Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi hm no tak to je divne, kazdy lekar tvrdi na ten isty exemik nieco ine. Mne lekar hned povedal.ze vie o co ide - nezapamatala som si nazov toho ako to nazval a povedal,ze to treba iba natierat, nechat 30 minut posobit a potom vyskrabat. Ja jej to cistim gazou alebo plienockou. Ale alergia? To by ma nenapadlo, lebo ma to 90% deticiek. Hmm
dnes som bola s malou u detskej, no nebola tam moja doktorka, zastupovala ju jej mama, tak nám dala kopu liekov, úplná paráda, už teraz ich má malá dosť. Čo sa týka toho spánku, nič nové som sa nedozvedela, poprosila som ju, nech malej pozrie bruško, prípadne či nemá herniu - pruh, všetko je našťastie v poriadku. No tak počkám do utorka, vtedy máme poradňu, tam sa opýtam mojej doktorky. Sestrička aj skúšala ušká, či tie ju netrápia, ale nič, vraj, či ju nebolí bruško, ale to viem určite, že nie.
holky malá teraz zdvihla vysoko hlavuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale iba raz lebo sa štve a hladá didu 😀 😀
holky ako vám kakajú bábätká?
@malemimi Ahoj moja, malá mi má mesiac ale už také 2 týždne bojujeme zo zapekanim. doki mi povedala ze mám nutrilon davat do harmančeka, ked to tak robim tak sa mi za den vykadí dobre ale kedjej urobim nutrilon do vody tak má hned bobky. len teraz neviem či možem stále dávat ten harmanček, asi skusim dat čípok ako mi tu poradili.
@malemimi ja to mám horšie, v lavom prsu mám tak na 15 kvapiek a to ma už boli cele prso a v lavom mám možno 20 tku tak akosi musim nutrilon, to som mala aj pri synovi len pri nom som to vzdala ale pri malej sa cítim ako dojná krava lebo mi málo potahá a potom už musim rukou lebo ani odsavačky nepomáhaju. ked som bola u doki tak sme sa vážili a za 3 týždne pribrala len 60 deka ale vraj to jej stačí lebo bola maličká 47/2900g. teraz máme 50cm a 3:30kg. štve ma to mlieko ale nedám sa budem tlačiť na pílu-haha.
boli sme aj u ortopeda a vraj musime balit na siroko lebo moja sestra mala remence tak ortoped povedal pre istotu lebo to može byt aj vrodené tak sa balime naširoko. ale s toho nervy nemám. v january kontrola. len aby to bolo všetko ok.

@malemimi no skoda.......ale tato je jarna takze super lebo zimne mame ........skor na jar sa zide 😀.......a kedze mala ma v januari meniny tak som to hned objednala 😀