Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka sme si tu pozurovali troska v noci chichi..som nemohla spat..tak som bola skontrolovat ci je vsetko ok na koniku 😀 😀 ..achjaj...tomu sa uz tusim hovori zavislost..chichi
aj ty robis skolu?aku?a dakujeme za kompliment..napodobne ..tvoja mala je kocanda velikaaaaa...to tvrdim uz od zaciatku---este ked mala prve fotky z bruska..
pekne nam inak priberaju..tak som zvedava ci aj po dalsej poradni budu mat cca rovnako...ved si dame vediet..my ideme 21.12
aj ja idem s malym von troska..dufajme ze sa cez ten sneh pretlacime s kocarmi 😉
ahojte,tak sme doma z poradne. Vonku krasne snezi 🙂 Meriame 57cm a vazime 4800g, podrastli sme o 4cm, tak ako minuly mesiac a pribrali 1kg co je uplne idealne, takto by malo babo priberat 🙂 Tak sa tesim, boze zase je Sonicka ukazkova 😀 V januari budeme ockovat, chcem sa opytat, davali ste ockovat babatka hexa vakcinou? Nam to pediater odporucil,ze je to dobre a ze by to malo byt aj povinne,ze nechape preco to nie je. Tak mame recept na to povinne ockovanie a aj na tu hexu. Sestricka sa nas pytala,ze ci nechceme prepichovat uska. Ze je to lepsie cim skor, vravela,ze oni to robia tak,ze sa nastrelia nausnicky a tie sa po 2 mesiacoch vymenia za vysiace, tie sa len namocia v liehu a daju na usko. Hmm no neviem sa rozhodnut. Ci teraz alebo neskor. A skor si myslim,ze je lepsie prepichnutie ako nastrelenie ☹ Co myslite???
@nivejka 🙂 no nejako to zvladneme...stiham sa učit v pohode, da sa to, ja som nočny vtak, chybaju mi už len 2skusky a mam zimny iukončeny.. 🙂 🙂
@hirunka dostala som poukaz na tu ortezu do neoprotu na zahradnicku a ked som im volala či to maju skladom alebo treba objedndnat, tak sa divili, že čo po nich chcem, ze oni take vobec nemaju 😠 😠 a že sa mam u nich obkjednat znovu na ortopedicke vyš., tak tam ideme zachvilu len tak nablink, ja som tu ortezku nasla na nete z inej firmy, tak som ju cvakla na mob a ukažem im tio, aby vedeli, čo maju objednat 😠
@slavuska30
fnuk, to mi je luto Slavka. Dufam, ze to bude cim skor ok.
@nivejka 😀 😀 😀 😀 že na koniku...moj bol už ubehany, tak spal ako drevo 😀 😀 😀
@jana_toky 🙂 no ved uvidim, čo mi povedia ked sa tam dovalime dneska, potom jedine skusit tu druhu firmu....hlavne nech mi povedia... 🙂
@slavuska30 no pekne.... 😒
@syssi ale prd hihi a aj keby bol náááhodu tak chlapi sa vytiahnú ...
@malemimi ..no to je to naše zdravotnictvo.. 😒
@malemimi
@jana_toky
Ahojte dievčatá vidím, že ste včera riešili seboroickú dermatitídu.Tak sa teda pridávam do klubu, aj my to máme ☹
Najprv som nerobila paniku a umývala mu hlavičku harmančekom a natierala olejčekom a poctivo vyčesávala,aj sa celkom zdalo, že to bude o.k. Ale včera ráno to mal už fakt hrozné, chrastvé aj za uškom a začalo sa to robiť aj na tváričke ☹ ☹ ☹ Tak som nabehla k doktorke napísala nám salic. masť a dáky ung.leneisn a tekutý púder na papulky tváre.Tiež som z toho nešťastná, lebo malého to asi svrbí a stále si chce do toho ísť ručičkami.
Držím všetkým palce, aby to čo najskôr pomohlo 😉
@slavuska30 tak mi ideme na kramare na hospitalizaciu takze nam to daju tam teda ak nam ju dlahu lebo sa maju rozhodnut medzi ortezou a dlahou
@mircova
Ja som dneska do obeda poriadne natierala a vyskrabkavala, vycesavala z vlaskov ☹ . Ide to dost pomalinky a nie vsetko, nechcem to robit nasilu. Ale mame to uz dost dlho.
Ale musim povedat, ze aspon z tvaricky je to uz uplne prec. Pomohla dost podla mna masticka INFADOLAN - je to na premastenie a regeneraciu pokozky. To davam na uska aj tvaricku, aj ked ideme von v tomto pocasi.
@slavuska30 o úžasné!!!
@mircova tak to nie je tá sobeoricka dermatitida lebo tá nesvrbý takže....
a ja mám len 2% salicylový olej nie masť!
@jana_toky ieš čo na obočku to už pomaly nemá na každej strane má jednu chrastičku a za uškami čo mal a klop klop tak to jej zmizlo ...
@emily327 hmm divné že ja to mám vodu s toho aj to je tam napísané že salicylový olej! nie masť
Vonku je ale pocasie ☹ , dnes nas von nikto nedostane 😖 .
A ked bude takto zajtra, asi si dam namahu, vytrepem kocik hore a dam maleho aspon na balkon 😀
Baby, uz ste dostali recepty na ockovanie v 3.mesiaci? My sme boli dnes v poradni a lekar sa nas pytal na ockovanie proti rotavirusom???? Dali sme si to predpisat, ale akosi mam z toho strach fnuk Budete davat vase deticky ockovat proti tomuto virusu, touto vakcinou?
@emily327 tak k těm nášnicím si osobně myslím, že je lepší nastřelení. Já měla uši píchané a jednu dírku mám píchnutou křivě, takže mi všechny náušnice v tomto uchu trošku zahýbají do strany 😒 ale na druhou stranu netuším, jestli se toto může stát i při nastřelení. No a s hojením si myslím takto: vzhledem k tomu, že je to rána, která v podstětě nemá zarůstat, tak je lepší, když už to, co se má hojit je co nejmenší, takže pro mě taky plus pro nastřelení. Rozhodnout se musíš asi sama a jinak určitě bych byla za to, aby to bylo co nejdřív 🙂 toť můj názor.
S vakcínou jsem osobně rozhodnutá očkovat navíc přesně jedině ty rotaviry o kterých píšeš. V čechách se platí jak pneumokoková vakcína, tak rotaviry, tak aspoň v něčem je to tu ve zdravotnictví lepší, že je pneumokok v podstatě povinné očkování, i když samozřejmě se všemi riziky co se vyskytují. Kdybysme bydleli na vesnici, tak vakcínu neřeším,
ale ve městě si myslím, že těch dětí potká mnohem víc a ve školce pak bude plno dětí, když jedno onemocní,..už to vidím ty dětičky, jak sedí na těch záchodech, ruce na prkýnku, pak za chvíli v puse a je to....

@nivejka haha no už si určuje jej postavenie... 😉 😀
my našu voláme strunka lebo keď je na rukách sa odráža a dobre že nám nevyskočí s tade alebo sa strašne hmýri 😀 😀 inak j ju dám do postieľky a za chvíľu je úplne inde pri tej ohrade s hlavou a zosunutá dole 😀 😀 😀