icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
25. nov 2010

takéto to máme....

malemimi
25. nov 2010

@nivejka haha to sa aj mne VEľA KRáT STALONSOM MYSLELA žE MA PPICNE 😀

malemimi
25. nov 2010

no nie je to takto moc vidieť ...=(

emily327
25. nov 2010

@lenkaoravcova super, presne ako my 😉 O starost menej,ze?

emily327
25. nov 2010

@malemimi ano a bolo to citit hnisom 😢 ale iba na uskach ☹

emily327
25. nov 2010

@malemimi presne taketo sme mali aj my. ako to vidno na tvojej foto

malemimi
25. nov 2010

@emily327 no ale jej to nesmrdká len to má takéto suché chrastičkové a asi ju to svrbí lebo si to niekedy o mňa otiera ako si odgrgáva ... ☹ ale zbehnem zajtra tej kožnej nech mám pokoj a kľud na srdiečku a nech jej niečo na to dajú...
a s čoho to je , Ja som myslela že s toho after eight čo som jedla..

malemimi
25. nov 2010

@emily327 inak prepač že som ti tak volala včera...len sme to nevedeli nájsť a potom som našla papierik čo som si robila poznámky kam ísť a tam som mala aj číslo tak som tam volala a povedala nám kde to je...a to sme išli pešo potom lebo s autom niekde zaparkovať bol problém tak sme parkovali pri bytovkách a pešo sme si to odšliapali záhradnicku 153 a 31 haha kusisko .... 😀 😝

emily327
25. nov 2010

@malemimi pohoda nevadi, len ma mrzi,ze som ti nepomohla. Ale hlavne,ze ste to nasli cmuk

malemimi
25. nov 2010

@emily327 ale čo si nemusí ťa nič mrzieť..nemajú to mať takto rozhádzané ako pakovia a majú to mať poriadne označené!!!
cmuk 😀

mona777
25. nov 2010

@udada odporúčam ti sledovat jej medzi nožičkami či tam nemá hrudky - takto začínal moj malý, nespal celú noc ale potom už ani cez den a bol z toho pruh ☹

mona777
25. nov 2010

ahojte mamičky, potrebujem tvrdý syr - som sama doma a pripravila som si cestoviny na zapečenie a zistila som že nemam syr - čo teraz?

lenkaoravcova
25. nov 2010

@emily327 no sa tesim velmi 🙂

ziza55
25. nov 2010

caute kocky...dnes bola u mna na navsteve bonninka...pozdravuje vas...odfotili sme svojich drobcov tak prikladam foto 😉

ziza55
25. nov 2010

dvaja oktobrovi modri konikovia 😀

jana_toky
25. nov 2010

@malemimi
no ano, su zltkaste tie chrasticky. Staci ist podla mna pediatricke, aby ti nieco dala, ale na tych ockach to bude trochu problem to mazat ☹ . Ma toho vela na ockach?

jana_toky
25. nov 2010

@ziza55 jeeeej, ti su zlatuckiiii. Krasne velke babatka 😉

jana_toky
25. nov 2010

@malemimi fuuuha, tak to nie je nic moc, radcej chod tej koznej zajtra

ziza55
25. nov 2010

@mona777 no ja som si dnes spravila kafe a zistila som ze nemam mleeeko 😀 a bez mlieka nevypijem 😖 ..a drahy cely den v praci a podvozok od kociara zabudol vylozit z auta tak som nemohla ist ani do obchodu...hruuuza

alex1983
25. nov 2010

@magdalenocka ani mi nehovor 🙂 ved ani nestiham sledovat ako to rychlo uteka, ved sme stale v jednom kolobehu 😝 no nastastie uz som sa do toho dostala a uz mame zabehnuty svoj system 😉 A vy ako, pohoda? Kojis?

nivejka
25. nov 2010

@ziza55 ....jéééééj baby to ste pekne vymysleli----sú ako súrodenci 😀 😀
len neviem ktorý je tvoj 😀 a ktorý bonninkin 😀
ale kráááááásne 🙂 🙂

nivejka
25. nov 2010

@ziza55 ...nemala si mliečko? 😀 --mala si si streknúť zo svojho 😀

mona777
25. nov 2010

@ziza55 krásne babatká 🙂

udada
25. nov 2010

@mona777 no vidíš to ma ani nenapadlo, zajtra idem určite k detskej, nech sa na ňu pre istotu pozrie, nech mám pokoj na duši a navyše malá soplí

@nivejka cez deň je to práveže v pohode, tak ako píšeš ty, tiež večer tŕpnem ako bude spať a koľko zase budeme hore

baby ináč dnes som kúpila tú odsávačku na soplíky na vysávač (stála 15 eur) - je to fajnové, vysávač som dala úplne na najslabšie, malá sa ani nebála, vôbec pri tom neplakala. Myslela som si, že je to niečo hrozné, ale úplná pohoda. Teraz mi spinká, sme sa okúpali, predtým bola 3 hodiny hore, tak uvidím ako bude spinkať.
Chúďa moje je nachladnutá, má soplíky, teplotu zatiaľ nemá - klop,klop,klop. Zajtra idem detskej, tak uvidím, čo povie. Dúfam, že nebude viacej chorá, ešte to by mi tak chýbalo, šak už teraz dosť chrapčí z tých soplov. ☹

udada
25. nov 2010

@ziza55 ako je malý s tými soplíkmi, čo mu s tým robíš, myslím len mu to odsávaš? díky

malemimi
25. nov 2010

@ziza55 jeeeeeeeeeee no tí sú sladký!!!!!!!!!!! 😀 😀
haha tak tak mala si zo svojho streknúť... 😀 😝
no inak tiež neviem ktorí je ktorí takto 😀

@jana_toky no pôjdem radšej ... 😉

ziza55
25. nov 2010

@nivejka moj je ten maco 😀

mona777
25. nov 2010

musím vam ukazat mojho malého Dada ako spinká po prechádzke z vonku - takže Davidko po vychádzke 😎 😉

mona777
25. nov 2010

ahaaaa ešte tá fotka 🙂

mona777
25. nov 2010

@ziza55 ale vašim nekonkurujem, tí sú naozaj podarení 🙂