icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

udada
8. nov 2010

@malemimi mne kožná odporučila na suchú pokožku: Bioderma - Atoderm PO zinc http://www.superdeal.sk/bioderma-atoderm-p-o--z..., po tom, čo som malú natierala tým zinkovým olejom, keď mala tú hnusnú seboreu, tak bola z toho strašne vysušená, tento krém od Biodermi jej to veľmi dobre premastil. Natiera sa s tým tvárička a aj telíčko.
- ja keď idem s malou doktorovi, či detskému alebo ortopédovi beriem so sebou: 2 látkové plienky (1 pod malú a druhú ako rezervu), vlhčené obrúsky, ale 2 plienky, samozrejme krém na ritku.

udada
8. nov 2010

@emily327 ten gravimilk kupuješ v lekárni a ako to asi vyzerá? ďakujem

slavuska30
8. nov 2010

@vejinka 😀 😀 😀 no to je podarene...tak to je potom riadne dlhy chlapík...som zvedava ako dopadneme my 😀 😀

slavuska30
8. nov 2010

@jana_toky ..u nas to nevyžaduje farar..hlavne je mini um krst

ziza55
9. nov 2010

@mysenac ja osobne cajik malemu nedavam..zevraj do polroka nemusi..iba keby nam to vyslo a leto a boli by strasne horucavy...ak je nepokojny medzi kojeniami...dam mu par krat cucnut z cicky a je spokojny...to ma amiesto cajika...xi

malemimi
9. nov 2010

@ziza55 sociálnu poisťovňu...

@emily327 ja nebalím

malemimi
9. nov 2010

@udada 😉 dik

malemimi
9. nov 2010

ahojte holky_! my máme dnes divnú noc za sebou.. bola som strašne unavená ale šla som spať o 21:30 cca o 23 sa zobudila malá papala zapali sme na posteli potom o 3 vstala to si cucla a už nič ale boli sme hodku hore zase som zaspala aj s malou v posteli a potom o štvrtej bola hore ale len si cucla a zaspala ale vymýšľala a okolo toho strašne a tak a o šiestej sa zobudila a je hore...katastrovfa a ja unavená.... 😒

ziza55
9. nov 2010

@malemimi cicka u na podobna noc...furt vymyslal..mrncal...iba pocuckaval..nechcel ani poriadne papat...dnes cakam nastav.svokru a svagrinu..ze pridu ozehlit navarit a pomoct s malym tak sa aspon vyspim 😀

malemimi
9. nov 2010

@ziza55 hmm haluz čo sa dohodli ? 😀 😀

jee no tebe bude dobre hihi ...

ziza55
9. nov 2010

@malemimi oni to uz planovali mesiac dozadu...xi..mlada si vzala dovolenku v praci a stara je na dochodku uz

malemimi
9. nov 2010

horšie je že malá mi teraz zaspala a mne to nejde ☹ ☹
čo všetko treba zo sebou zobrať do socialnej poisťovne?

zuzana_m
9. nov 2010

@ziza55
@malemimi dobre ranko baby 🙂 u nas presne to iste, furt sa budila a len si cucla....aj ja som k.o. ....ani teraz este nespi len vymysla....no tie deti sa na nas asi fakt dohodli 🙂

nivejka
9. nov 2010

ahojte kočky 😉
@malemimi ....aj my máme podobnú noc za sebou a ešte nám to sedí časovo 😀
ja sa modlím nech mi už spinká pekne v noci a toto bol len zlý sen 😅

malemimi
9. nov 2010

@zuzana_m
@nivejka holky ako to čítam tak niečo bolo vo vzduchu lebo toto nemôže byť náhoda... 🙄

nivejka
9. nov 2010

od včera skúšam čajík--no najprv nechcela a hádzala ksichtíky,že aký je to hnus,ale trošičku som jej ho osladila hnedým cukrom a naraz vedela ako má aj z fľašky piť 😀 ..a chutilo jej 😉
ved mám cicku nonstop vonku a kojím hodinových intervaloch a aj menej--tak skúšame
inak ten sirup na nervozitu som jej dala včera večer a pekne sa mi dovracala z toho--zase hodila šabľu a teraz aj pred manželom--ten bol hotový....

malemimi
9. nov 2010

@nivejka hmm tak jej to nedávajte asi jej nesedí...

malemimi
9. nov 2010

@nivejka inak počujpamätáš v nemocnici čo som ti ukazovala malej to srdiečko medzi očami a tie očká ,teda viečka čo mala čevené...ešte stále to má ...neevieš prečo, alebo s čoho to je?

malemimi
9. nov 2010

inak holky nosíte prstene alebo niečo..ja nie aby som ju nedoškrábala ... 🙂

inak už asi nemám ani jeden štich hih

ziza55
9. nov 2010

@nivejka len moja aby sa jej nezapacilo pit z flasky a nebude chciet didku...aj take pripady poznam

malemimi
9. nov 2010

holky mne za chvíľku vypadne s tej perinky malá ...ona totiž vystiera tam nohy a kopká ...aj keď ju balím nemôžem ju zabaliť lepšie lebo má vystreté nohy a ak má pokrčené a zabalím ju tak sa posunie hore alebo vykope to....

ziza55
9. nov 2010

@nivejka aj ja mam cecek stale vonku...niekedy papa pekne kazde 3hodky ale su dni...ked si kazdu polhodku len cucne...tak pomaly cely den beham dopol pasa vyzlecena 😀 ...ale vravim si...ze to este vytrpim a ze ked sa zosuladime ...tak to bude ok...

malemimi
9. nov 2010

@ziza55 inak aj ja holky tiež cecek vonku a ona kukááá a špúli peri a nič ... 😀 😀 😀 😀

malemimi
9. nov 2010

jaj aka som nasratá ...chcem zavolet do technopolu ohladne uradu prae socialnych veci a rodiny a neviem nájsť cez google tel...asi som debil a neviem to... ☹

malemimi
9. nov 2010

a na tú záhradnícku tiež chcem zavolať a neviem či sem alebo kam veď ani neviem prečo tam mám volať č.: 02/208 131 06 - odbor dôchodkového poistenia

malemimi
9. nov 2010

haha viete čo je sranda...volam do technopolu potom do socialky a nik mi nedviha 😀
perfekt!!

malemimi
9. nov 2010

kur..a holky toľko pič..n čo treba vybaviť a vypísať tlačivá je jak nasratých ja neviem ako to spravím... ☹

emily327
9. nov 2010

@udada ahoj, no vacsinou je ho dostat v lekarni. Mavaju ho aj v niektorych predajniach tesco. Ale v lekarni je lacnejsi.
posielam stranku ako vyzera a co vsetko obsahuje. Zmiesa sa s vodou, teplou alebo studenou a chuti ako kakao 🙂 Je cokoladovy alebo vanilkovy. Ja milujem cokoladovy. Obsahuje vela vitaminov a mineralov a je dobry na tvorbu mliecka. Davam si ho jeden krat denne 😉
http://www.mojalekaren.sk/gravimilk-cokoladovy-...

malemimi
9. nov 2010

holk inak vybavujte si čo sa dá aj keď neviem či sa dá niečo lebo to tak na hovno vychádza ...volala osm na usv a rodiny a tolko papierovaciek a tam a tam musime ist že fakt to bez mm asi nepojde...

malemimi
9. nov 2010

holky neviete kde nájdem presne formuláre ndo socialnej poistovne lebo na thotenskej kalkulacke je link ale nejde mi otvoriť... prosím poradte