icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
27. nov 2010

@jana_toky a ako sa to volá čo majú?
a ďakujem

mona777
27. nov 2010

@nivejka tak riadne priberáte a ten hematon -neboj ešte je maličká, to bude len taký zbytočný poplach - družím palce 😉

vejinka
27. nov 2010

ahojte teraz som prebalovala Vilka a ked uz som mala plienku pod nim a utierala zadocek slehol mi to rovno medzi oci nastastie nosim brile 😀 na tricko na perinku a kusok hovienka mi pristal rovno nad hornou perou 😀 😀 😀 pre istotu som nic nehovorila lebo hovienko nieje zrovna delikatesa pre mna 😀 😀 a muz len drzal misku s vodou a neveriacky hladel na mna ze co to mam po xsichte 😀 no a aby toho nebolo malo tak na dovazok sa mi do toho bordelu este aj pocikal a kedze mal zadok hore aj prud siel hore a celu havu si obstal aj dooci aj do pusiny...zacal plakat ..asi mu to nechutilo 😀 😀 😝 a ja som nevedela co mam skor robit ci ratovat perinku pod nim alebo seba alebo jeho 😅

malemimi
27. nov 2010

@jana_toky tvoja doktorka povedala ze to mozes cez den niecim natierat alebo nie?

malemimi
27. nov 2010

@vejinka 😀 😀 😀 haa tak to musela byť prča 100% že si sa smiala ako to pristalo na tebe 😀
haha toto moja malá robila pravidelne na vizite doktorke že všetko naraz haha a zvykla to na začiatku keď sme prišli domov po kúpaní som ju utierala a ona toto všetko naraz haha 😀 😀 😀 😀 😀

vejinka
27. nov 2010

@malemimi to bola 😀

slavuska30
27. nov 2010

@dadex ..nie nepovedali, z coho to moze byt..my to stale este mame, po celej tvaricke..
8.12.mám poradnu, tak som zvedava, co povie dr..

slavuska30
27. nov 2010

🙂 🙂 🙂 ahojte baby, my už máme aj po krstinkách, naraz sa krstilo 5 detičiek a my sme tam boli najmladší...ostatné detičky už sedeli.. 🙂 🙂 bolo to celkom pekné, len zima bola riadna...
chcela som sa opýtať, či ste už boli na sono klbikov, my ideme utorok na Teslovu, 18,45hod..nemate niektora podobný termín?

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 jee no super !! 😉

malemimi
27. nov 2010

dnes je riadna kosa...mi skoro stehná a riť odmrzli 😀

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi ahoj..nebola som tu 100 rokov a same novinky...

lenkaoravcova
27. nov 2010

@vejinka no ale som sa pobavila mate doma aspon veselo 🙂

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 no to je od teba škaredé nás takto zanedbávať..

myslíte že je to zlé keď cez deň malá zaspáva na mne? lebo keď ju dám do postieľky tak hneď je hore alebo po chvíľke sa zobudí...

ziza55
27. nov 2010

@slavuska30 ahoj moja..my ideme na klbiky v utorok 14.10...

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi ..no teda.. 🙂 🙂
..inak ja mam ten isty problem..maly spi len na rukach, v kočiari alebo v posteli prri mne..akoahle ho dam do postielky po chvili je hore a uz kuká..

slavuska30
27. nov 2010

@ziza55 ..a ides tiez na Teslovu?my co mame podla obvodu, tak dava neskore terminy tak som volala sem a tu je super..

