Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky Jeeej tak prva poradna za vami 🙂
Aj my mame odporucenie na neurologiu - ale to kvoli tomu ze sme sa narodili o 3 tyzdne skor, maly bol poloha KP, do toho este novorodenecka zltacka a este nas trapi pistanie - maly pisti ked sa jeduje :( uz mame aj vymenny listok na Genetiku :( Lekarke sa ten piskot nepaci a nechce mi povedat co za tym vidi :( a ja som z toho na nervy :( Stale nad tym rozmyslam a patram co to moze byt. Maly proste ked je hladny, alebo ked ma v plienke tak sa mu to nepaci a jeduje sa a pisti - ja som to na zaciatku brala tak ze ma upozornuje na svoje potreby.... No neviem... dost sa bojim ake budu vysledky... buduci tyzden ideme na neurologiu a na genetiku ma objednali az 13. decembra :(
@ziza55 Ak ti mozem poradit tak chod do ortotop.sk, velmi mily a ochotny doktor vsetko ti vysvetli a nemusis cakat, sice zaplatis 14 eur ale stoji to urcite zato. Ked citam, ze babam nic nevysvetlili ani nepovedali ci balit nasiroko, mne tam este aj vysvetloval ten usg.
Ano, je to vraj alergia, ale tazko povedat, ze naco. Vacsinou to byva z jedla, ale tiez je mozne, ze je to s Espumisanu. 😒
@jana_toky ak ti mozem poradit skus malemu davat aj nutrilon AR......ja odkedy okrem materskeho mlieka davam malej aj tento nutrilon tak mi nevracka tolko a hlavne nie prudom........je to nutrilon vyslovene pre deticky ktore grckaju po materskom mlieku ............ja davam aj kvoli tomu ze mam malo mlieka takze vacsinou to robim tak ze cez den davam materske a v noci nutrilon popripade ak mam aj cez den malo mlieka tak jej dam aj cez prip. len dokrmim
@syssi
No ved aj my, ale balenie obsahuje sirup v takych sacikoch po 20 ml, 25 vreciek.
Aha, presne tento: www.paleniezahy.sk.
Podla toho co pises, tak vy mate nejaky vo flasticke? Ako to davkujes? 1 kvapka = 1 ml? Alebo?
baby aj my strane moc grcame...pondelok idem do poradne a rozmyslam ci to povedat lebo nejake vysetrenia..hmm nic pre vilka a nexcem ho trapit ale tuto noc som uz bola zufala... 😔
ja sa najviac bojim ze ked to dokine poviem povie mi aby som prestala kojit a dala UM a to ja neurobim 🙄
@jana_toky ale ja mam deti dve ... 😢 a fakt by som nezniesla keby ze mu budu zavadzat nejaku sondu aby zistili ci je to reflux....ved uz mame polovicu za sebou vacsina do troch mesiacov to zmizne ..aj erik mal a neboli sme nikde ale ak mi v poradni povie ze malo pribral...no tak budem mat problem co robit 😔
@lenkaoravcova a nevies čo znamena 2a?
to skúšaš tak že vodu na seba vyleješ či ako?
doparoma aj teraz si grcol ked spi...musim byt pri nom 24 hodin denne ani vytoto sa nejdem bez neho.. 😔
@vejinka kludne to povedz a lekarka rozhodne podla toho, ci maly dostatocne prospieva. Reflux sa ani nemusi riesit, ak dieta pribera. Ak nie, treba pouzivat tie pripravky na zahustenie mlieka. Nam to sice tiez lekarka predpisala (este druhej dcere), ale ja som to nedavala, lebo priberala dobre.

@zucha ach jaaaj, maly v porodnici grckal ale to bolo v norme, bolo to malicko, ale potom doma cca od 3-4 tyzdna sa to zacalo zhorsovat a niekedy grckal prudom :( ze to z neho vybehlo - taka poriadna davka... vzdy som sa poriadne zlakla :(
Dostali sme od lekarky sirupcek Gastrotuss a ten zabera - sice si grcne, ale nie je to take uz strasne.
Ja sa pokusim vybavit este vysetrenie na Kramaroch. Lebo mi to neda. Dufam ze sa mi to podari.