icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
1. dec 2010

@slavuska30 držím pěstičky, abyste dnes dopadli co nejlíp a netrpělivě čekám, jak jste dopadli, určitě pak písni. Snad to s Peťkom zvládnete 😉

malemimi
1. dec 2010

@bonninka to asi záleží akú ihlu zoberú..my máme tu dierku presne takú veľkú ako tu naučnicu čo je v dierke čiže na doraz...
ale každého vec a názor ono každý vraví niečo iné..ja som tiež chcela nastreliť najprv ale segra m prehovoirla a aj tak moja pediatrička len prepichuje a máme to už zahojené...

bonninka
1. dec 2010

@ziza55 ahojky, my jsme na těch kloubícich dopadli zatím dobře. Obě strany na 1b, balit naširoko nemusíme, tak jsme rádi. Dnes jsme byli i na těch Kramároch a musím říct, že zaplať pán Bůh za tu doktorku - myslím Košťálovou, protože nás poslala k soukromé doktorce. Tam se musí pokaždé dole nahlásit a poslali mě hned na nějakou všeobecnou chirurgii a tam bylo minimálně 40 lidí, fronta jako kráva, děcka tam vřískali, běhali a tak,....tak si říkám, když mě poslala moje doktorka na soukromou ambulanci, tak tam jdu a šla jsem 🙂 hned jsme byli na řadě, nic jsme neplatili, doktorka nám řekla, že hydrokéla jenom mírná a ty varlata jsou zatím v pořádku a že kontrola za 3 měsice a valili jsme domů 😎 Trošku jsme po cestě zesněhulákovatěli, ale nejsme z cukru, tak jsem ráda, že máme ty vyšetření za sebou a bude zase chvilka klidu 😎

nivejka
1. dec 2010

@syssi ...jéééé aké krásne okále má Renuško....moja budeš len odháňať ctiteľky od dverí 😀 😀

bonninka
1. dec 2010

@ziza55 jaj, ještě jsem zapomněla, psala jsem ti na fcb, že pojedeme tento týden do toho metra, tak jestli budeš něco potřebovat, tak dej vědět 😉

nivejka
1. dec 2010

@emily327 ..cauko 😉 ....tak Sonička pekne priberá 🙂 ..ja som dala Lili prepichnúť ušká normálne-ani jej to nijako nehnisá-pekne sa jej to hojí....ja som za - že čo najskôr,lebo bábo si bolesť neuvedomuje--po chvíli zabúda.....keby som s tým čakala,že než podrastie-asi jej ani nedám 😉
práve komunikuje s mojou Anetkou a pri úsmeve vydáva zvuky--tak to počujem a vidím prvý krát 🙂 🙂 🙂

nivejka
1. dec 2010

@slavuska30 ...no ja ťa veru obdivujem--skladám ti poklonu 🙂 🙂 --tak ja som potom nemožná,lebo sa neviem do toho natlačiť

nivejka
1. dec 2010

@bonninka ....posli mi do IP ako ťa najdem na fb 😀

nivejka
1. dec 2010

baby ja som sa veru vybrala von---asi ľudia na okolo si mysleli,že mi šibe,ked sa trepem von s kočíkom a tak strašne sneží 😀 .....nakoniec som malú odstavila na dvore a ja som sa pustila do ohrňania snehu 😀 ....bola som mokrá ako myš a moja biela bunda bola nooo humus špinavá 😅 ....Lili sa páčilo vonku a pekne spinkala--len som jej sem tam oprášila plaštenku na kočiku 😀 😀 😀

malemimi
1. dec 2010

@nivejka hih aj mojej nakej sa vonku páčilo...a boli sme dve s kočíkom haha

syssi
1. dec 2010

@nivejka 🙂 dakujeme 🙂 okale ma poriadne a uz mu stmavli aj mihalnicky a ma ich take dlhocizne - tak ked na mna spravi kukuk z postielky- ze mami chcem sa chvilu nosit - tak mu neodolam 🙂
Aaaale ake ctitelky, sak sme si rezervovali Tvoju Lily 🙂 🙂 🙂 🙂

syssi
1. dec 2010

@stanka02 noooo tak sme na tom podobne 🙂 Ved oni vsetko dobehnu este 🙂

syssi
1. dec 2010

@nivejka fiiiha - odhrnanie snehu namiesto posilovne 🙂 a vsetky Ti budeme zavidiet super postavu 🙂

nivejka
1. dec 2010

@syssi ...ha,ha,ha...no dobre musím Lili povedať---že sme jej už vybrali chlapca 😀

nivejka
1. dec 2010

@syssi ....že super postavu--tak to sa tam musím ešte postaviť s lopatou pred bytovkou 😀 ..a popýtať sa aj naokolo,že či im tiež nemám poodhrňať,lebo inak sa k peknej postave nedopracujem 😀 😀