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 haha no sranda miminkami...aj teraz ja pololežím a malá spí na mne 😀

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi..no my sa teraz akurat kojime....ozaj davas malej papat pravidelnych intervaloch alebo ked chce papat?

nivejka
27. nov 2010

@emily327 ...ahoj cica-mica 😀 ....ušká nám prepichovali normálne ihlou--mňa vyhodili za dvere...
dávala som jej náušničky zdedené po Anetke 😀 ....majú perfektné zapínanie,že ich len tak ľahko nerozopnem--ešte mi ich aj doktorka pochválila,že takéto super zapínanie už asi nezoženiem 🙂
sú zo žltého kovu-ja by som ani striebro nedala,lebo ja som alergická na kovy a môžem jedine zlato 😀 😀 ,alebo ešte na chvíľku bez niklovú bižu 😀
strašne je Lili statočná--pri prepichovaní,že neplakala,ale iba pri zapínaní--doma som myslela,že bude nejaký problém,ale našťastie vôbec ako keby sme ani neprepichovali---preto je lepšie takéto veci dať skorej,lebo bábätká lepšie znášajú bolesť a za chvíľku zabúdajú 😉 .....potom sem odfotím ten hematon,ked sa zobudí a nezabudnem...

nivejka
27. nov 2010

@tanija133 ...dakujem ti pekne moja--snad jej to zmizne,alebo sa to vstrebe ako by sa malo.....

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 kedy chce ona vie kedy je hladná a kedy smädná a keď je hladná tak vie poriadne revať a to nejde utíšiť... 😀 a je len kojená nič iné nedostáva, nechce...

malemimi
27. nov 2010

@nivejka no aj ja som čakala vonku.. ukáž ako vyzeráte 😉
my máme biele zlato...žlté sami nepáči...

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi aj my sa len kojime, len som sa bala, moj vydrzi spat aj 6hodin v kuse..ked ho chcem zobudit na jedenie-nechyta sa...a potom je taky hladny, ze kojim z oboch prsnikov a chce potom jest a 2 hod..potom zas potiahne aj 4 hod..

nivejka
27. nov 2010

@emily327 ...jáááj zabudla som---ten jazýček vyplazuje od narodenia--ja to beriem ako normálne a vyplazuje tak ako hovoríš ty ako keby tam mala vlas,alebo čo--ja sa jej smejem,že nevie,čo s ním a má ho veľký po tatkovi 😀 😀
to len doktorka,len čo sa k nej nahla hned sa ma pýtala na jazýček,že či ho takto vyplazuje stále--ja že áno--a tak ju posiela na neurologiu,že nechce nič zanedbať---možno mala taký nejaký prípad ja neviem,lebo sa ma aj pýtala na reflexy,že či vníma--otáča hlavičkou atd....ako keby mala byť šiši---tak ale pokiaľ nechce nič zanedbať-tak je super doktorka--radšej ísť--ako keby malo byť neskoro 😉

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 čooooooo no moja v nemocnici spala raz tak dlho a teraz max potiane 4hodky a to len noci cez deň je stále hore...málo spí

nivejka
27. nov 2010

@malemimi ...vidíš ty si to ja pamätáš--áno to,čo sme si mysleli,že sa sním dávi----ved sa aj--asi ho má fakt veľký--lebo mne sa aj tak zdá---teraz to až tak nerobí--už sa nedávi,ale ho stále vyplazuje,ale mne sa zdá,že je to normálne tak ako malé detičky...no neviem--ale radšej idem aj na toto vyšetrenie 😉

malemimi
27. nov 2010

počuj čo máš tuto tú fotku tak vidím že tam máš vtáčika a si tam ty ale neviem čo je medzi vami...?

nivejka
27. nov 2010

@mona777 ..dakujem aj tebe--snad ako hovoríš a bude to zbytoční poplach--až potom si vydýchnem 🙂
no a priberáme fakt riadne--ved už aj manžela po dlhšej dobe bolia ruky,ked ju čičíka 😀 😀 😀

nivejka
27. nov 2010

@malemimi ..teraz spinkáme,ale určite ju sem odfotím aj s náušničkami---teraz je taká iná 😀 --ešte aj manžel povedal,že to je úplne iná Lili 🙂 🙂 ---také dievčatko 😉 😉

malemimi
27. nov 2010

@nivejka hej hej..no som zvedavá prečo to robí... 😉 len aby nebola taká papuľnatá haha 😀 😝