Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@horalka777 ...ešte včera to vyzeralo,že je to špinenie aj kamoška mi hovorila,že to bude ono--ale dnes sú to čisté krámy 😉 ....tak snad bude Lili aj toto mliečko chutiť 😅
ked tak počítam--je to presne tiež 7 týžnov ako si mala ty...
@vejinka presne tak všetci pri nás stáli a to niesom ani kresťanka,ale svojím spôsobom verím....mamina mi hovorila,že sa pred pár dňami modlila k anjelom a to boli asi tý,čo nás ochránili..,lebo ked si znova na to spomeniem,tak to bol des ako s kaskadérskeho filmu--a môžem povedať,že to bol len zázrak--že sa absolutne nič nestalo..
@nivejka to ti verím... ☹ 😢 ach moja SIMONKA,skús na to nemyslieť (viem že to nejde )fakt si daj čokinku alebo si zapáľ...
no to bola náhoda ten spánok si myslím 😀 ale zvykne v noci tak tých 4-5 hodín 😉
@nivejka počkať ak má žena krámi tak mlieko inak chutí? to kde ste čítali chcem vedieť viac o tom...
@malemimi ....tak hovorí lenkaoravcova a horalka--určite je to pravda 😉 .....ja som sa to tiež dnes dozvedela...
s tým fajčením som na tom tak,že už nefajčím od 2.mesiaca tehu---aj mi to prestalo chutiť,ale včera by som isto nejakú vyfajčila aj keby mi bolo z toho riadne zle....dokonca aj mm prestal a to fajčil veľa---jáááj a čokoládky ja veru môžem až mi je divné,že mi to telo stále pýta--aj sa na seba kvôli tomu hnevám 😠
@nivejka tak tak ako pises - sneh nie je bohvie co na cestach :( Ja ked nemusim tak na snehu moc nesoferujem... ale ked musim tak mam veru zadok stiahnuty... :( aj ked mam dobre auto aj zimne gumy a vselijake mozne funkcie - pred snehom mam respekt....
Baby vy uz mame kramy???? No pekne... ja stale nic.... aj som uz bola na kontrole u dokiho - ten sa tiez cudoval ze este u mna nic a pritom mam vsetko v poriadku- a este vtipkoval ze mozno v buducom roku budeme opat rodit... hahaha to teda veru nehrozi!!!! 🙂
@malemimi ...včera než som začala najprv špiniť ma začalo bolieť ľavej strane krížov ako pri kontrakciách samozrejme z menšou intenzitou a som si myslela,že som prechladla pri odhrňaní snehu a pozrime sa je to menzes--sama som z toho prekvapená,lebo iba asi pred 2týždňami som prestal krvácať po pôrode a teraz toto a ja som myslela,že mám pokoj na pár mesiacov ☹
@nivejka nehovorám že im neverím ale chcela by som o tom vedieť viac že prečo chutí inak a tak... 😉
no ja som fajčila počas tehu fňuk ale nie každý deň len keď sme boli u kamarátov cez vík a tom možno za celý vík 4 cigy no možno viac dakedy ale niekedy vôbec a nie celé tehu lebo na začiatku tehu mi to vôbec nechutilo asi tak do 5mes a teraz som ešte nefajčila lebo nikto pri mne nefajčil teda kamaráti boli u nás a fajčili ale smrdelo mi to ale viem že keby si zapálim tak by mi to chutilo tak som neriskovala a držala sa 😀
@malemimi ja som bola na tom tak isto pri prvej dcére ako ty s fajčením...ale toto tehotenstvo bolo úplne iné-ubolenejšie a viac vecí mi nechutilo dokonca ani ciga ani káva...a mala som chuť viac na nezdravejšie jedlá--a teraz je moja postava toho výsledok stále +15kg a som z toho na nervy,lebo fakt ani nemám čo na seba a do obchodu nie je kedy
caute baby dopadli sme celkom dobre malinkej praskli cievky na konecniku dostali sme mast mame potierat a pekne priberame za tyzden sme pribrali 200 g tak super
@malemimi vy uz takto vsetky sexujete 😒 ...ja sa citim ako poctivka...chi...drahy sa furt o nieco pokusa..ale boli to ako svina aj na dotyk...a k dokimu a tiez chystam az ked budem citit ze je to uuuplne ok zahojene vsetko....mozno to bude aj o rok 😀 😀 ..ale nie..mozno polrok a dovtedy celibat-..inak uz sa mi vyhraza ze si najde milenku
@hirunka... super moja teším sa s tebou 🙂 ---radšej ísť vždy k doktorovi,ked sa nám niečo nepozdáva,ako vôbec a potom nedaj- bože niečo zanedbať....
jááj ja by som tej mojej naložila na riť haha 😀 😀 dám ju na prucho a ona si žužle ruku nie aby cvičila ale žužle si ručičku alebo to čo je pod ňou ...ach jááj...ale keď je na rukách tak ju drží a kuká kade tade 😀 😀
inak dnes mi robila to že papala si prsty a tak som jej išla dať didu a nič zase si tam pchala prsty (pästičku)...
ona zase spí dúfam že nebude v noci buntošiť...

@malemimi ...pekné od teba drahá,že by si ma vystískala 🙂 .....bola som vonku a volala to mame a normálne som mala slzy na krajíčku,ked som jej to hovorila