icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky aha dobre lebo máme ich strašne veľa od svokry a je mi ich ľúto nechať zhniť

ja už týždeň aj dačo nemám ani jeden štich hihi a špiním málo 😉 že asi jednu vložku mám celý deň haha alebo dve 😉

ziza55
18. nov 2010

@jana_toky jani my mame na jednej strane toho tlaciva miesto kde to vyplni gyndos a na druhej strane pediater..mrkni si to tlacivo este raz

malemimi
18. nov 2010

@ziza55 aha a to si bola na tej vazovovej pre tlaivo?

ziza55
18. nov 2010

@malemimi no to bol drahy v ten den ako bol vybavit rodny list...na vazovovej mu dali 3tlaciva...jedno na rodinne pridavky,druhe na prispevok pri narodeni a tretie na priplatok k prispevku ci ako sa to vola..ku kazdemu treba dolozit rodny list kopiu...a na tom jednom tlacive su kolonky na opeciatkovanie aj od gyndosa aj od pediatra...ja vsetko vybavim naraz...ked si to dam bud.tyzden opeciatkovat

malemimi
18. nov 2010

@ziza55 lebo ja mám tieto tlačiví a aj som tam videla take že od gyn a aj pediatra tam treba niečo napísať ale som myslela že ešte iné tlačivo je...

ziza55
18. nov 2010

@malemimi no co ja viem tak staci ked ti to tam orazi a basta...ved je tych tlaciv milion tak by ma piclo keby este nejake ine trebalo 😀

malemimi
18. nov 2010

http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por... toto si otvor a tam je pridavok k prispevku dieteta a tam je aj od gyn aj od doktora to staci tdeda kukni ci to je ono.ďakujem

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
ale v tom tlacive na to nie je ziadne miesto...

jana_toky
18. nov 2010

@ziza55
som to pozrela, ale mam len jednostranne pre pediatricku. Do kelu, asi mu dali blbe tlacivo, resp. take, ktore nemalo obydve strany ☹

jana_toky
18. nov 2010

@ziza55
Zuzka prosim ta, nemas nahodou moznost to nejako oscanovat a poslat mi to. Misko v praci to nevie oscanovat??? 🙂

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky toto čo som písala zize a dala sm tam link tak tam je aj od pediatra a aj od gynda dole uplne dve kolonky

malemimi
18. nov 2010

aha tam je iba jedno potvrdenie lekára a druhe neviem ☹ a ani neviem od ktorého lekára asi pediatra

yvett14
18. nov 2010

@horalka777 Díky moc za radu. Skúsila som ten harmančekový čaj a pomohlo, maličká ho pila s nutrilonom namiesto vody som zarábala a dala som jej vypit 20 ml a išlo to chvála Bohu dobre, dnes ráno sme si už našli riedkejšie ako bobky. tak som rada. A fakt dakujem za rady

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi aha, ja mam trochu ine tlacivo, ale teda vyuzijem toto. Kolonku pre lekara dam potvrdit na gyne a od pediatricky prilozim zvlast, to nam dali na urade.
vdaka
😉

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky jee normálne si ma potešila že som ti poradila haha 😀 😀

malemimi
18. nov 2010

holky to je v prdeli rano som bola strasne unavená no len mala nespala ta ☹ k som bola s nou hore zaspala mozno na pol hodku sli sme von a teraz haja a mne nejde a zase budem mrtva vecer a to som chcela kuk tv a byt s mm ked pride s prace..-..

udada
18. nov 2010

baby pošlem vám to tlačivo čo vám chýba, pošlite mi váš meil

udada
18. nov 2010

všetky tie tlačivá, čo potrebuje sú tu: http://www.employment.gov.sk/DIS/dis/index.php?... , hľadajte v "štátnych soc.dávkach" a v "potvrdeniach"

ziza55
18. nov 2010

@jana_toky jani tak vybavene?asi uz netreba scanovat...vsak?

malemimi
18. nov 2010

@udada ďakujeme

udada
18. nov 2010

@malemimi neni zač 😉

ika33
18. nov 2010

@malemimi, @jana_toky - to tlačivo čo je tam v prílohe (link) som mala pre gyndoša a ešte jedno mi dali pre pediatra. obaja mi to orazili a tak som to zaniesla na úrad. Ja som si to dávala oraziť lekármi presne 28 deň od narodenia malej a hneď som to bola aj zaniesť. Bolo to 8.11. a už mi nabehli aj korunky na účet. 😀

majka1981
18. nov 2010

@horalka777 dakujeme 🙂 . Ano, je tu uplne iny pristup k porodu, ja som nechcela ostat v nemocnici cakat na kontrakcie, pokial je vsetko v poriadku. Doma som sa dobre uvolnila a o par hodin sme sli tam znovu. A meno sme vybrali spolu s manzelom, ale on bol viac za to meno 😉

malemimi
18. nov 2010

@ika33 hej dakujeme 🙂

majka1981
18. nov 2010

Baby tu v Rakusku nam povedali uz v nemocnici, aj Hebamme to potvrdila, ze dietatko sa nemusi ani olejovat ani natierat, lebo to este netreba. Iba na ritulu sa ma dat krem, ale len ked je cervena a kupat tiez nemame v ziadnom sampone nic. Zatial to aj tak robime.

Ja stehy mam este vsetky ☹ a rana ma este vela krat pali, vlozky mi uz idu na nervy, niekedy si nedam a riskujem krvave gatky, aby sa mi to rychlejsie zahojilo. Predsa ked sa tam dostane vzduch, tak sa to zahoji rychlejsie.

@malemimi ja som zatial banan papala len raz, a nezapieklo ma a ani Sebastianka 😉

majka1981
18. nov 2010

Lekarka nam dala na brusko SAB Simplex kvapky - uzivate ich niektora? Ja velmi nie som za tu chemiu a nepaci sa mi, ze sa musia brat 3x denne pred kojenim. Zatial som mu ich dala len 4x ale uvazujem to skusit bez nich...

malemimi
18. nov 2010

@majka1981 tak to je super! 😉

bonninka
18. nov 2010

@emily327 aj já nedávám Espumisan 😉 zatím si vystačíme s feniklovým čajem 😎

zuzana_m
18. nov 2010

@jana_toky
@malemimi dakujem bambulky 🙂 no bola som,ale neviem ešte vysledok,napise mi mail....ale nemam dobry pocit :( no uvidim....
inac baby,hambim sa to napisat,ale my sme uz mali sex 😅 , bala som sa ako koza noža ,ale tak šlo to....po prvom porode to bolo milion krat horšie....

bonninka
18. nov 2010

@ziza55 Zuzi, tys nakonec šla jinam? Jsem to nějak nezachytila,...Co se stalo? To kvůli té sestře?