icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
1. dec 2010

@ziza55 no veru, aspon tak..som zvedava ako to bude fungovat a vyzerat..boninka super, aspon sme sa tam zasmiali, je mile stretnut niekoho znameho a porozpravat sa... 🙂

ziza55
1. dec 2010

@slavuska30 jeeeeeejda ..ale vies co tie stare baby su rovnake asi...podobny pristup ma aj moja matka a svokra..vtedy ked sme boli mi male sa robilo toto takto...a nie ako teraz....no hruuuza..moja drzim palce...pekne davaj ortezu a uvidis ze bude dobre o 6tyzdnov...stretli ste sa s boninkou?

ziza55
1. dec 2010

@slavuska30 no nejak sa miname s otazkami 😀 ..a ona ako dopadla?

slavuska30
1. dec 2010

@ziza55 dopadla dobre..vsetko bolo ok

slavuska30
1. dec 2010

@ziza55 no svokry kapitola sama o sebe...ano stretli sme sa u dr s boninkou 😀 😀

ziza55
1. dec 2010

@slavuska30 oki moja..idem uz spat..aby som cez den nepadala na hubu 😉 ...dobruuuu

slavuska30
1. dec 2010

ok, ja za xvilu vstavm, drahemu robit ranajky, ide do prace, tak papapapapa 🙂 🙂

malemimi
1. dec 2010

@ziza55 juu tak to máte asi najlepšie my sme mali 2a 😒 ale že to je v norme ale balím na široko aspoň cez deň v noci ju nechávam ...
@emily327 no kula som si tú flaštičku a mám tam napísane 2% salicylový olej takže je to OK 😉

hirunka
1. dec 2010

@slavuska30 moja bud rada ked mate len otrezu...........moja mala mala na jednej nozicke 2c a na druhej 3a a mame uz druhy krat sadru..........pred vianocami mame dostat bud dlahu alebo ortezu ako vy a to sa uz na to tesim..........takze ortezka je fakt minimum.........ber to pozitivne cim skor sa to zistilo tym lepsie tym lepsie to aj babatko znesie este to tak nebude vnimat..........mala mala iba mesiac ked dostala prvu sadru a cekom si zvykla teraz ma uz druhu sadru a to uz ma mala vyse dvoch mesiacov a omnoho viac vnima uz by chcela tymi nozkami velmi hybat ale neda sa jej takze tak

malemimi
1. dec 2010

@slavuska30 jéééééééééééééjda tak to je smola...mrzí ma to a veľa nervov ale čo ti budeme hovoriť , ty si silná.... 😉 daj bačko malému... 😉

slavuska30
1. dec 2010

@hirunka 😉 no dufam, že to bude dobre znašat...nepovedali ti, prečo to vzniklo?mna sa pytali, či ma niekto v rodine s tym problém, zistila som, že švagrina mala tiež, nosila remence a v 20tke jej menili bedrovy klb 😝 , tak neviem ci to moze byt rodove 😒 ..no neviem..dnes ideme do Neoprotu pre tu ortezu aj s malym, lebo mi musia ukazat ako sa to nasadzuje a nastavuje, ak by to nebolo skladom, tak dr.vravel, ze ho mam balit naširoko, pampers a 2platene plienky a poštolky, na kontrolu za 6t..

slavuska30
1. dec 2010

@malemimi 😉 😉 dakujem, vybavim 🙂 🙂

malemimi
1. dec 2010

@slavuska30 to sa asi všetkých pýtajú aj nás sa pýtali a to ešte pred vyšetrením...
uvidíš že to zvládnete... radšej teraz ako neskôr.... 😉

slavuska30
1. dec 2010

@malemimi no ved ano, len to nejako vydržať... 🙂 už sa mu nožka dava doporiadku, co mal skratenu slaxu, tak zvladneme aj toto 🙂

hirunka
1. dec 2010

@slavuska30 no mne povedali ze je to vrodene........ale v rodine to mala jedine svokrova sesternica co je dost vzdialene.....takze tiez tomu nechapem.....no my to mame uz lepsie........takze treba vydrzat

slavuska30
1. dec 2010

@hirunka som rada, že sa vám polepšilo, držim palce aj nadalej...len ja som sa dozvedela o svagrine az ked sme boli doma a volala som svokre, tak neviem..ale to je uz jedno, hlavne, aby mu to pomohlo...

