Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 čooo ja dúfam že nikdy nebudem musieť ísť busom... 😅
@malemimi ..no to som si myslela aj ja, ale drahy nedostal volno v robote, tak mi ine neostavalo...len dufam, ze to nebude často, lebo na to naozaj nemam nervy... 🙂
@slavuska30 no ani ja ešte že Antolská je cca 20 min od nás tak som si to minule odšlapala 😀
len teraz v tom snehu, neviem neviem
..inak bola som pozreť v práci a moje miesto je už obsadené 😒
@slavuska30 inak ty si tu už od 3 rána ? 😀 alebo čo si buntošila??
@malemimi ja neviem dobre spat, starsi je chory, kasle az sa mi to ozyva do izby, drahy skoro vstava, tomu robim jest, tak sa mi uz ani neoplati spat.. 😝
@slavuska30 uz davnejsie sa do nej nezmesti, iba na nej lezi 🙂
@malemimi ..no ja mam aj do obchodu 1zastavku busom, ale chodim peso, aspon sme vonku.. 🙂
@mysenac 🙂 🙂 ahaaa 🙂 🙂 lebo mne sa dobre v tej perinke prenasa aj drzi pri kojeni..
..rastu ako z vody tie naše detičky..
@slavuska30 a koľko spíš prosím ťa? nie si vyčerpaná ja som teraz spala až 6 hodín tuším a to potrebujem min 9 hodín spánku aby som bola vyspatá...
@malemimi ..ani neviem, vela nie, ja som zvyknuta na menej spanku, ked spim dlho, citim sa unavena 😝 , neviem sa potom akoby spamatat, taka prispata som potom... 😀
@slavuska30 čoo haha no úplne opačne ako ja 😀
inak zázrakom mi malá spí a mne sa do kelu nechce ... ☹
@malemimi ..aj moj spi, ale to len tak slabo, stale mrnka pri tom, ma sopliky...ja sa chystam do obchodu, ked sa zobudi, dam mu jest a hajdu na nakupy..neviem co dnes varit, tolko hladnych krkov a kazdy chce niečo ine ...des a hruza..
@slavuska30 haha no moja kde tu sa naťahuje alebo trochu nakukne..asi ju oblečiem a idem von trochu ...dúfam že nebude zase plakať 😖
a s čoho má soplíky s tej zimy tam u vás?
moja malá mala tiež teraz trochu tak som jej vysala 😉
no to ti verím ...my nemáme toľko hladných krkov ale za to nikdy nevieme čo variť a teraz keď nemôžem mliečne , vaječné a sladké je to horšie ...ale už dlhšie mám chuť na rizoto zeleninové a to by som mohla 😀 len drahý by musel zbehnúť do obchodu a neviem či sa mu bude chcieť...nie že by som nemohla ja ale keď idem von tak beriem aj hafana a s ním nemôžem ísť dnu a tak .. 😀
no tak ideme von už kuká skúsim jej dať cucnúť a keď nič tak ideme 😉
@malemimi ..sopliky ma zo zimy u nas v byte-slabo kurili, a aj ho ofuklo asi vonku..odsavanie soplikov sa mu nepaci, skerí sa ako neviem čo...xixixi
ja idem asi na slivkove gule alebo buchty na pare..este uvidim, dneska sa mi velmi nechce varit, toto je ryxlo hotove 🙂 🙂 🙂
tak peknu prechadzku želam..
@alex1983 kojim ale musim pred kojenim davat 40 ml nutrilonu proti grcaniu kedze mame reflux a maly vsetko vygrcaval. no my nemame stale bohvieaky rezim hlavne noci su chaoticke.
ale postupne si hadam zvykneme
@slavuska30 ahojky moja, ja som bola teraz na forume za ten RP čo je tu a baby tam spomínali že ked nastupiš po RP do roboty tak ti musí zamestnávateľ vrátit tvoj post s ktorého si odišla a tiež všetky výhody ktoré maju zamestnanci na tvojom - tom istom poste- všetky benefity. ale vraj sa to má až 30.11. odsuhlasiť. tak dufajme že nám to aj tak schvália.
@mysenac super, ze je malinka ukazkova ako moja Sonicka 😉 Inak ocka ma po tebe, krasne babatko 😉 cmuk Myslim si,ze squash mozes zacat hrat ale opatrne, ja som sice cisarsky nemala ale viem,ze po kazdom porode by sa malo zacat cvicit opatrne a postupne pridavat. Tak skus zacat doma lahke cviky na brusko a potom casom mozes aj squash. A ak kontrola dopadla dobre, ako u mna, tak mozes zacat 😉 Aj ja to mam v plane.
@slavuska30 kolko mate stupnov v byte? Myslim,ze teraz ked sa tak ochladilo, treba aby bolo aspon 21 stupnov (nie ako sa pise a kazu ze 18-20) Lebo ja sama citim,ze je chladno ked je menej. A malinky je krasne zababuseny 😉 A mate taku decku ako my, best friends z Lidl,ze? Je suprova 😉
Cafte baby, ja normalne sem nestiham chodit a citat ☹
Malicky mal vcera zvysenu teplotku, tak som bola taka nesvoja ☹ a stale bola pri nom, ale dnes je to uz 37,5 (merane v zadocku), tak som rada. Ale aj tak som pre istotu volala lekarke, ta ma upokojila, ze aj tak ak nie je 38, tak nic sa nedava. Takze vetrame, menej obliekame a nebabusime. Ale dnes ani von nejdem, ked vidim tu clapkanicu, tak sa mi nexxxxe 🙂 . Boli sme vcera a riadne sme vymrzli 😉
Ako sa inak mavate? 😉
@jana_toky ahoj... 🙂 ...ja som si len včera zmenila fotku 😀 --tiež sem akosi nestíham chodiť 😅
z čoho mal Adamko teplotku?---či to len tak z ničoho nič?
ja dnes aj tak musím ísť kočíkovať,ale až ked nám príde tatino,lebo má moje auto aj s kočíkom 😀
jedine že by som Lili kočíkovala v mužovom aute--aspoň nebudem mokrá ako myš 😀
@slavuska30 aha no moja drží pri tom haha 🙂
no vonku je festná člapkanica ...nohy som mala celé mokré... 😖 🙄 🙄
ahojte všetky moje kamošky 🙂 🙂 🙂
už celé doobedie sa snažím malú uspať ☹ --teraz chvíľku spala asi pol hodinku a už je opica hore 😖
nechce mi doma spávať--teda hlavne doobeda---už zistila,že sa jej lepšie spinká vonku 🙂 ....tak musíme čakať na tatina,aby nám doviezol auto s kočíkom 😅

@malemimi ..no bude to zaujimave po tych člapkanicách a po snehu tlacit kočiar..
..ja ked idem na bus, tak vzdy kývnem vodičovi a ukažem na kočiar, či mozem nastupit, ale zažila som ked jednej mamičke vodič vynadal, že sa ho neopytala vo dverach, lebo že potrebuje vediet, kde vystupuje....no je to o ludoch...na koho natrafiš...