icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
3. dec 2010

jaj baby som zufala........malej sa objavili krvave hlieny v stolici volala som pediatrovi( ten uz ma musi mat plne zuby furt volam ked nieco) tak ale co mam robit........povedal ze mame prist poobede do ambulancie ze sa na nu pozrie, odlozila som mu aj pampersku s kakanim tak uvidime len dufam ze to nie je nieco vazne............uz som z toho na nervy lebo stale nieco sa objavi

nivejka
3. dec 2010

@lenkaoravcova ....nutrilon som davala len na začiatku,tak 4-5krát,ale malá mi viac vracala,tak som prestala..
takže len kojím a + dávam čajík....
sranda aj ja mám maminu v se....,-bola som tam pred 2týždňami 😉
bola by som rada,keby mi Lili spala takto v 6hodinových intervaloch.....

musela som to 2x písať,lebo ako vždy mi to neodoslalo 😠

nivejka
3. dec 2010

@hirunka ach jaaaj moja...ved uvidíš čo ti doktor povie,tak dúfam aj ja,že to nie je nič vážne..
myslím a budem na teba strašne moc myslieť 😉 a držať ti palce moooc
nevadí aj ked voláš za blbosť-volaj--ved od toho doktori sú a nikdyto určite nie je banalita-ved ja by som tiež robila paniku...

nivejka
3. dec 2010

@lenkaoravcova he,he,he aj ja ked mi malá prvý krát spinkala celé 4hodiny,tak som sa minimálne 2x zobudila a cítila som sa dosť sviežo--ale aj tak som potom zaspala 😀

nivejka
3. dec 2010

no idem ja kočíkovať 🙂

hirunka
3. dec 2010

@nivejka dakujem.............neviem ci to nema nahodou z nutrilonu.......uz nekojim mlieka mam tak malo ze sa s tym uz netrapime.........uvidime........

malemimi
3. dec 2010

@slavuska30 o aj ja som z BA haha
ja som bola hodinu a pol vonku a bolo super len neodhrnuté cesty chodníky ale hafan sa vybesnil 😀 😀

@nivejka jeeeeeeeeejda moja ....ti verím že si sa musela a zle sa cítiš že sa nevieš upokojiť....!!! hlavné je že sa nič nestalo že ste zdravý ...keby si tu tak ťa aj objímem ...posielam ti na ubolenú dušičku pusu Cmuk!!!!Daj si čokinu na upokojenie...poradila by som ti cigu ale neviem ako si na tom s fajčením...

@jana_toky no aj my máme ešte na hlavičke ale na očkách už ani nei kde tu jedna dve chrasticky malunke už to nemá ani také červené....

@slavuska30 fuu ako to divne vyzerá....

malemimi
3. dec 2010

no holky rozhodla som sa idem si objednať tú šatku a písala som tam a že mi stačí veľkosť 4,1m tak trochu ušetrím 😉 😀

bonninka
3. dec 2010

@slavuska30 tak to je mazec ☹ jaké nervy,... nesnáším tuhle neschopnost, bych už jim tam asi něco řekla 😠
držím pěsti, vydržte 😎

bonninka
3. dec 2010

@nivejka no, taky si mě všude hned pamatují 😉 a jestli půjdu ještě rodit do Ružinova, tak se už snad nebudu muset ani představovat 😀

malemimi
3. dec 2010

http://www.noseniedeti.sk/babysatky/storchenwie...
holky neviem ktorú farbu ale len stých kde nie je napísane LEO

malemimi
3. dec 2010

toto mi odpísala pani na tú šatku tu značku( totiž neviem či teda tú dlhšiu alebo tu kratšku ) :
Pokial ste tak velka, ako pisete, tak pri Storchenwiege satkach Vam bude stacit dlzka 4,1m, ale budete viazat uzol az na konci satky, teda na cipoch. Pokial chcete, aby Vam cipy tak tych 20 cm viseli nadol, tak mozte kupit aj 4,6m dlhu satku

