Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ozaj pytala som sa dokiny na ten kanavit a vrak kvapka do mesiaca je fakt malo ako prevencia ze to ako keby ani nemalo to babo a ze pokial nam pupcek nekrvaca a zhodnotila ze je krasny tak kanavit je zbytocne uzivat 😉 vigantol ano dve kvapky kazdy den to sa uz da hovorit o prevencii 😉
a ozaj mame 5460g cize za tri tyzdne sme pribrali presne kilecko 😵
@jana_toky no ja este od mojej rezim nevyzadujem 😅 straaaaaasne skoro by sme to chceli 🙂 ono sa to este aj tak vsetko ix krat pomeniiii 😅 Ja sa snazim akurat kupat zhruba v tej istej dobe, ale spanok mame este totalne nepravidelny, ja som rada, ze spi, nech zatial spi, kedy chce.. iba v podvecer sa ju snazime udrzat bdelu...co nie je problem, kedze jej sestra je vecer poriadne hlucna a pobehuje po byte ako tornado 😝 😀
@malemimi tak veru, do 38 horucky kojit v poho, dr ti vzdy povie najpresnejsie...ale prechladnutie atd by som urcite neriesila ako prekazku kojenia 😉 ja som musela prestat kojit kvoli hormonalnym liekom, co mi museli nasadit, lebo mi nemohli uz niekolko mesiacov zastavit krvacanie 😝
no malunká mi konečne zaspinkala a môžem ísť vešať prádlo 🙂
baby neviete mi poradit..maly ked si grcne..tak nie ciste mliecko...ale take priesvitne a v tom ako keby take zgrcnute mliecko..je to v poriadku?
a sme nejaki nachladnuti..maly ma susniky..tak mu to odsavam urt..moze sa to?lebo som pocula ze cim viac sa odsava..tym viac sa to tvori...hm?vy ste vsetci zdravi??
@horalka777 a aké krvácanie myslíš tam dole?
@malemimi mě taky všude říkali, že tropické ovoce po dobu kojení opravdu vůbec v žádné formě a džus jedině jablečný. Prý je to dost opodstatněné, kvůli alergenům a hlavně jsou tropické plody vždy nějakým způsobem chemicky ošetřované. Jinak by se sem bez hniloby ani nedopravily. A džusy jsou většinou koncentráty, takže samy o sobě jsou i pro tvůj žaludek dost agresivní a měly by se pít minimálně v poměru 1:1 s vodou.
No, už mlčím, rádio Jerevan je proti mě už trapný,.. holky držte se, jdeme kočíkovat 🙂
@ziza55 ked si grcne zgrcnute mliecko, to znamena,ze sa prepapkal, resp.cuckol si viac 😉 To je v poriadku, aj nasa malinka to sem tam ma hlavne po dlhsom case, ked dlho buvka a potom sa nahlta. A my sme vdaka Bohu zdravi.
My sme dnes boli v nemocnici ruzinove, na kontrolu s oblickami po 6 tyzdnoch a vsetko je v poriadku, pozrela aj mocovy mechur a ten tiez je ok, bol krasne naplneny. Tak sa tesime. Boli sme na nakupoch, kupili sme vianocny stromcek, nejake ozdoby, uz mi chyba iba nejaka sviecka a obrus na stol. Inak mame skoro vsetko. Len som zvedava co budem na stedry vecer jest, xixi ked nic z toho co sa je nemozem 😀 😀 Tak asi len oplatky s medom 😀 a chlebom xixi
BABY ktoré dávate Espumisan, môžete mi poradiť, ako často a ako dlho ho dávate, môže sa užívať dlhodobo a pravidelne? neviete?
@nivejka no my posledné dva dni to máme tak, že po kúpaní zaspinká (kúpem ju o 19.30), o 20.45 sa zobudí a je do 23.30 hore, s tým, že je na rukách. Aspoň, že tak, lebo predtým to bývalo omnoho dlhšie. Ja fakt neviem, či ju náhodou večer nebolieva bruško, lebo cez deň si tak nevyžaduje byť na rukách a navyše tie jej revy má v rovnakom čase, veď koliky tuším bývajú večer v ten istý čas. Tlačí ako o život, nevie sa vykakať, a to až do rána, ja si myslím, že asi to ju trápi. Dávam, jej aj ten Espumisan, aj Fenikel, ale nezdá sa mi, žeby jej to pomáhalo. Ani masáž, ani cvičenie s nožičkami, nechcem jej moc špárať v riťke, detská mi povedala, že by sa to malo len v najnutnejších prípadoch.
Ja ju neviem nechať dlho revať, nemám na to srdce, začne tak revať, až sa drhne, mne je jej potom ľúto. Cez deň je to ešte v pohode, len večer takto vymýšla.
@malemimi hej, zblaznili sa mi hormony v maternici, takze som mala furt kramy... 🙄 dufam, ze sa mi to uz teraz nezopakuje 😖
@ziza55 urcite treba odsavat kolko sa da a tak casto, ako treba, kvoli tomu sa sople urcite netvoria, si predstav, ze mas nadchu a nevysmrkas sa z dovodu, aby sa netvorili nove 😅 Odsavanie je najucinnejsi liek na nadchu u deti, idealne predtym zvlcit sliznicu v nose nejakym sprejom s riedenou morskou solou 😉
Ja suhlasim s vejinkou, postupne zaradovat vsetky potraviny, dat si vzdy len trosku a sledovat reakciu a ak nic, dalsi raz si dat kludne viac... myslim, ze mesiacikom mandarinky na Mikulasa nik nic nepokazi 😉

Teda baby, zavidim vsetkym, krore uz mate s babatkami nejaky ten rezim.
My cez den nemame ziadny ☹ , dnes napriklad ho tusim stale boli brusko, zobudi sa tak po pol hodine a po kazdej hodine si pita papat a potom trosku grcka ☹ .
Ale ason v noci je to relativne ok, ak ho teda neboli brusko. Vstavame vzdy 3krat a je to celkom ok.
Inak ja som mlieko na zaciatku pila, ved aj v porodnici nam ho davali. Ale ked tolko grckal a zacal mavat koliku, tak som ho radcej vysadila. Ale musim povedat, ze badam u neho len malu zmenu a na druhej strane, mne to mlieko chyba 😒