ked spi teda prebudi sa grcne a zaspi a ked si grcne na oblecko tak reve lebo ho to zacne chladit do toho zacne ckat..a mam o zabavu postarane aj ked ho beriem do umyvadka umyt po kakani tak ako s nim manevrujem tak sa mi cestou alebo priamo v kupelke pogrcia..ale nie malo dost vela ale s tym sa moc robit neda proste to musi prejst priberame pekne takze to neriesim a zasa nema problem keby ze ho to nejako obtazuje alebo boli cele hrdlo tak idem k dokine..ale ocividne ho to ani netankuje samozrejme ked vygrcne velke mnozstvo a aj nosom tak sa prelaknem aj ja aj on ale neboli ho to
17.10 tiez pri kupani neplakal a to sme rychlo vyuzili a natocili na kameru:
https://vimeo.com/16569566😉
@nivejka Detto maly Misiak....Rano o 6 vstava , natahuje sa a spusti krik,alebo si tak rozprava, ale na to musi mat posluchacov, sam pre sebe nie, mne najradsej., asi 3 krat ho nakojim a do 8 je hore, potom ho presuniem k sebe do postele , lebo inac by rozpraval a krical aj cely den a tak do 10 h pospime...Jeho harmonogram dna je taky , 2 hodky pospi a 2 hodky je hore, s tym programom ako rano, a na rukach, ked si ho nevsimame tak spusti... a ked zaspava, tak jedine na rukach, sem tam pootvori ocko aby skontroloval ci je na rukach, a ked si uz mysliim ze mozno spi a dam ho do postielky, tak krik a odznova na ruky.....a takto nam ide cas.... 😎 A zaujimave je ze, lepsie spi pri hluku ako v tichu, vcera ked spal,som vysavala a nic, nezobudil sa, a ked sa snazim aby bolo ticho, tak nic, oci dokoran..... 😀
@jana_toky tiez ked ho krmim tak sa hneva, tak si myslim ze ma asi dost, no ale ked mu prso zoberem, tak krici este viac a zuje si pesticku, tak mu zasa dam spat, a ked papa tak sa niekedy az tak zadusa, taky je pahltny, neviem cim to je, niekedy sa mi zda ze prave prso, mi tecie prudom a ze nestiha pit, tak mozno preto..... a tiez si po papani v posl. dobe casto orgrcne ,ale tak trosku....Myslim si, ze ked je Adamko zaveseny na prse, tak sa mu tam paci a ukludnuje ho to, robi si prestavky, nie opreto ze mas malo mlieka.....vela deti je takych ze prso maju miesto dudlika, zaspavaju tam ... 😉
ahoj baby,poriadne dlho som sa sem nedostala ☹ .Ako pozerám aj vy máte malých čertíkov 😉 . Ani nemám čas čitať,už sme všetky mamičky?Hurinka malá má operáciu za sebou?Dúfam že ste ok.Náš drobec je už mesiac chorý aj antibiotiká sme už dobrali a stále je to nah...o. A už zasa reveme ako o život, to dieťa je nonstop na rukách a aj tak plače ☹ ,už mám fakt depku 😒 .

@ziza55 jaj, děkujeme, už jsem tam nemohla vydržet a čekat, co tam ještě novýho chytnu, tak jsme doma. Zítra má dojet svokra - prý mě dá dohromady po svým a bez chemie (zdravotní sestra), tak su zvědavá jakej se na mě přiveze arsenál 🙂
Jinak na péči v nemocnici jsem si stěžovat opravdu nemohla, všichni byli zlatí a ochotní, jak sestřičky, tak doktoři, jenom se to prostě sypalo jedno za druhým a nemělo to konce a s oslabenou imunitou je nemocnice asi opravdu poslední místo, kde se člověk může léčit,...