Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova super, presne ako my 😉 O starost menej,ze?
@emily327 no ale jej to nesmrdká len to má takéto suché chrastičkové a asi ju to svrbí lebo si to niekedy o mňa otiera ako si odgrgáva ... ☹ ale zbehnem zajtra tej kožnej nech mám pokoj a kľud na srdiečku a nech jej niečo na to dajú...
a s čoho to je , Ja som myslela že s toho after eight čo som jedla..
@emily327 inak prepač že som ti tak volala včera...len sme to nevedeli nájsť a potom som našla papierik čo som si robila poznámky kam ísť a tam som mala aj číslo tak som tam volala a povedala nám kde to je...a to sme išli pešo potom lebo s autom niekde zaparkovať bol problém tak sme parkovali pri bytovkách a pešo sme si to odšliapali záhradnicku 153 a 31 haha kusisko .... 😀 😝
ahojte mamičky, potrebujem tvrdý syr - som sama doma a pripravila som si cestoviny na zapečenie a zistila som že nemam syr - čo teraz?
@emily327 no sa tesim velmi 🙂
dvaja oktobrovi modri konikovia 😀
@magdalenocka ani mi nehovor 🙂 ved ani nestiham sledovat ako to rychlo uteka, ved sme stale v jednom kolobehu 😝 no nastastie uz som sa do toho dostala a uz mame zabehnuty svoj system 😉 A vy ako, pohoda? Kojis?
@mona777 no vidíš to ma ani nenapadlo, zajtra idem určite k detskej, nech sa na ňu pre istotu pozrie, nech mám pokoj na duši a navyše malá soplí
@nivejka cez deň je to práveže v pohode, tak ako píšeš ty, tiež večer tŕpnem ako bude spať a koľko zase budeme hore
baby ináč dnes som kúpila tú odsávačku na soplíky na vysávač (stála 15 eur) - je to fajnové, vysávač som dala úplne na najslabšie, malá sa ani nebála, vôbec pri tom neplakala. Myslela som si, že je to niečo hrozné, ale úplná pohoda. Teraz mi spinká, sme sa okúpali, predtým bola 3 hodiny hore, tak uvidím ako bude spinkať.
Chúďa moje je nachladnutá, má soplíky, teplotu zatiaľ nemá - klop,klop,klop. Zajtra idem detskej, tak uvidím, čo povie. Dúfam, že nebude viacej chorá, ešte to by mi tak chýbalo, šak už teraz dosť chrapčí z tých soplov. ☹
musím vam ukazat mojho malého Dada ako spinká po prechádzke z vonku - takže Davidko po vychádzke 😎 😉

takéto to máme....