hirunka
1. dec 2010

ja som sa to tiez dozvedela nahodou ked bola u nas na navsteve

slavuska30
1. dec 2010

@hirunka 😉 😉 no to sme dobre na tom 😀 😀 😀

malemimi
1. dec 2010

@slavuska30 no tak super!!!

slavuska30
1. dec 2010

@malemimi 🙂 🙂 🙂 🙂 aspon v niečom sme pokročili 🙂 🙂

nivejka
1. dec 2010

@emily327 ....tak nespí vždy v postieľke....spinkáva v obyvačke na hadovi a od včera v kočíku športovom--sestra kúpila krsňátku na jar,tak ho doma využívam,ked nevie čo zo sebou.. 🙂

nivejka
1. dec 2010

@zuzana_m .....no zuzi,tak Natálka je na spapanie---úplne čarokrásna.... 🙂 🙂
ved aj ty si mi krásna na fotečke--tiež som najprv pozerala,že kto to je??? 😀 ....ešte šťastie,že si si meno nezmenila 😉 😉

nivejka
1. dec 2010

@ziza55 ....malý to zobral zhurta tu váhu 🙂 ...inak aj my máme 5100g--tuším sa dohodli.....
na fotkách je taký sladučký..no na spapanie 🙂

nivejka
1. dec 2010

@slavuska30 .....moja to mi je ľúto ☹ ...ale ako som aj hirunke povedala--je to lepšie teraz ked to zistili--bábätká to tak nevnímajú....bolo by oveľa horšie,keby na to prišli neskoro,alebo vôbec.....ako srdce ma bolí pri takejto predstave,že bude mať takýto korzet,ale malinký to tak vnímať nebude...držím ti veľmi palce a silné nervy 😉 😉
ešte aj tú školu máš 😒 ---to sa stíhaš učiť??????--lebo ja absolutne a to mám v porovnaní s tebou nič 😅

nivejka
1. dec 2010

@ziza55
@slavuska30 ...baby to čo ste tu buntošili tak skoro ráno!...to ste aj v noci išli spať,alebo ste žúrovali na koníku??? 😀 😀

nivejka
1. dec 2010

asi idem teraz von z malou--tá je nervozna,lebo nevie normálne zaspinkať--inak Lili je väčšinou taký Nerv--takto jej hovorím,lebo to je neuveriteľné,čo ona robí cez deň 😒 .....najradšej by sa sama posadila -už sa tak napína,ked leží na tom kojacom hadovi--dvíha hlavičku a ramená,že už už si sadnem---za chvíľu mi tuším utečie niekam 😀
nemá chvíľku kľudu--len trepe s tými nožičkami a ručičkami a rozčuluje sa..ja hovorím mm,že už teraz je riadne hyperaktívna a veru si s ňou ešte užijeme 😀

hirunka
1. dec 2010

@nivejka tak tak...........chce to len pevne nervy.......a trosku sa s tym zzit potom to uz ide

syssi
1. dec 2010

Ahojte maminky 🙂
ako sa mate??? Ja som tu dlho nebola - nejako nestiham 😀
ale dufam ze sa to ukludni a opat si budem moct s vami podebatovat 🙂
My uz mame 9 tyzdnov - ufff strasne to leti..... 🙂
Prikladam aspon fotto ako sme konecne troska narastli a pribrali - co mna strasne tesi 🙂

malemimi
1. dec 2010

no my sme boli vonku...hafan sa vylietal ...no bolo a je krásne 😉 😀 idem kojiť tak zatiaľ

malemimi
1. dec 2010

@syssi no tak ty si tu pekne dlho nebola, že sa nehanbíš 😝 😀 😀

a prečo nestíhaš? koľko máte cm a kg?