icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ...pekné od teba drahá,že by si ma vystískala 🙂 .....bola som vonku a volala to mame a normálne som mala slzy na krajíčku,ked som jej to hovorila

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ...jééééj to je super,že bambuľka takto krásne spinká 🙂 --sa teším s tebou 😉
no možno aj Lili si uvedomí,že by mohla aj viac potiahnuť zo spánkom 😀

nivejka
3. dec 2010

@horalka777 ...ešte včera to vyzeralo,že je to špinenie aj kamoška mi hovorila,že to bude ono--ale dnes sú to čisté krámy 😉 ....tak snad bude Lili aj toto mliečko chutiť 😅
ked tak počítam--je to presne tiež 7 týžnov ako si mala ty...

nivejka
3. dec 2010

@vejinka presne tak všetci pri nás stáli a to niesom ani kresťanka,ale svojím spôsobom verím....mamina mi hovorila,že sa pred pár dňami modlila k anjelom a to boli asi tý,čo nás ochránili..,lebo ked si znova na to spomeniem,tak to bol des ako s kaskadérskeho filmu--a môžem povedať,že to bol len zázrak--že sa absolutne nič nestalo..

malemimi
3. dec 2010

@nivejka to ti verím... ☹ 😢 ach moja SIMONKA,skús na to nemyslieť (viem že to nejde )fakt si daj čokinku alebo si zapáľ...
no to bola náhoda ten spánok si myslím 😀 ale zvykne v noci tak tých 4-5 hodín 😉
@nivejka počkať ak má žena krámi tak mlieko inak chutí? to kde ste čítali chcem vedieť viac o tom...

nivejka
3. dec 2010

@syssi... máš pravdu sneh je krásny,ale len tak z okna,alebo pri prechádzke....a vôbec nie a na cestách...
inak pekne dakujem....cmuk

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ....tak hovorí lenkaoravcova a horalka--určite je to pravda 😉 .....ja som sa to tiež dnes dozvedela...
s tým fajčením som na tom tak,že už nefajčím od 2.mesiaca tehu---aj mi to prestalo chutiť,ale včera by som isto nejakú vyfajčila aj keby mi bolo z toho riadne zle....dokonca aj mm prestal a to fajčil veľa---jáááj a čokoládky ja veru môžem až mi je divné,že mi to telo stále pýta--aj sa na seba kvôli tomu hnevám 😠

syssi
3. dec 2010

@nivejka tak tak ako pises - sneh nie je bohvie co na cestach :( Ja ked nemusim tak na snehu moc nesoferujem... ale ked musim tak mam veru zadok stiahnuty... :( aj ked mam dobre auto aj zimne gumy a vselijake mozne funkcie - pred snehom mam respekt....

Baby vy uz mame kramy???? No pekne... ja stale nic.... aj som uz bola na kontrole u dokiho - ten sa tiez cudoval ze este u mna nic a pritom mam vsetko v poriadku- a este vtipkoval ze mozno v buducom roku budeme opat rodit... hahaha to teda veru nehrozi!!!! 🙂

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ...včera než som začala najprv špiniť ma začalo bolieť ľavej strane krížov ako pri kontrakciách samozrejme z menšou intenzitou a som si myslela,že som prechladla pri odhrňaní snehu a pozrime sa je to menzes--sama som z toho prekvapená,lebo iba asi pred 2týždňami som prestal krvácať po pôrode a teraz toto a ja som myslela,že mám pokoj na pár mesiacov ☹

malemimi
3. dec 2010

@nivejka nehovorám že im neverím ale chcela by som o tom vedieť viac že prečo chutí inak a tak... 😉
no ja som fajčila počas tehu fňuk ale nie každý deň len keď sme boli u kamarátov cez vík a tom možno za celý vík 4 cigy no možno viac dakedy ale niekedy vôbec a nie celé tehu lebo na začiatku tehu mi to vôbec nechutilo asi tak do 5mes a teraz som ešte nefajčila lebo nikto pri mne nefajčil teda kamaráti boli u nás a fajčili ale smrdelo mi to ale viem že keby si zapálim tak by mi to chutilo tak som neriskovala a držala sa 😀

nivejka
3. dec 2010

@syssi ..a čo nejdeš do toho?--budeš mať len ročný rozdiel 😀 -mňa sa včera pýtal,že či chcem antikoncepciu,ale odmietla som 😉
ja už krámujem ☹ ☹ --od včera
na ušľapanom snehu môžeš mať super zimné gumy,ale to je proste ľad a auto sa nedá ovládať...robí si proste čo chce 😒

