icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
26. nov 2010

@malemimi no skoda.......ale tato je jarna takze super lebo zimne mame ........skor na jar sa zide 😀.......a kedze mala ma v januari meniny tak som to hned objednala 😀

malemimi
26. nov 2010

@hirunka haha no super tak pekný darček...inak nie je do zle že má meno na čiapke vieš vonku aby každý vedel že sa tak volá... ja by som mala zlý pocit...vieš...

ale super veci tam sú a superj je že je tam aj meno našej malej aspoň viem ako to vyzerá =)

hirunka
26. nov 2010

@malemimi tak je to urcite haluz s tym menom.........tak my mame aj dvor takze aj ked len tu bude s tym behat alebo ked pojdeme k nasim na zahradu a tak

malemimi
26. nov 2010

@hirunka hej hej .. 😉 no je mne sa to strašne páči ... 😉 fakt super stránka..!
moja malunká mi spí od 7:50 čo sme išli doktorke...a stále je v kočíku...a neviem či ešte zbehneme dnes von lebo je kosa...čo myslíte?

hirunka
26. nov 2010

@malemimi no ja idem poobede k doktorovi takze budeme mat prechadzku zaroven 😀

malemimi
26. nov 2010

@hirunka no dnes ako príde mm domov tak ideme vyberať 😀 a asi aj pre druhých na Vianoce mám malé krstiantko Simonku tak asi jej dáme spraviť niečo 😉
dik za stránku haha ...jaká radosť že? 😀 nemáš ešte dáku 😝 🙂

malemimi
26. nov 2010

@hirunka hmm no ja to len nechcem prehnať pre istotu ešte máme len 6tt 3dni 😀

a dnes som bola v obchode a tá za pokladnou zakašlala a normálne som cítil ako ten vzduch rovno na mna išiel vieš taký prievan...som myslela že ma jeb..e , hneď som si doma umyla tvár

hirunka
26. nov 2010

@malemimi no vsak jasne netreba to prehanat..........ked ste boli rano vonku tak to stacilo............ja som vcera manzelovi objednala darcek k vianociam...........dve knizky........heh nech cita bude 3 tyzdne doma cez vianoce tak sa aspon nebude nudit 😀

jana_toky
26. nov 2010

@malemimi
no, aspon, ze to nie je nic vazne. Ale pekne teraz obmedz tu coko a podobne... 😉

malemimi
26. nov 2010

@hirunka no radšej 😀
jee no ten sa má a to obe veci ...to môj mm nemá už ani dovolenku ☹
nerobí vo VW? 😉 😉

malemimi
26. nov 2010

@jana_toky a nevieš čo všetko nesmieme ja som si asi všetko nezapamäntala...viem že vaječné mliečne a čokolády...ale či ešte dačo.. ☹

hirunka
26. nov 2010

@malemimi nie, je zivnostnik

malemimi
26. nov 2010

@hirunka jáj hihi 😀

emily327
26. nov 2010

@malemimi hm no tak to je divne, kazdy lekar tvrdi na ten isty exemik nieco ine. Mne lekar hned povedal.ze vie o co ide - nezapamatala som si nazov toho ako to nazval a povedal,ze to treba iba natierat, nechat 30 minut posobit a potom vyskrabat. Ja jej to cistim gazou alebo plienockou. Ale alergia? To by ma nenapadlo, lebo ma to 90% deticiek. Hmm

udada
26. nov 2010

dnes som bola s malou u detskej, no nebola tam moja doktorka, zastupovala ju jej mama, tak nám dala kopu liekov, úplná paráda, už teraz ich má malá dosť. Čo sa týka toho spánku, nič nové som sa nedozvedela, poprosila som ju, nech malej pozrie bruško, prípadne či nemá herniu - pruh, všetko je našťastie v poriadku. No tak počkám do utorka, vtedy máme poradňu, tam sa opýtam mojej doktorky. Sestrička aj skúšala ušká, či tie ju netrápia, ale nič, vraj, či ju nebolí bruško, ale to viem určite, že nie.

mona777
26. nov 2010

@ziza55 no nie je velmi tažký - minulý týždeň mal 4620g 😖

mona777
26. nov 2010

@tanija133 🙂 pretvaruje sa

malemimi
26. nov 2010

@emily327 no že to je z jedla proste...som jedla veľa čokolády...
no vidíš každý fakt niečo iné vraví...

malemimi
26. nov 2010

holky malá teraz zdvihla vysoko hlavuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale iba raz lebo sa štve a hladá didu 😀 😀

malemimi
26. nov 2010

holky ako vám kakajú bábätká?

hirunka
26. nov 2010

@malemimi no ako kedy........niekedy kaka kazdy den niekedy jeden den vynecha a potom na druhy den kaka tazko.....lenze ja uz pomaly nekojim vacsinu je na nutrilone takze tak

malemimi
26. nov 2010

@hirunka aha no lebo my máme niekedy len ciknutú plienku a keď tak tak má len tak značku prdnutú... ale dnes už mala 2 krát kaknuté 😉
viem že niekedy nemusí aj celý deň kakať ale už teraz je to také divné( myslím pocity ) že či je všetko OK 😉

yvett14
26. nov 2010

@malemimi Ahoj moja, malá mi má mesiac ale už také 2 týždne bojujeme zo zapekanim. doki mi povedala ze mám nutrilon davat do harmančeka, ked to tak robim tak sa mi za den vykadí dobre ale kedjej urobim nutrilon do vody tak má hned bobky. len teraz neviem či možem stále dávat ten harmanček, asi skusim dat čípok ako mi tu poradili.

hirunka
26. nov 2010

@malemimi no vsak to...........aj ja sa niekedy bojim ci je vsetko v poriadku..........ale dnes sa chcem este aj s lekarom poradit

ziza55
26. nov 2010

@malemimi moj maly kaka aj6-7xdenne.. 😀

malemimi
26. nov 2010

@yvett14 aha no veď skús uvidíš ..ja klop klop len kojím a máme normálnu riedku stolicu nie bobky na šťastie...

@hirunka ohľadne čoho?

@ziza55 no Sofina už menej 😉 hihi

malemimi
26. nov 2010

@ziza55 pekná ikonka!

hirunka
26. nov 2010

@malemimi no ohladne kakania

yvett14
26. nov 2010

@malemimi ja to mám horšie, v lavom prsu mám tak na 15 kvapiek a to ma už boli cele prso a v lavom mám možno 20 tku tak akosi musim nutrilon, to som mala aj pri synovi len pri nom som to vzdala ale pri malej sa cítim ako dojná krava lebo mi málo potahá a potom už musim rukou lebo ani odsavačky nepomáhaju. ked som bola u doki tak sme sa vážili a za 3 týždne pribrala len 60 deka ale vraj to jej stačí lebo bola maličká 47/2900g. teraz máme 50cm a 3:30kg. štve ma to mlieko ale nedám sa budem tlačiť na pílu-haha.

yvett14
26. nov 2010

boli sme aj u ortopeda a vraj musime balit na siroko lebo moja sestra mala remence tak ortoped povedal pre istotu lebo to može byt aj vrodené tak sa balime naširoko. ale s toho nervy nemám. v january kontrola. len aby to bolo všetko ok.