icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
24. nov 2010

@vejinka haha no to je na ho...o fakt ...ja som to tiež zažila a mám také lehátko a to som mala medzi dverami a nohou som ju kolísala 😀 ale že by sa mi dobre srial...o 😀 😀

malemimi
24. nov 2010

@nivejka ☹ no skúšali sme to hneď ☹ ale zle nedobre...niečo ma tam v nútri bolí ... ☹ takže prd s toho ale keď tam dal prst tak v poho ...ale ôen na jednej strane má to ťahá a to na druhej stane kde nemám zašité...takže nechaem 😖 😢

malemimi
24. nov 2010

@ziza55 no oni mi tam povedali tak že ako som sa dohodla s pediatričkou , a pedi.mi povedala, že mám baliť tak balím 🙂 😉 a pediatrička ten papier nechala mne lebo ešte s tým papierom pôjdem ešte raz na kontrolu ...

malemimi
24. nov 2010

@ziza55 fúú tak to pekne priberáte my keď sme odchádzali s pôrodky mala 49cm a 3410g a dnes máme 55cm a 4610g

ziza55
24. nov 2010

@malemimi takze priamo na antolskej ti nedali nejake vyjadrenie ze ci balit alebo nie...ze ci je vsetko ok

malemimi
24. nov 2010

@ziza55 no povedali že je to v norme a keď som sa opýtala či baliť povedali hento...

malemimi
24. nov 2010

holky inak som si všimla mne sa už ku koncu tehu ako som tak začala moc priberať tak sa mi začali kriviť nechty na nohách ale nejak som tomu nevenovala pozornosť a teraz je to horšie nie všetky ale niektoré sú také do žlta a fakt aj také krivé a neviem čo mám robiť fakt je to také škaredé na jedném mám ako nie taký tenký necht ale taký tučnejší...čo to môže byť?

malemimi
24. nov 2010

@ziza55 a áno dali mi tam tlačivo s ktorým tam pôjdem na kontrolu

vejinka
24. nov 2010

@malemimi no to je sila..ked teba to boli mna asi klepne pri sexe cezo mna sla 36cm hlava no takze sa mam na co tesit..ale chut by bola len strach je vacsi a netusim ci tam mam este stehy alebo ee ked si tam chytim tak to boli 🙄

vejinka
24. nov 2010

@malemimi a prave som sa vytoto..to je ulava.. 😀

malemimi
24. nov 2010

@vejinka no inak aj ja som mala väčší strach než to bolí a aj u gyndy som sa pýtala či to bude bolieť a ona kukla na mňa že prečo by ma to malo bolieť ...a aj tak som sa bála strašne.... no a dnes sme to skúšali a nešlo to ma to bolelo na tej jednej strane ale skúsime to ešte neskôr

vejinka
24. nov 2010

@malemimi takze dnes mas sukaci den? 😀 😀 😀

malemimi
24. nov 2010

@vejinka haha to ti verím ja som s tým mala problém po pôrode ...keď mi trebalo musela som utekať lebo som sa skoro posr. nevedela som to udržať a som aj cítila takú divnú bolesť v šuške

malemimi
24. nov 2010

@vejinka no asi tak haha ale aj ja by som chcela ale stále mám taký blbí pocit že malunká išla tade von a neviem možno preto že tam bola a tak neviem 😀

inak sommala taký blbí sen túto noc že ma kopalo v brušku dačo a hmýrilo sa ale mala som takéto bruško ako teraz a som sa pýtala mm že čo to je a on že nevie a že som kričala a bála sa že čo to tam mám čo sa mi tam hýbe a potom som sa zobudila 😀 😀 😀

vejinka
24. nov 2010

@malemimi fuj blby sen 😅

malemimi
24. nov 2010

@vejinka no to mi hovor...

no pokus o sex bol zlý...nejak ma to tam bolí ☹ 😢 ch jaaj už by som chcela aby ma tak dobre vybúchal jak opi...u 😀 😀 😀

malemimi
24. nov 2010

holky chcem si objednať túto šatku čo na to hovoríte? farba G20alebo G26 .

malemimi
24. nov 2010

len nchápem tie velkosti, ako konfekčná veľkosť čoho? pása?

inak moje dieťatko ešte stále spí....

ika33
24. nov 2010

Ahojte kočky.

Sa ozývam po dlhšej dobe. Ako sa máte? Čo detičky?
My sa máme celkom fajn. V piatok ideme na kontrolu nožičiek prvý krát, tak dúfam, že bude všetko v poriadku. No a budúci týždeň chcem navštíviť gyn. som zvedavá čo povie. Ešte stále ma tam dole pobolieva. Krvácať nekrvácam už veľmi dávno, to som iba v nemocke a potom som iba špinila asi 2 týždne a konec , našťastie, lebo ja a vlohy to je kríž. Stále na z nich všetko svrbí a to som už vyskúšala už asi všetky druhy.

malemimi
24. nov 2010

@ika33 fúha tak to je zlé..budeš musieť používať asi látkove 😉

ika33
24. nov 2010

@malemimi nie tampón to istí 😵

malemimi
24. nov 2010

@ika33 aha haha 😀 😀 😀 a to ti nerobí zle?

ika33
24. nov 2010

@malemimi ideš si kupovať šatku? aj ja by som chcela, tak potom keď ju už budeš mať daj info aká je a akú veľkosť si si zobrala

ika33
24. nov 2010

@malemimi nie predstav si

malemimi
24. nov 2010

@ika33 a čo tabuľka už skončila ..si nerobila že komu sa čo narodilo a tak? 😉

malemimi
24. nov 2010

@ika33 no ešte žiadnu potrebujem poradiť neviem čo je to tá konfekčná veľkosť ale chcem to stihnuť tento mesiac lebo majú akciu

vejinka
24. nov 2010

@malemimi odporucam asi najvacsiu sak na konci stranky dole mas ake uvazy sa daju robit z akou dlzkou satky takze najlepsie je 5 metrov koli tomu ze spravis vsetky uvazy 😉

malemimi
24. nov 2010

@vejinka no hej ale tam je aj ta konfekcna velkosť a to je co presne?

vejinka
24. nov 2010

@malemimi jaaaj no 36 je utla mala postava 42 je normalna tak 180cm a vaha cca 75kg a nad 42 je baculka 😉