icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
30. nov 2010

@malemimi ak ma tuto Seboroická dermatitida u kojenců tak to nie je z toho co ty jes 😉

malemimi
30. nov 2010

@emily327 no ved to že tam o jedle nie je písane ... a čo ti povedala pediatrička že čo to je ako sa to volá? ja nevim či to pomáha alebo nie keďže na obočku nám to asi myzne ma to aj menej ale na vlaskoch sa jej to poúva a má to už aj trochu v záhybe za uškami

emily327
30. nov 2010

@malemimi to len maz a to zmizne neboj 😉

ziza55
30. nov 2010

@malemimi dakujem cicka micka ..aj ty mas krasavicu...ale celkovo si myslim a to popravde..ze tie deticky sa nam vsetkym oktobrovkam vydarili 😀 ..nech su zdravucke stale a krasnuckee

ziza55
30. nov 2010

@jana_toky no skoda ze sa nestretneme..ale buduci rok dame spicha na strkovci 😉
studujem osetrovatelstvo na univerzite...ale vsak vobec mi to nelezie nejak do gebule a pri malom je to tazke..tak rozmyslam ze si dam odklad..hm

malemimi
30. nov 2010

@emily327 no teraz som jej to namazala ale ta salicylová masť ako t nazývajú je voda podla mňa niemasť masť je hustá a toto je voda...
a vy máte teda čo ...čo vám povedala doki?

malemimi
30. nov 2010

@ziza55 ďakujem 🙂 😅

emily327
30. nov 2010

@malemimi pockaj my mame tiez tu mast ale je husta taka,ze ju ledva viem nabrat na palec a mastna neskutocne. Nam ju vyrobili v lekarni, vam tiez? Ale co mame my ti nepoviem lebo si to nepamatam ako to doki nazval hmm no hlavne,ze ta mast pomaha.

stanka02
30. nov 2010

@malemimi ja som bola u koznej, lebo drobec ma toto na pokozke hlavisky, predpisla mi kupelove aditivum "Balneum Hermal Plus", pred kupanim asi hodku som mu to vmasirovala do pokozky a pouzivam to namiesto mysla a funguje, pekne sa to zasusilko a mizne to. Skus koznu, mne v tom pediatricka nepomohla, lebo mi hovorila, ze to je alergia, potom zase nieco ine, proste nevedela a toto nam pomaha zatial.

lenkaoravcova
30. nov 2010

@ela2710 zajtra presne 2 mesiace 🙂

lenkaoravcova
30. nov 2010

No ja neviem co sa u nas deje, no maly je uy tri dni velmi nepokojny, v noci sa stale vrti skruca, a aj cey den doobeda nespi, ale ked ho polozim do kocika ze ideme von tak aj 4 hodiny bez problemov spokojne haja, neviem co to ma byt no snad ho to coskoro prejde

ziza55
30. nov 2010

@lenkaoravcova no mozno ma tie koliky...u mojho to vyzera podobne tak 😒

malemimi
30. nov 2010

@emily327 no tiež ale je to také vodové...
@stanka02 bola som u kožnej...a toto mi predpísala

stanka02
30. nov 2010

@lenkaoravcova nam na to zo zaciatku zaberal Sab Simplex, potom prestal ucinkovat, potom sme pouzivali Espumizan, ten tiez po case prestal ucinkovat, skusali sme feniklovy caj, no drobec nechce flasu, takze len lyzickou a to som za den donho sostala asi 20ml, takze nic moc, teraz davame BabyCalm a rektralnu rurku, zatial zabera. Uvidime ako dlho, dufam, ze co najdlhsie. ☹

jana_toky
30. nov 2010

@malemimi
no, tie chrasticky velmi pomalinky miznu a ked pocitam aj to, ze ich mal najskor len na uskach, tak uz je to druhy tyzden a nie je doliecene.
Obocko a uska su uz ok, ale ta hlavicka sa lieci velmi pomalinky ☹

jana_toky
30. nov 2010

@malemimi
cozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

jana_toky
30. nov 2010

@malemimi
Este je taky sampon BABE sampon na mliecnu chrastu, stroji cca. 7 eur,ale nemam ho odskusany, vraj ale pomaha.
My sme sa uz vo vlaskoch najvacsich chrasticiek zbavili. No nemozem ho az tak moc mazat, lebo nam pediatricka dala masticku (Kerasal), kde je v pribalovom letaku napisane, ze sa nemoze pouzivat na velkych plochach a tiez nie dlhodobo, tak si radcej davam pozor 😒

