icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
28. nov 2010

takto sa my usmievame 🙂 Mala je zlaticko 😉 Malo co placka uz od narodenia a je fakt ukazkova xixi prajem kazdemu taketo babatko 😀 Jaj no uz by som mala prestat ju vychvalovat,ze? Stale cakam,ze pride to obdobie placu a problemov so spinkanim.....

horalka777
28. nov 2010

cafte, nestiham to tu 😅 som chora navyse, tak sa kurirujem vsetkymi babskymi receptami, ake poznam 😝

aj mne sa mala krasne usmieva, sice nie casto, ale zato nadherne, zacala pred cca tyzdnom a pol 😵 😵 😵

....preberate vek? A mne by ste kolko tipli? hihi..

lenkaoravcova
28. nov 2010

@emily327 krasne dievcatko 🙂

malemimi
28. nov 2010

@emily327 jeeežiš no tá je zlatááá. krásne kukadlá!! 😀 😉
možno neprídu... 😉

nivejka
28. nov 2010

@emily327 ...nehovor...aj ty sa tak stará ako ja??? 😀 😀 ---ja som myslela,že máš max.do 25r......

nivejka
28. nov 2010

@horalka777 ....tak skúsim ako prvá 😉 .....máš po 30-tke?----nie je dobre vidieť foto a nechcem sa ťa ani dotknúť nejako...tak ked som ti mooooc pridala prepáč 🙂 😉 😉

vejinka
28. nov 2010

ahojte tu je moj pokladik 😉

nivejka
28. nov 2010

@malemimi .....ja som si to ani v nemocnici nevšimla a potom som si mylela,že je to materské znamienko
sestra mi zase hovorila,že či som sa počas tehotenstva niečoho nezľakla,lebo takéto fľaky zvyknú byť z toho 😖

vejinka
28. nov 2010

@nivejka ty vyzeras na 20 ...a si fakt krasna maminka 😉

nivejka
28. nov 2010

@vejinka .....noooo Vilko je fakt chlapisko 🙂 ....boža a tie vlasiská 😀 ---mi máme len také páperíčko a to sa jej robia lysiny,čo jej padajú

vejinka
28. nov 2010

@emily327 mala je zlatucka len mi na nej chybaju vlasky..ale sak dorastuuu mne to tak divno pripada ked Viliam ma vlasov aj tam kde by nemuseli byt 😀

nivejka
28. nov 2010

@vejinka .....ooooooo dakujem,ale foto skresľuje..... 🙂 🙂 --síce je to fotené pred 2dňami,ale keby som aj začala aj konečne chudnúť 😅

emily327
28. nov 2010

@lenkaoravcova dakujem 😉

@malemimi no ocka ma tiez pomixovane po nas oboch, tak ako aj krvnu skupinu 😉 A nepodoba sa na nikoho je to fakt dokonaly mix nas oboch 😉

@nivejka to fakt?? 😀 to si ma dobre pobavila 😀 no ale dakujem, to vzdy potesi, vacsinou mi tak aj vravia,ze okolo tych 25 😀 No hold to uz bolo davno pradavno 😀

@vejinka fuuha vy ste aki vlasati 🙂 Maly je zlaty, ale vyzera ovela starsie na fotkach ako mas v pase 😀 cmuk uz je to taky chlapcek nie ako babatko 😉 No my sme mali viac vlaskov, ale tym,ze ich ma svetlunke, tak ich velmi na fotkach nevidno a v predu nam vypadali 😢

emily327
28. nov 2010

@nivejka hej slecna, prepac za vyraz, ale vyser sa aj na chudnutie, neboj len nam tie nase princezny zacnu chodit a budeme okolo nich musiet behat a za nimi, potom uvidis ako rychlo pojdu kila dole. Ja sa tym vobec nestresujem.Zatial obleciem iba tehu rifle, su mi sice velke ale tie co mam ked som nebola tehu, tak tie este nehrozi obliect. Ale kaslem na to. Plna skrina oblecenia a ja nosim zopar kusov, lebo sa do nicoho nezapnem. Hlavne,ze sa zapnem do zimnych bund, to je dolezite ;-D

nivejka
28. nov 2010

@emily327 ...Sonička je ukážkové bábo---krásnučká a dobručká 🙂 🙂 ---vôbec ju neprestávaj chváliť 😉
my síce plačkáme skoro stále,ale aj tak by som nemenila---snád sa postupne upokojí 🙂

horalka777
28. nov 2010

@nivejka nepridala si mi 😀

bonninka
28. nov 2010

@slavuska30 čau - já z tebe normálně padnu na prdel 😎 to asi osud chtěl, že jdeme na sono v úterý v 18:20, tak doufám, že se tam uvidíme! Neboť já se na to fakt těším 😉

