icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
25. nov 2010

@nivejka jeeeeeeeeejda moja vidis to...ani ma nenapadlo...pre draheho nie som ine ako mliekarnicka...a ked potrebujem..tak zaimprovizovat neviem...chi

ziza55
25. nov 2010

@udada vies co cicus..nejak nam to spontanne preslo...striekala som mu ten otrivin baby care a olynth a odsavala o dusu 😀 ...ked som bola v poradni tak som vravela lekarke ze nech ho dobre popocuva...ci mu tie sople nesadli nizsie ale nic nepocula..ze je to ok..ale ze nemam odsavat vravela,ze take male babatka nemaju velke susniky a sopliky...ale ja som mu take susniska tahala...ze normalne odsavacku upchali...chi

ziza55
25. nov 2010

@udada neboj aj moj maly strasne chrapcal...som sa bala ale preslo to,..drzim palce nech vam to prejde...nad ranom to bolo u nas najhorsie vzdy...zvlhci si vzduch v izbe hlavne na noc...a pred odsavanim vzdy nastriekaj do nosteka sprej aby to slo lepsie...a este stym odsavanim...ked mi to neslo na minimum...tak som dala vacsi tah 😀

ziza55
25. nov 2010

@mona777 jeeeeeeej...aky je podareny...chutnucky...a spokojny 😉 kolko vazi?

ziza55
25. nov 2010

@mona777
@malemimi
@udada
@nivejka
@jana_toky baby a take boli tie nase decka zohrate...ked reval jeden..zacal aj druhy..potom boli ticho obaja zrazu a my kukame..hlaavy doprava a uprene obdivovali moj staccionarny bicykel...xi...ako keby sa dohodli betari

ziza55
25. nov 2010

baby tie ktore kojite a nedokrmujete ...davate babatkam aj cajik feniklovy trosku?a ak ano tak kolko a kedy a cez flasu alebo po lyzickach?lebo nas trapia tie koliky stale viac...masirujem...davam espumizan ale som rozmyslala ci by nepomohol aj cajik

tanija133
25. nov 2010

Dievcata, dnes som bola v obchode na Liscich nivach, maju aj internetovy obchod ze www.latkovky.sk, a oi tam maju aj velky vyber satiek a nosicov, tak ze to tam idem poskusat aj s Miskom , skusala som satku, aj mi to uviazali,a krical, tak sme vyskusali nosic Manducu a zasa krical...Ked som si ho prevesila na chrbat , tak tam sa az upokojil...Asi si to hodim, ked nebude chciet byt ani v nosici 🙂 Vasym krpcom sa paci v satkach alebo v nosicoch? Bolo to tak odzaciatku, alebo postupne si zvykli?

tanija133
25. nov 2010

@mona777 Dubacik, spachtos jeden, vzdy ked ho vidim spinka.... 😉

tanija133
25. nov 2010

@ziza55 Dubaci krasni... 😉

tanija133
25. nov 2010

Tu je moja laska, vcera sme boli na vitani obciankov Noveho mesta, cele mi to prespal, tak som si ho aspon doma odfotila mojho tucniacika.... 🙂

ziza55
25. nov 2010

@tanija133 no riadny valibuk misulko 🙂 fesacisko

stanka02
25. nov 2010

@tanija133 ahoj, nakoniec sme tu Manducu kupili, no doma v nej nechcel byt ani za svet zatial. Takze ju mame doma 🙂 Zajtra to skusim znova a dufam, ze tam bude chciet byt, vsak v obchode sa mu tam pacilo. Teraz buva u tata na bruchu, lepsie ako manduca. 😀

udada
25. nov 2010

@ziza55 oki, tak jej budem odsávať tie soplíky jak divá 😀 😀 😀
ja dávam malej, keď ju trápi bruško jednu čajovú lyžičku, to je asi 1 ml. Pijávala som ho sem tam aj ja. Ináč pijem všelijaké čaje, kde už fenikel je.

tanija133
25. nov 2010

@stanka02 ja si myslim, ze ked tebe je pohodlna Manduca, ze maly si nakoniec zvykne, len treba asi trenovat.... 🙂 aj ja som sa v nej velmi dobre citila, lepsie ako v satke. Dubaci maly, cvicia s nami, ani v nosicoch nechcu byt... 😉

tanija133
25. nov 2010

@ziza55 On vyzera velko na fotkach, v skutocnosti nie je az taky...)))ale liciska ma poriadne aj tak, ved aj tvoj je taky macko...... 😉

hirunka
26. nov 2010

caute baby.........aku ste mali noc..........mne mala spala od osmej az do pol stvrtej rano........nie je to aj vela? cez den toho sice vela nenaspi..........dnes ideme pediatrovi tak som zvedava ci sme nieco pribrali

hirunka
26. nov 2010

baby toto som objednala malej

hirunka
26. nov 2010

a toto k meninam samozrejme s jej menom

emily327
26. nov 2010

@ziza55 krasne babatka 🙂 Ja kojim a nedokrmujem a ziaden cajik nedavam. Pri plnom kojeni, netreba nic ine ako mliecko. 😉 To babatku uplne staci.

emily327
26. nov 2010

@ziza55 hm no nam na koliku zabera acidko. Fakt som tomu neverila, ale moj mm do mna vzdy tlaci, ze si daj aby mala dobre kakala. A u nas to funguje. Ja si dam a mala nema problem s kakanim ani prdkanim. A este skus, kupili sme v lekarni taky gel na brusko, ktory pomaha uvolnit prdiky. Bupik sa vola. Ja vela s malou cvicim s nozickami ked ju trapi brusko, nadvihujem jej zadocek blizsie k brusku a nejako to vzdy zaberie a este mame jednu polohu teraz, ktora vzdy pomoze. Babatko je oprete o ruku ako ked kojis ale je viac do von ako keby sedelo bokom na tebe. Ritku ma medzi tvojimi nohami a je akoby pritlacene k sebe. Vyskusaj 😉

malemimi
26. nov 2010

@ziza55 haha no to muselo byť zlate!!! 😀 😀 😀

malemimi
26. nov 2010

@ziza55 no nie nič nedávam nechce možno skúsim aj teraz ale neviem či bude chcieť..
@tanija133 haha no zlatý!!!!
@hirunka no moja malá spala po 4 hodiny... 😀 😀 :- jee aj ja chcem s menom...odkiaľ to máš?

malemimi
26. nov 2010

@emily327 Aj ja som si kupila teraz aciko a jem každý deň sušené slivky! 😉

malemimi
26. nov 2010

@jana_toky ahoj no boli sme u kožnej a dala nám salycilovu masť je to alergická reakcia na čoko vajcia a mlieko tuším takže nič také nejesť... ☹ a natierať to mám 3-4hod pred kúpaním a potom to umyť v vodou... ty to má ako a čo nesmieme ešte jesť...
a povedala mi že to prejde že to nie je nič vážne ,že to býva

hirunka
26. nov 2010

@malemimi je to zo stranky www.bess.sk

malemimi
26. nov 2010

@hirunka a vieš mi povedať ako to tam funguje či mám študovať? 😀

hirunka
26. nov 2010

@malemimi velmi jednoducho........pridas do kosika a tam mas potom jednotlive kroky co mas robit pekne ta to navedie........a do kolonky vlastny text das meno dietata ale vsetko tam je napisane

malemimi
26. nov 2010

@hirunka treba sa zaregistrovť?

malemimi
26. nov 2010

tam je teda krásnych vecí... 😲 😝 😀 dik za stránku už som sa aj zaregistrovala... 😉

malemimi
26. nov 2010

@hirunka škoda že nemajú zimné čiapky ☹