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ani som na to nemyslela,že im neveríš....

malemimi
3. dec 2010

@nivejka hmm sranda som zvedavá ako budem ja na tom 😀
no ideme papať princezna sa po 3 hodinách zobudila

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ja som bola na tom tak isto pri prvej dcére ako ty s fajčením...ale toto tehotenstvo bolo úplne iné-ubolenejšie a viac vecí mi nechutilo dokonca ani ciga ani káva...a mala som chuť viac na nezdravejšie jedlá--a teraz je moja postava toho výsledok stále +15kg a som z toho na nervy,lebo fakt ani nemám čo na seba a do obchodu nie je kedy

malemimi
3. dec 2010

@nivejka aha hmm no ja som inak tiež jedla každé 3 hodiny ako bábo musela som stále jesť lebo inak mi bolo zle od hladu ...

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ...tak teraz som zjedla na posedenie milku-thank yuo,tak a mám to za +2kg 😠
nevieš mi poradiť,kde by som zohnala predlžené tričká,ale tak fest vieš?--nech mi niesú vidieť ani stehná len tak trochu 😅

ziza55
3. dec 2010

@nivejka ake co..kaslat na cele thank you 😀 ...vreco to istiii...aj ja zerem nonstop ..ved je zima teraz vsetky nedostatky su schovane.. dietu nasadime pred letom...to uz bude horsie 😉

hirunka
3. dec 2010

caute baby dopadli sme celkom dobre malinkej praskli cievky na konecniku dostali sme mast mame potierat a pekne priberame za tyzden sme pribrali 200 g tak super

ziza55
3. dec 2010

@malemimi vy uz takto vsetky sexujete 😒 ...ja sa citim ako poctivka...chi...drahy sa furt o nieco pokusa..ale boli to ako svina aj na dotyk...a k dokimu a tiez chystam az ked budem citit ze je to uuuplne ok zahojene vsetko....mozno to bude aj o rok 😀 😀 ..ale nie..mozno polrok a dovtedy celibat-..inak uz sa mi vyhraza ze si najde milenku

nivejka
3. dec 2010

@ziza55 tebe sa hovorí,ked si chudučká...kukala som foto 🙂 ....len ja ledva bundu zapnem 😅

ziza55
3. dec 2010

@hirunka nooo tak super ze to nieje nic vazne...ja by som bola hotova a namyslala si len to najhorsie..si silna zena 😉

nivejka
3. dec 2010

@hirunka... super moja teším sa s tebou 🙂 ---radšej ísť vždy k doktorovi,ked sa nám niečo nepozdáva,ako vôbec a potom nedaj- bože niečo zanedbať....

ziza55
3. dec 2010

@nivejka a keby si sem hodila fotku...iste by sme vsetci kukali ze jakaaa modelka 🙂 a place...chi

nivejka
3. dec 2010

@ziza55 ....ja mám problém opačný 😠 ....ja chcem,ale mužovi sa akosi nechce do toho ☹ ---pred 2.týždňami sme skúšali ako všetko v pohode,ale odvtedy sa ma asi mm zľakol,lebo sa tomu vyhýba 😕

nivejka
3. dec 2010

@ziza55 ...no jasne--čo si!!....modelka--ved by ma mm aj potom chcel 😒

malemimi
3. dec 2010

@nivejka skus stránku bess tam sú že tehotenské a sú pekné len sú asi na bruchu napasované...

malá si len trochu loglra hmm sa cudujem ze nie je hladna hmmm

malemimi
3. dec 2010

@ziza55 aaale čo si veď ma to bolí...tak o sexe sa nedá hovoriť 😒
@hirunka jee no super že nič vážne a pekne priberáte... 😉

malemimi
3. dec 2010

jááj ja by som tej mojej naložila na riť haha 😀 😀 dám ju na prucho a ona si žužle ruku nie aby cvičila ale žužle si ručičku alebo to čo je pod ňou ...ach jááj...ale keď je na rukách tak ju drží a kuká kade tade 😀 😀
inak dnes mi robila to že papala si prsty a tak som jej išla dať didu a nič zase si tam pchala prsty (pästičku)...

nivejka
3. dec 2010

@malemimi ....ha,ha ved ručička je chutnejšia 🙂 🙂 aj Sofinka má rada zrkadla?

malemimi
3. dec 2010

ona zase spí dúfam že nebude v noci buntošiť...