nivejka
28. nov 2010

@emily327 ....no vidíš--ty si na tom oveľa lepšie s postavou---ja sa ledva zmestím do tehu rifiel 😖 ....tričká nemám žiadne--to si musím určite kúpiť---nosím väčšinou tehu tepláky,lebo sú aj čierne a sú elastické 😀
dokonca iba jednu bundu oblečiem ,ale to si musím dať len niečo ľahšie pod to,lebo som ako hurka..takže ja to musím riešiť---ako dietu nebudem teraz držať,len asi jesť menšie porcie a mala by som vylúčiť sladké---lebo to bohužiaľ musím teraz každý deň 😠 😠

nivejka
28. nov 2010

@horalka777 ...no to mi odľahlo 😀 😀 😀

emily327
28. nov 2010

@nivejka dakujem moja 😉 No aj teraz dala som ju asi pred pol hodinkou do postielky, chvilku si pomrncala a nejako stonala, tak som ju zobrala na ruky, viem,ze vtedy je bud plna plienocka alebo ju tlaci bublinka v brusku. Kedze plienocku sme vymenili len chvilku pred ulozenim do postielky,tak som ju zobrala na uvolnenie bublinky a tak aj bolo krasne si grgla a potom som ju dala spat a za 10 minut uz zaspinkala. Este sa chvilku hrala so zirafkou ale to ju akurat tak uspalo 🙂 No je uzasna, fakt nemozem povedat jedine slovo na to moje dieta. Ale ja som presvedcena o tom,ze je to tym, ze som mala pohodove tehotenstvo. Inak si to fakt neviem vysvetlit 😀

nivejka
28. nov 2010

viete mi tu povedať,že ako vzniká ten popôrodný kožný hematon a z čoho vlastne je?
ja som si fakt doteraz myslela,že je to materské znamienko a že postupne stmavne ☹

emily327
28. nov 2010

@nivejka no mne zo zaciatku sladke vobec neslo na chut, ja som jedla iba med ale teraz akosi mi ide na chut viac. Ale to bude kojenim si myslim,ze potrebujeme energiu. A ozaj ty este kojis? A davas aj Nutrilon? Neboj casom to stihnes, ked pojdes na kontrolu po 6 nedeli, tak ak bude vsetko v poriadku, tak skus pomalicky zacat cvicit, ja chcem tiez zacat len sa k tomu akosi nemam ☹

nivejka
28. nov 2010

@emily327 ...ved aj ja som mala pohodové tehotenstvo---teda ak nerátam,že som stresovala,že ešte nerodím 😀

bonninka
28. nov 2010

@nivejka čumím jako vrána, co to tu máme za novou maminu a to Nivejka s novou fotkou 😀 Tak vám to na té fotce holky fakt neuvěřitelně sekne! Už jsem taky přemýšlela nad fotkou s prckem, ale jaksi mám pořád obličej jako fotbalový míč, takže vypadám na fotkách dost tragicky, tak abyste se mě nelekly 😀

nivejka
28. nov 2010

@emily327 ...jááááj ja a cvičiť 😀 ....ja som býk a my sme strašne lenivý na cvičenie 😅 ---ja ako vždy aj začnem,ale ako nevidím hned výsledok,tak končím 😅
sladké som predtým skoro vôbec nejedla---nechýbalo mi,ale ku koncu tehotenstva som až blbla ako som to do seba hádzala a teraz tiež denne si musím dať niečo 😕

nivejka
28. nov 2010

@bonninka.... ja som sa ti aj chcela pozdraviť 😀 😀 ---tak neboj fotila som sa niekoľko krát--kým sa aspoň takéto niečo podarilo 😅 ....ja niesom vôbec fotogenická a tiež skoro na všetkých vyzerám strašne veľko 😀

bonninka
28. nov 2010

@vejinka tak tvůj maličký vypadá už na pořádnýho chlapa 😉 a těch vlásků, oproti Viliamovi má náš Maťko tak tři chlupy na hlavě 🙂 ale Maťko je má skoro úplně blonďatý, tak nejsou ani moc vidět 🙂

malemimi
28. nov 2010

@vejinka jaký je vlasatý hihi 😀
@emily327 ale je zaujímavá.. 😉

malemimi
28. nov 2010

@bonninka jeee no zlatučký je a aké bodyčká máte!!

vejinka
28. nov 2010

@bonninka no vazne vypada starsie ...nosi veci ktore Erik mal ako stvrt rocny 😔