Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova dnes idem do tej dm...moja a tam maju aj take latkove...alebo iba plastove tie puzdra na dudle?dikes
ahojte kocky, chcem sa opytat, ci aj vam tak velmi padaju vlasy? viem, ze po porode to je normalne, ale mam pocit, ze mne padaju nenormalne vela...stale musim mat vlasy v drdole inak by boli uplne vsade 😒 moze sa na to nieco uzivat pocas kojenia?
@udada...... presne to isté aj moja užíva espumisan,feniklový čajík--masírujeme bruško s pupíkom--cvičíme nožičkami a ked vidím,že chúdatko sa dlho šponuje a nevie ani tú prdku vytlačiť,tak jej pomôžem teplomerom--väčšinou to máme nad ránom --cez deň s tým nemá problém...ako dnes ráno som to už tiež nezvládla a taaak sa snažila to dlho vytlačiť a nič ,tak som jej pichla ten teplomer a chúdatko tak jej to vystrelilo,že má celú okakala 😀 --nevedela som,či mám ratovať seba,alebo ju 🙂 😀 ....
túto noc sme mali zase horor zo zaspávaním--zaspala až o 23.20hod a to nespala od 16.30hod--len sem tam si zdriemla a na chvíľku zatvorila očká....
nenechala som ju vyplakať a takto to dopadlo....ja som to vzdala už o pol 11. a nasratá som ju položila do postieľky--nech si plače --manžel vstal a do hodiny sa mu to podarilo--mne už ruky odpadávali a chrbát som si ani necítila a to nehovorím o tých mojích nohách--ja neviem,čo mám s nimi--hlavne s kolenami
@udada ..ja ten espumisan dávam vždy až večer,ked ideme spať a to dávam tých 25kvapiek....niekedy sa stane,že jej ho dám aj nad ránom,ked vidím,že dlho tlačí....inak je aj tvoja malinká taká hlučná ako tá moja?---v noci ,ked tlačí,alebo sa len naťahuje,tak vydáva hlučné pazvuky a dokonca aj pri kojení---a v izbe sa to len ozýva 😀
@nivejkajee ďakujeme aj za pusinku 😉
sama som zavolala doktorke a ona chcela v ten deň keď som jej volala len som nemala naušnice... 😉
inak dnes sme si pekne pospali sme naposledy boli o 5hod hore a potom sme vstali o09:30 🙂 😀
@mysenac aj nasa Sonicka krasne drzi hlavicku hlavne ked ju davam odgrgnut, tak ju ma pevne hore a to nikdy nebola na brusku, kedze mala zlomenu klucnu kost. Inak s tym teraz bojujeme, nepaci sa jej na brusku ale viem,ze by som ju mala nan davat, kvoli ,posilnovaniu chrbatika hmm no len ked ona sa tak trapi chuda moje a nepaci sa jej to, tak place ☹
@mysenac keď ju držím cez rameno, tak hlavičku pekne drží, ale ešte ju nemá takú stabilnú, tak jej ju ešte pridržiavam, aj keď ju dávam na bruško, tak ju už drží vzpriamene chvíľku, ale ešte tiež nevydrží dlho. Takisto aj pri kúpaní si ju drží. Len keď je na chrbátiku, tak ju vôbec nedvíha a už by asi mala, lebo sa ma na to pýtal ortopéd.
baby máte už kúpené odsávačky do nosíka?...mne tak malá krochká a dnes ráno som jej pucovala nosík,ale s tou ručnou odsávačkou--a vôbec sa jej to nepáčilo,ale niečo sa mi podarilo...
ja som najprv chcela na vysavač,ale nechce sa mi ho potom stále vyťahovať- a je to také drastické--videla som to na vlastné oči...najskôr by som prijala elektrickú--viete mi poradiť?
@nivejka tak to ste si včera zase užili, inak strašne je zlatučká v tom mikulášskom, taká na zjedenie
- no ja si musím zaklopať, včera sa stal asi zázrak, malú som okúpala, potom sa napapala a pekne zaspinkala na prsníku, tak som ju dala do postieľky, zobudila sa o deviatej, zase som jej dala papať a zase zaspinkala a predstav si, spinkala stále, včerajšok bol absolútne bez revu, dokonca mi nerevala ani po kúpaní - začne vtedy, keď ju vyberiem z vody. Normálne som neverila.
Aj moja vydáva strašné zvuky, mm keď to počuje, tak ju vystrašene sleduje, že čo sa deje, ale ja som si už zvykla. Dokonca aj zo spánku ju je počuť. Najviac sa mi ľúbi, keď sa aj nahlas rehoce zo spánku, vtedy je strašne zlatá, už sa teším, kedy si bude džavotať a bude sa na mňa usmievať, ale ešte stále nič. No musím si počkať, veď bola predčasne narodená, tak aj tým to má trošička posunuté.
@mysenac no mne začali teraz nejak vypadávať vlasy, ale myslím, že to je tým, že som si ich farbila a fúkla som si nie jednu, ale dve farby, lebo predtým mi to vôbec nechytilo. Aj malej hrozne vypadávajú vlásky, dokonca som jej včera holdovala v pusinke, čo aj tam mala jeden, ale nakoniec ho prehltla, tak som sa zľakla, že či jej to nemôže nejako uškodiť.
@bonninka diky moc..muz ma s tym otravoval hadam rok a ked sme vcera boli v poradni a reku ideme kuknut aj do mesta tak som sa rozhodla ze teda idem si aj nastrelit ked uz ideme okolo obchodu kde to nastreluju 😅 a muz ma odvtedy vola " bojovnica" 😀 a "odvazna zena"
no to mohol po porode nie? 😀

@horalka777 jasne ale myslela som to v tej suvislosti ze ked ma babo iba susniky...ktore vidim a nejdu mi vytiahnut stetockou..ze tie susne poodsavat