Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
..ozaj už ste boli na kontrole u gyndoša??musim sa už objednať pomaly, len nejaky vhodny čas keby mi dali, aby ma mohol drahy zobrat..ja mam gyndu až v Podunajskych &biskupiciach 😝
@slavuska30 no natieram aj ja s tym pupikom ...aj cvicime..pekne si i
vtedy poprdka..len sa bojim aby si na tie kvapky nezvykol ..ked ich budem davat pred kazdym papanim
dnes ideme na to sono cooo? 🙂
@jana_toky 🙂 🙂 ahoj Jani..ako sa vam darí?
@ziza55 ano...som zvedava, čo povie dr, dufam, že ma klby vporiadku 🙂, lebo na lavej nožičke ma skratene šlachy a musim mu s tym cvičit...
@slavuska30 ahaa..no ved si dame potom vediet ako sme dopadli..drzim palceky
@ziza55 diky 🙂 🙂
@slavuska30 Skus espumisan L pre dojcata, nasmu pomaha
@ela2710 diky, vyskusam aj to 😉
nemas zaco, nam pomaha pupik - ten krem a espumisan L, ale davam mu ho fakt len ked musim
@ela2710 aj ja som spokojna s tým pupikom kremom..ten sab som davala len týžden...skusim ten espumizan...uvidime ako to s nim pohne 😀 😀 😀
@slavuska30 ja som vela hladala po forach a zo sub simplex si nechvalili...alé ten espumisan mu najskor davaj len rano a vecer, aby si nato nezvykol
@slavuska30 len skoda, ze ten pupik trosku dlhsie trva, kym sa mu tie latky dostanu pod kozu, ale hrozne ho citit, neviem preco nevyrobili nieco menej ostre na vonu
@ela2710 mne ten pupik celkom vonia, ja mam skor problem s tymi kvapkami Sab..tie vonaju po vanilke a mne to nerobi dobre..nemam rada vanilku...bleee
@slavuska30 a mne zas smrdi ako alpa 🙂 dost ho citit, ale malemu zabera
@slavuska30 a kedy sa ti narodilo babo? ako sa vola?
@ela2710 xixixi..radsej alpu.... 🙂
maly sa vola Peťko, narodila sa 23.10., mal 4390g a 54cm... 🙂
🙂 , tak to je riadny chlap , moj sa narodil 8.10. a mal 3750 g a 50 cm, ale teraz ma uz 5480 g
@ela2710 no pekny bucko aj ten tvoj..idealne miery...a pribral pekne...my sme mali po 3tyždnoch 4720g lebo sme z nemocnice odchadzali s vahou 4100g
a teraz vazi kolko? a ty len kojis?
@ela2710 ja len kojim zatial, dufam, že to tak aj ostane 🙂 🙂 teraz maasi okolo 5kg, neviem presne 8.12.mame poradnu, tak uvidim..
aj my mame 8.12. 🙂 ja davam aj materske aj dokrmujem bebou, lebo maly mi je stale hladny
@ela271super...už len cakam, kedy bude ta poradna..niekedy mam pocit ze je hladny, ale nexcem prikrmovat este to skusim s kojenim, malu som kojila& 2roky vpohode..
@ela2710 ja nutrilon davala som ho aj starsiemu synovi a ovsedcil sa mi tak davam ten
@slavuska30 no len ja mam riedke mliecko a nemam ho dost, jeden prsnik mi maly odmietal od narodenia a tam sa mi teda aj tvori mliecka velmi velmi malo - len do 20g, v druhom mam sice dost, ale vychadza to na tych 120 g spolu, lenze ja ho mam riedke a maly mal zelenu - hladovu kakacku, tak som ho bola nutena vzdy po materskom mliecku dokrmit niecim hustejsim
@lenkaoravcova a kolko ma maly?
@slavuska30 ahoj ja som bola minuly tyzden u gyndosa ale u mojho porodnika v Ruzinove. 😉
@ela2710 aha..no to je ine potom, ked sa neda, tak to treba prikrmovat... 🙂

@nivejka
praveze vobec netusim z coho mal telplotu. Lekarka to pripisovala mozno nejakej vyroze, alebo ze bol moc zababuseny, ..., tazko povedat.
Ale uz je ok, tak sa tesim.
Len v noci my opat dost grckal ☹ , ten reflux je hrozna svina ☹