Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
holky inak som si všimla mne sa už ku koncu tehu ako som tak začala moc priberať tak sa mi začali kriviť nechty na nohách ale nejak som tomu nevenovala pozornosť a teraz je to horšie nie všetky ale niektoré sú také do žlta a fakt aj také krivé a neviem čo mám robiť fakt je to také škaredé na jedném mám ako nie taký tenký necht ale taký tučnejší...čo to môže byť?
@vejinka no inak aj ja som mala väčší strach než to bolí a aj u gyndy som sa pýtala či to bude bolieť a ona kukla na mňa že prečo by ma to malo bolieť ...a aj tak som sa bála strašne.... no a dnes sme to skúšali a nešlo to ma to bolelo na tej jednej strane ale skúsime to ešte neskôr
@vejinka no asi tak haha ale aj ja by som chcela ale stále mám taký blbí pocit že malunká išla tade von a neviem možno preto že tam bola a tak neviem 😀
inak sommala taký blbí sen túto noc že ma kopalo v brušku dačo a hmýrilo sa ale mala som takéto bruško ako teraz a som sa pýtala mm že čo to je a on že nevie a že som kričala a bála sa že čo to tam mám čo sa mi tam hýbe a potom som sa zobudila 😀 😀 😀
holky chcem si objednať túto šatku čo na to hovoríte? farba G20alebo G26 .
len nchápem tie velkosti, ako konfekčná veľkosť čoho? pása?
inak moje dieťatko ešte stále spí....
@malemimi par don stránka je http://www.noseniedeti.sk/babysatky/girasol/gua...
Ahojte kočky.
Sa ozývam po dlhšej dobe. Ako sa máte? Čo detičky?
My sa máme celkom fajn. V piatok ideme na kontrolu nožičiek prvý krát, tak dúfam, že bude všetko v poriadku. No a budúci týždeň chcem navštíviť gyn. som zvedavá čo povie. Ešte stále ma tam dole pobolieva. Krvácať nekrvácam už veľmi dávno, to som iba v nemocke a potom som iba špinila asi 2 týždne a konec , našťastie, lebo ja a vlohy to je kríž. Stále na z nich všetko svrbí a to som už vyskúšala už asi všetky druhy.

@vejinka haha no to je na ho...o fakt ...ja som to tiež zažila a mám také lehátko a to som mala medzi dverami a nohou som ju kolísala 😀 ale že by sa mi dobre srial...o 😀 😀