tanija133
1. dec 2010

Ahojte maminy, ja akosi nestiham sem chodit, som uz od soboty u nasich v Trencine na dome, a poviem Vam ze mi to chvilku trvalo s malym si tu zvyknut, vytvorit si niekde inde system, ale uz je vsetko v pohode. Moj Misko neviem kolko vazi a meria, dalsia poradna je az 20.12. a predtym bola 18.11., ale myslim ze prospieva a rastie do krasy. Chvalabohu uz mu rastu aj vlasky, uz nebude plesko. a pripada mi spokojny uplne vsade, len aby bol najedeny a aby ho mal kto nonstop nosit... 😉 tak zamestnava teraz aj mojich rodicov, ved nech si ho nachvilu uziju. 😎 Ja ho volam tigrik, on totiz take zvuky vydava ako tiger ked sa zobudza... 😉 Je vtedy horzne smiesny...

@syssi aky je kraaasny tvoj Renusko, tie kukadla, ja by som mu tiez neodolala chrustikovi malemu.... 🙂

tanija133
1. dec 2010

@hirunka
@slavuska30 Drzte sa baby, naozaj Vam nie je co zavidiet, ale urcite vsetko bude dobre..... 😕

stanka02
1. dec 2010

Ahojte baby. Vojdu Vam drobci do vanicky v kociku? Ako tam mam fusak, tak tam vojde drobec len tak, tak a to mam vanicku, ze XL 😀 😀

tanija133
1. dec 2010

@stanka02 No teraz v zime je to narocne, ja ho tam mam tiez len tak tak, s tymi fusakmi a overalmi,aj teraz vonku spinka a ruky mu stoja , ani sa mu nezmestia pozdlz tela... 😀

ziza55
1. dec 2010

@stanka02 no mne sa v pohode zmesti...rozhodovala som sa pre kocik s dlhou vanickou a myslim ze ten moj ma dost dlhu 😉
@bonninka ahoj moja tak som rada ze ste dopadli dobre na klbikoch...a aj na tych kramaroch ..tie klbiky mame 1a ...za 3min sme boli vybaveni...takze super...dakujem s tym metrom si zlata..chcela som tie obrusky..ale uz sme kupili 4bal v brendone v raci

stanka02
1. dec 2010

@tanija133 no aj moj drobec, ked mu dam vetrovku ma rucicky hore a popri tele si ich nevie dat ani nahodou 😀 😀 😀
@ziza55 a aky mas kocik? Ja mam Peg Perego - Navetta XL

malemimi
1. dec 2010

http://www.bess.sk/ holky mne tu zmizla kategória detské oblečenie vy to tam máte???? 😲 😲 😲 😲

emily327
1. dec 2010

chcem sa opytat, malinka nejako slinta od rana. Vypusta slinky z pusky ako keby bublinkovala. Hladna nie je, lebo papkala. Myslite,ze ju moze boliet hrdielko????

emily327
1. dec 2010

a este otazocka, ma aj vase babatko po ockovani TBC chrasticku alebo mu to hnisalo? A ako to ma vlastne po ockovani prebiehat? Ma to hnisat alebo nie? Lebo ja som si ani tu chrasticku nevsimla, mala to ma krasne a take blede,ze to ani nebolo na rucke vidno.

zucha
1. dec 2010

@emily327 hrdlo ju neboli. Zacanaju pracovat slinne zlazy a tak slini a bude pekne dlho 😉
My po ockovani nemame ziadnu reakciu ☹ Prva to mala celkom pekne a zahojilo sa to rychlo, ale druhej dcere to neskutocne hnisalo velmi dlho a aj ta jazva, co tam ma teraz nie je teda pekna 😒

malemimi
1. dec 2010

@emily327 a to sa kde ockuje?

ziza55
1. dec 2010

@stanka02 ahaa..ja mam brio..vanicka je akt dost dlha

ziza55
1. dec 2010

@malemimi do ramienka myslim
@emily327
@zucha baby ja som si ten vpich po ockovani ani nevsimla...vobec ziadna reakcia...hm..znamena to ze nema protilatky?

malemimi
1. dec 2010

@ziza55 ja osm jej na ramienku nic nevidela ... 😲 ale máme ockovanie ved to kazdemu robia
aj v knizke mame nieco

stanka02
1. dec 2010

@zucha @emily nam stale ta jazva hnisa, sice uz len trochu, pomohlo, ked mu to lekarka dala dole a osetrila framikoinom, no pri kupani si stale ruku vopcha do vody, takze sa to namoci a to sposobi, ze ked uz by to mohlo byt ok, tak znova, lekarka mi kazala to osetrovat liehom, osetrujem, no ako som spominala, ked sa kupeme, tak si to nemoci, nech davam nanho pozor akokolvek, proste ma okasle stale nejako 😀 😀 😀 😀