Sakra, kazdemu daju nieco ine a tazko povedat, ze co je ok ☹

malemimi
30. nov 2010

@jana_toky k čomu bolo to čože???
no veď to ach jaaj dúfam,že im to čoskoro prejde.... 😒 🙂

malemimi
30. nov 2010

dnes pri kúpaní ako som ju vyzliekala som pod pažou našla začervenané miest...tak som zvedavá čo to je... 😒

ela2710
30. nov 2010

@lenkaoravcova gratulujem my budeme mat zajtra 54 dni 🙂

lenkaoravcova
30. nov 2010

@ziza55 ale on plca skoro stale ked je hore posledne tri dni a spi mi akurat v kociku tam vydrzi aj 4 hodiny ☹

malemimi
30. nov 2010

holky ako sa uskladňuje ta salicylova masť?

emily327
30. nov 2010

@malemimi dobra otazka, ja ju mam v skrini 🙂

slavuska30
1. dec 2010

@ziza55 🙂 no to je dobre, aj ja chodim na ošetrovatelstvo na SZU, maleho som trepala do Modry na prednášky aj skušky so mnou 😀 😀 , je to o život, ale čo už.. 😀 😀

ziza55
1. dec 2010

@slavuska30 cau moja..ani ty nemozes spat? 😀 no sranda..aj ja na szu..ale ty si uz iny level...xixi...ja iba bc.zatim..nastastie o maleho mam postarane..drahy si vezme dovolenku..ale aj tak by to sam nezvladol snim...iste pojde k svojej matke...ja mam teraz skusku s konosovou interne ose...achjaaj..c sa prednasok tyka...to je v pohodke..ja mam iba 2dni za semester..esteze...som VOV..mam urobenu porodnu asistenciu diplomku..ako ste dopadli na tom sone?my ajn..ze kontrola v osmych mesiacoch az...a co tam mas napisane?my tam mame ze 1a vpravo aj vlavo
a kolkaty rok studujes?neboj vydrzis,...

slavuska30
1. dec 2010

inak včerajšie SONO klbikov nam dopadlo dosť zle, som na nervy z toho, Maly nema vyvinute obe klbove jamky, ze miesto toho, aby boli zahnute su ploché a potom sa mozu nožičky skor vyklbit, tak dnes s nim musime na Zahradnicku a dostane ortezu, ktora sa zapina od pliec až ku nožičkam, ma v tom byt minimálne 18hod denne, skladat len pri kupami a prebalovani ☹ ☹ , je mi doplaču z toho ☹ ☹ a na kontrolu o 6t 😒

ziza55
1. dec 2010

@slavuska30 jeeeejda moja....to my je luto...to s malinkym...dokelu...drzim moc palce nech to mate v poriadku...esteze je zima...ze nie je teplo ze sa vtom chudatko nebude potit..a boninka ako?

ziza55
1. dec 2010

@slavuska30 a co vravel dr?ze cim je to sposobene?a ako sa to riesi dalej?

slavuska30
1. dec 2010

@ziza55 😀 😀 ja by som mala byt magor, teraz som 1r.Mgr,ked to dokončím 😀 mna tam vozi mama, lebo drahy este nemoze brat dovolenku, je v novej praci, tak este nema narok, mam skusku 13.12. z multikult.oše a socialne lekárrstvo..SONO dopadlo zle..už som napisala vysledok nižšie, mam tam napisane 2c vlavo aj vpravo, kontrola za 6t

slavuska30
1. dec 2010

@ziza55 nepovedal čim, ale pytal sa, či nema niekto v rodine problemy s klbami, ja reku nie, ale doma som zistila, že svagrina mala ten isty problem, to mi povedal drahy, tiež ho to tam nenapadlo, tak som volala svokre, aby som zistila dačo viacej, a ta mi zacala rozkladat, ze je to skoro, na to, aby to mohli posudit a nemam mu davat tu ortezu, lebo bude nespokojny a vrcholom bolo to, že nemam volat mužovi, aby siel so mnou a malym tam, lebo ho nemozem vyrušovat v praci..no des.. 😝 😝 miesto povzbudenia, ma zdrbe..