Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka 😀 😀 😀 no to je podarene...tak to je potom riadne dlhy chlapík...som zvedava ako dopadneme my 😀 😀
@jana_toky ..u nas to nevyžaduje farar..hlavne je mini um krst
ahojte holky_! my máme dnes divnú noc za sebou.. bola som strašne unavená ale šla som spať o 21:30 cca o 23 sa zobudila malá papala zapali sme na posteli potom o 3 vstala to si cucla a už nič ale boli sme hodku hore zase som zaspala aj s malou v posteli a potom o štvrtej bola hore ale len si cucla a zaspala ale vymýšľala a okolo toho strašne a tak a o šiestej sa zobudila a je hore...katastrovfa a ja unavená.... 😒
horšie je že malá mi teraz zaspala a mne to nejde ☹ ☹
čo všetko treba zo sebou zobrať do socialnej poisťovne?
od včera skúšam čajík--no najprv nechcela a hádzala ksichtíky,že aký je to hnus,ale trošičku som jej ho osladila hnedým cukrom a naraz vedela ako má aj z fľašky piť 😀 ..a chutilo jej 😉
ved mám cicku nonstop vonku a kojím hodinových intervaloch a aj menej--tak skúšame
inak ten sirup na nervozitu som jej dala včera večer a pekne sa mi dovracala z toho--zase hodila šabľu a teraz aj pred manželom--ten bol hotový....
inak holky nosíte prstene alebo niečo..ja nie aby som ju nedoškrábala ... 🙂
inak už asi nemám ani jeden štich hih
holky mne za chvíľku vypadne s tej perinky malá ...ona totiž vystiera tam nohy a kopká ...aj keď ju balím nemôžem ju zabaliť lepšie lebo má vystreté nohy a ak má pokrčené a zabalím ju tak sa posunie hore alebo vykope to....
jaj aka som nasratá ...chcem zavolet do technopolu ohladne uradu prae socialnych veci a rodiny a neviem nájsť cez google tel...asi som debil a neviem to... ☹
a na tú záhradnícku tiež chcem zavolať a neviem či sem alebo kam veď ani neviem prečo tam mám volať č.: 02/208 131 06 - odbor dôchodkového poistenia
haha viete čo je sranda...volam do technopolu potom do socialky a nik mi nedviha 😀
perfekt!!
kur..a holky toľko pič..n čo treba vybaviť a vypísať tlačivá je jak nasratých ja neviem ako to spravím... ☹
@udada ahoj, no vacsinou je ho dostat v lekarni. Mavaju ho aj v niektorych predajniach tesco. Ale v lekarni je lacnejsi.
posielam stranku ako vyzera a co vsetko obsahuje. Zmiesa sa s vodou, teplou alebo studenou a chuti ako kakao 🙂 Je cokoladovy alebo vanilkovy. Ja milujem cokoladovy. Obsahuje vela vitaminov a mineralov a je dobry na tvorbu mliecka. Davam si ho jeden krat denne 😉
http://www.mojalekaren.sk/gravimilk-cokoladovy-...
holk inak vybavujte si čo sa dá aj keď neviem či sa dá niečo lebo to tak na hovno vychádza ...volala osm na usv a rodiny a tolko papierovaciek a tam a tam musime ist že fakt to bez mm asi nepojde...
holky neviete kde nájdem presne formuláre ndo socialnej poistovne lebo na thotenskej kalkulacke je link ale nejde mi otvoriť... prosím poradte

@malemimi mne kožná odporučila na suchú pokožku: Bioderma - Atoderm PO zinc http://www.superdeal.sk/bioderma-atoderm-p-o--z..., po tom, čo som malú natierala tým zinkovým olejom, keď mala tú hnusnú seboreu, tak bola z toho strašne vysušená, tento krém od Biodermi jej to veľmi dobre premastil. Natiera sa s tým tvárička a aj telíčko.
- ja keď idem s malou doktorovi, či detskému alebo ortopédovi beriem so sebou: 2 látkové plienky (1 pod malú a druhú ako rezervu), vlhčené obrúsky, ale 2 plienky, samozrejme krém na ritku.