a páči sa mi inak táto farba Storchenwiege Lilly

malemimi
3. dec 2010

@hirunka fuha ..no tak daj vedieť potom čo to bolo 😲 😲

malemimi
3. dec 2010

@nivejka inak sa musím pochváliť malinká mi včera zaspala po kúpani a spala až do 1:15 čiže 6 hodín potom sme hodinku a pol boli hore čo sme papkali grgali a trochu vyprávali a prdkali a potom spala 5 hodín ...tak sa krásne vyspinkala 😉 😀

hirunka
3. dec 2010

@malemimi no dam............okolo druhej tam idem........uz som tak nervozna co mam z toho strach az ma zaludok boli

horalka777
3. dec 2010

@nivejka moja, dlho som tu nebola a co to citam, si sa druhy krat narodila... uff, esteze ste to v zdravi prezili 😔 Co sa tyka tych kramov - pri starsej som dostala presne po skonceni 6-nedelia, ako zacal 7.t. ... som bola riadne nastvana, bo som myslela, ze mam pokoj svaty, kym plne kojim a to som este netusila, co ma bude cakat dalsie mesiace, skoro non stop kramy... a mne to teda zial chut mlieka menilo urcite, kym som krvacala, to bol cisty boj s kojenim 🙄 potiahla a viditelne nechutilo, tak sa strasne zlostila. Teraz zatial nemam, ale som pripravena, ze to moze prist kazdym dnom. Ale neboj, kojila som aj napriek vsetkym problemom skoro 9 mesiacov 😉

malemimi
3. dec 2010

@hirunka ti verím moja ☹ neboj tak...

horalka777
3. dec 2010

@malemimi ja mam Storchen - tu inku 🙂

malemimi
3. dec 2010

@horalka777 ja rozmýšľam nad farbou LILLY 😉 😀

malemimi
3. dec 2010

@horalka777 ako je lepšie platiť na dobierku, hotovosťou alebo bankovým prevodom?
dobierkou je že osobne prídu že?

jana_toky
3. dec 2010

@hirunka
Nie je to urcite banalita, ale netreba robit z toho negativny zaver, ked este nevies o co ide. Drzim palceky u lekara a daj potom vediet, ako ste dopadli.

vejinka
3. dec 2010

@nivejka vsetci svati pri tebe stali a aj panbozko...sak nedopusti aby sa vam nieco stalo..musis predsa vychovat deti a cakaju nas vianoce a jedno z druhym... 😉

vejinka
3. dec 2010

toto je zakon schvalnosti....prebalim nakojim on zaspi a posere sa tak ze mam strach s nim co i len pohnut a navyse sa mi chce zasa kakat 🙄

vejinka
3. dec 2010

a rano som bola na kontrole po 6sto nedeli..a ze ok vyzera to dobre teda ta hradza a krcek nemohol ani nahmatat ze ho mam velmi vysoko..robil mi aj rocnu,...ale vsetko ok a sex tak po novom roku 😅

malemimi
3. dec 2010

@vejinka haha sranda... 😀 máš ju zamknutú??? 😀 😝 😀
ja mám ísť ešte teraz na ročnú...

vejinka
3. dec 2010

@malemimi no povedal ze istota je istota a pri vnikani ma to dost bolelo 😀
no nehovorim....bol zasrany az na chrbate body museli do pracky 😀

vejinka
3. dec 2010

nepaci sa mu tu musim ist 😅

syssi
3. dec 2010

@nivejka jeeejda teraz citam co sa Ti stalo moja.... Chvalabohu ze to dopadlo dobre!!!
Normalne som mala mraz na chrbte - Ty ako mamina v aute s 2 detickami.... esteze stali anjelici pri vas!!!
a som rada ze sa vam nic nestalo!

ja som dnes rano chcela ist nakupit - ale hned som si to rozmyslela... ten sneh je krasny - ale nie v BA :(

syssi
3. dec 2010

ten moj maly zobacik spinka od 11:30 - sa cudujem ze este nie je hladnucky 🙂

malemimi
3. dec 2010

@vejinka aha no mňa to tiež bolí pri sexe a dosť ako keby som ju mala na jednej strane zašité 😀

no ja často prezliekam v noci lebo je zasratá tiež až po uši...